*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (19)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

FlowersLA Multi Ani..fericire, sanatate, copii cuminti si frumosi, bani...si tot ce iti doresti tu,al tau sa fie...
Otiliav la multe lunite Elisei, sa ni le uram in fiecrae luna cu bucurii, fericite alaturi de copii...
Mirtha saru-mana pentru informatii...nici nu-mi vine sa citesc ..sper sa nu ajung la asa ceva.
Multumesc tuturor pentru sustinere si incurajari.
Ce sa va zic....suntem spre bine..cred, sper.Ieri am reusit sa avem o discutie...si mi-a zis "pui daca durerea ta cea mai mare e bautura..iti promit ca nu mai beau deloc cu nici o ocazie"....of Doamne cat sper sa fie asa.NU-mi ramane decat sa am rabdare sa astept...
Babyzapi tare mult ma bucur pentru Raphael ca e bine...si pentru tine ca poti sa-l pupacesti...ca tare greu ti-a fost...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Lorellay ma bucur ca relatia voastra a apucat-o pe calea cea buna. Sta in puterea noastra sa indreptam lucrurile.Comunicare, comunicare, comunicare...
Isa, o poza mica ...sa pupicim un obrajor finut de Raphael?

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

http://community.webshots.com/user/flowers1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
La multi ani Flowers!!!!multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!!!!

Elisa de Otilia!
Eduard de darling!

Lorelayma bucur ca rasare soarele.. sper sa luati cea mai buna decizie atat pentru voi cat si pentru comorile voastre! viata e prea frumoasa ca sa fie risipita asa numai cu certuri!
Babyzapi pupam bebel cu fata fara bubite!!!
Ramo felicitari pentru botezul reusit!
o saptamana frumoasa va doresc tuturor!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
raportez tzitzi naspa...buboase...mama ei de treaba..lapte am ..ce sa ii fac..merg inainte de dagul lui bb
cat priveste barbateii deh sunt ca niste copii dornici de atentie....eu vb lui amalia inghit in sec las sa treaca ceva timp si apoi urmeaza discutia...vezi tu gresisi colo...s-au ma eranjat x atitudine...daca urlam unul la altul eu zic ca nu rez nimic
alra faza cu farfuria, pantaloni o avem si noi..insa i-am tot zis pana a reactionat ...bine ca mai greseste nu o actiune totala....acuma daca ne-am supara asa din orice nush unde am ajunge...
tati a nceput azi scoala ...curatenia inca nu e gata...frate asa am un stres cu botezul sper macar sadea astia banii de salariu si alocata lui bb sa imi iau ceva ca numai incape je in nimic....
am schimbat orarulde muls am mai bagat o mulsoare cred ca acolo am gresit de am facut pozinoaga cu sanii de data asta
bag o mulsoare si fug la plimbare

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 sunt un sef
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

neata fetele
raportez tzitzi naspa...buboase...mama ei de treaba..lapte am ..ce sa ii fac..merg inainte de dagul lui bb
cat priveste barbateii deh sunt ca niste copii dornici de atentie....eu vb lui amalia inghit in sec las sa treaca ceva timp si apoi urmeaza discutia...vezi tu gresisi colo...s-au ma eranjat x atitudine...daca urlam unul la altul eu zic ca nu rez nimic
alra faza cu farfuria, pantaloni o avem si noi..insa i-am tot zis pana a reactionat ...bine ca mai greseste nu o actiune totala....acuma daca ne-am supara asa din orice nush unde am ajunge...
tati a nceput azi scoala ...curatenia inca nu e gata...frate asa am un stres cu botezul sper macar sadea astia banii de salariu si alocata lui bb sa imi iau ceva ca numai incape je in nimic....
am schimbat orarulde muls am mai bagat o mulsoare cred ca acolo am gresit de am facut pozinoaga cu sanii de data asta
bag o mulsoare si fug la plimbare

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 sunt un sef
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Eli, mamico, dar stiu ca ai rabdare! Bravo!
Plimbare placuta! Ce as iesi si eu cu puiul meu, dar tb sa-l mai feresc de raceli vreo sapt.Apoi o sa ne facem de cap!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Ne-am trezit...
Am bagat 3 masini la spalat pana acum numai cu hainute primite de printesa Sara.
Mai am inca 3 de ale noastre, dar n-am unde sa le intind....
Sambata Sara a stat cu tati de la 9 pana la 13:30 cand am venit eu de la coafor...tati nu a facut nimic decat s-o tina in brate si sa-i dea sa pape...era ca la nebuni in casa si la 14 veneau nasii...
Am strans repede, ne-am imbracat, au venit nasii, am imbracat-o pe printesa si am plecat la biserica pe jos...e la 2 strazi de noi si afara era asa de cald....
A fost f cuminte in biserica, a cam dormit, aplans cand a scos-o din apa, cred ca s-a speriat pt. ca a bagat-o cu caputul in jos...in rest n-a spus nici pas.
Am ajuns la restaurant, se uita peste tot si nu plangea de foame...i-am facut lapticul si i l-am dat sa pape...l-a ras pe tot, dar nu stiu de ce nu a plans de foame...
A dormit mult la restaurant, cand s-a trezit am luat-o la dans, apoi am facut poze cu toti invitatii si somnic din nou pana cand am scos totul si am trezit-o ca sa-l taie cu manuta ei.Apoi somnic...pana am plecat acasa.Am ajuns acasa, am papat si iar somnic.
Petrecerea la restaurant a fost super, am stat pana la 3:30, am dansat, ne-am distrat, toata lumea s-a simtit bine.
Ieri, cand a venit fotograful si am vazut pozele m-am cam suparat..a facut f putine si la tort nu a fotografiat din fata...era f frumos cu 5 bebelusi si scria Sara Maria...trebuie sa vorbesc cu invitatii care au facut poze sa vad daca l-au fotografiat...daca nu mor de ciuda...
Ieri la 14, au venit nasii si i-am facut baita, din nou a fost f cuminte.
Problema e ca nu prea mai papa bine, adica papa cate 70-100 ml la o masa...ieri a papat doar 645 ml.
Miercuri mergem la vaccin.
Eu sunt mucioasa, ma doare gatul si capul.Nu stiu de ce, dar de fiecare data cand suflu nasul e si sange.Stau pe langa pitica cu masca.Si ea mai e mucioasa, sper sa putem face vaccinul.

Am pus la semnatura cateva poze de la botez.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Flowers La multi ani ! Sanatate , rabdare , putere si bucurie alaturi de cei dragi
La multi ani bebeilor nascuti in data de 8 si 9
Ramo felicitari pentru mica crestina , asteptam pozeee..gata am vazut si pozele
Lorellay mult curaj mamica si tinem pumnii sa fie bine de acum incolo
Babyzapi , felicitari pt. pielicica frumusica a lui Raphael
Eliii vai tztzle tale , macar te poti consola ca si-au facut si isi fac treaba ...bebe balacila e exemplu elocvent
Gynie sanatate lui Stefanut , sa nu-l prinda raceala , mai un pic rabdare si iesiti si la plimbare
Mirtha vrem sa te vedem cu noul look
Olivia draga pai cam pe la ore de ale intru pe net noaptea ,ma culc de obicei pe la 1-2 noaptea , nu pot mai repede chiar adaca micuta adoarme pe la 23,24 ...dar se trezeste doar pe la 7-8 asa ca am timp sa dorm iar dupa ce mananca mai dormim vre-o 2-3 ore pana pe la 11-12

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Ramo, sa-ti traiasca micuta crestina Bine ca v-ati distrat si totul a decurs cum ai dorit tu. Ce frumosi sunteti toti 3, iar rochita Sarei m-a dat gata

Si eu am primit pozele de la botez, astazi voi incarca cateva sa va arat.

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Lui Stefanut ii lacrameaza mereu un ochi. Ochisorul e rosu de jur imprejur si lacrameaza mereu. Ce-i fac?Of....si cat l-am ferit...

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

barbatzii...
io ash zice asa: il iubesc pt ceea ce este, degeaba incerc io sa il schimb; l-am luat pt ca asa mi-a placut de el, de ce sa ii ciuntesc personalitatea, ca sa se plieze visurilor mele? nici eu nu sun tperfecta

nu da cu aspiratorul, nu spala vase, nu face mancare
se joaca pe calculator, se uita la tv, isi arunca hainele

dar are rabdare cu mine, nu imi reproseaza vreodata ca nu e mancare, ca nu e ordine, ca stau pe forum.....
stie ca fac ce pot, si cand pot.

nu pot avea pretentia la el sa aiba grija de copii, doar nu o alapta el, nu?

ce nu face el, incerc sa fac eu, ce nu putem face niciunul, cautam pe cineva care se descurca.

Mah, viata e prea scurta ca sa il caut de defecte si sa le indrept.

cat despre obiciul sticlei..... pana in treij de ani, cre'ca se mai poate vindeca..dupa.... nu cred ca mai are scapare

pup fetele si bebelusii

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput