*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (19)*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Seara buna fetele

Anes, Olivia, Otilia, Babyzapi - si multumesc pt sprijin si sfaturi - eu sunt mai bine, am inceput de aseara sa iau Augmentin la 12 ore, deja se vede ceva imbuntatiri...sper doar sa nu ia si asta mica

Lorellay - intr-adevar e o decizie grea de luat, mai ales gandindu-te la Codrin, dar eu zic sa gandesti in viitor si la ce iti poate aduce el langa cineva caruia ii place paharul atat de mult - parerea mea!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Lorellay, suntem alaturi de tine, tine-ne la curent cu situatia voastra, te rog. Suntem aici sa te ajutam si sa te sprijinim. Incearca sa te porti natural cu copiii, mai ales cu Codrin care-i mai mare si intelege. Inventeaza ceva, spune-i ca e racit, nu se simte bine etc... N-ar mai putea sta cateva zile la bunici, pana se mai limpezesc apele?Ti-am raspuns si la subiectul celalalt

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)


poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

lorellay- imi pare rau sa aud ca aveti probleme. stiu ca multe cupluri au probleme dupa nasterea unui copil. stresul, oboseala, acomodarea cu un membru nou in familie, poate ca l-ai neglijat (asa poate crede el). stiu, ai spus ca nu esti obosita, copilul doarme. dar cu siguranata, ceva l-a determinat sa se apuce de bautura.
alcoolul si iubirea sunt o combinatie periculoasa. n-au ce cauta impreuna. eu n-am mila si nici rabdare pentru alcoolici. sunt oameni slabi, fara vointa si egoisti, care nu se gandesc ca distrug viata copiilor lor si a familiei. iar alcoolismul nu vine niciodata singur. scoate la iveala multe defecte. gelozia, violenta, ....
din pacate multe femei continua sa traiasca alaturi sotii alcoolici de dragul copiilor sau pentru ca n-au bani sau pentru ca nu au unde sa locuiasca sau pentru ca au cumparat un apartament impreuna si nu au cum sa-l imparta.
nu pot sa te sfatuiesc ce sa faci. daca tu spui ca nu ai cu cine sa vorbesti, incearca sa pui pe hartie avantajele si dezavantajele coabitarii si vezi ce socoteli iti ies.
iti doresc multa intelepciune.

din ce am citit in ultima vreme am vazut ca multe fete au probleme cu sotii din cauza forumului. ce puii mei au? se simt amenintati?
al meu face misto de mine. stiti voi, genul ala de gluma da' care ascunde in spate un adevar., da' nu-i permit mai mult.

acum vreo doua luni, dupa o noapte destul de agitata, cand victor manca de 2 ori pe noapte, ma duceam la el, il schimbam, hraneam, adormeam la loc - ce putin o ora de nesomn pentru mine- ma intorc inapoi in pat si ce-mi spune?!?! "ia-ma si pe mine in brate. da-mi si mie pe spate!", auzi, la 5 dimineata, dupa 2 treziri in toiul noptii, el avea chef de alint. e clar, se simt amenintati (unii), desi al meu si-a dorit foarte mult un copil si acum e foarte implicat (uneori poate mai mult ca mine ), sau simt ca nu mai sunt ei "l'ombelico dell mondo". cred ca totul tine de cum isi gestioneaza fiecare relatia de cuplu atunci cand apare un copil. din pacate unii reusesc, altii esueaza.
edit: s-a dus el la copil sa-l linisteasca si la intoarcere in pat i-am zis "ia-ma si pe mine in brate!"

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOF Otilia si eu am fix aceeasi problema ca si tine, se numeste WOW si de aproape 4 ani mi-a mancat ficatii...Statea noptile pana la 2-3 sa se joace...si noi stam intr=o garsoniera si pe mine ma deranja lumina de la calc si faptul ca el pierde noptile asa... Apoi i-am spus ca dupa ce nasc, vreau sa dispara calculatorul din casa, pentru ca din momentul ala, Damian e principalul, nu altceva... Oricum fiind garsoniera ma gandeam ca nu mai are loc, ca trebuie reorganizata camera, trebuie sa intre patutul...etc. Ai sa fii uimita ce artificii a gasit numai ca sa pastreze calc... Si in continuare joaca nenorocitul ala de joc... Nu am nimic cu nimeni, dar la aproape 35 de ani sa continui sa TE JOCI...mi se pare muuuuult prea muuuult. Sa te rog sa te uiti la copil ca ma duc sa fac un pipi...sau ma duc sa ii pregatesc laptele...si tu sa iti continui nestingherit treaba...si sa trebuiasca sa racnesc din bucatarie la tine "laurentiuuuuu copiluuuuuuuuuuuuu lua-te-ar mama gaiaaaaa" e mult prea mult pentru mine. Laur are partile lui bune, minunate...dar si partea in care pune calc mai presus de noi mi se pare de neconceput. Am incercat sa inteleg si sa scuz, ca nu e betiv, nu e curvar, nu e violent...o trebui sa aibe si el ceva sa ma deranjeze. De cate ori nu i-am inchis calc ca se juca, monitorul e zgariat cand am aruncat cu cheile in el...am vrut sa il parasesc cand eram gravida in 5 luni cu Damian, pentru ca preferase sa se duca la film cu amicii de la WOW ( sau looooserii pamantului cum ii consider pt ca aia sunt maniaci fara viata personala sau responsabilitati de adult)in loc sa vina cu mine la doctor, aveam programare la ginecolog, afara erau 50 de grade...eu am mers cu metroul si apoi pe jos pe caldura aia infernala...si abia cand l-a sunat tata (pe care il sunasem inainte si il anuntasem ca il parasesc ca nu il mai suport) si i-a spus ca sunt pe strada si plang si ca sunt nervoasa a inceput sa realizeze ce si cum.
Ooooof...sunt episoade pe care incerc sa le uit si eu cum pot...si eu am partile mele negative si rele...am gura rea si sunt scandalagioaica (dupa spusele lui, gura mea bate orice cur ) dar niciodata fara motiv, iar faptul ca el inca mai are scapari (acuma nu mai pierde noptile, dar continua sa se joace ) si prefera sa o faca decat sa stea cu Damian...inca ma supara. Astept sa mai creasca...asta astept.
Na' ca m-am intins precum pelteaua alterata, cred ca la toate ne-au iesit neajunsurile si problemele pe nas si probabil chiar aveam nevoie de o descarcare...uite acum ma cert cu el ca vrea sa citeasca ce am scris (i-am spus in mare, dar vrea el sa vada tot ).

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

al meu mai dadea comenzi pe "triburile" si avea vreo 2 sate, da' l-am dat pe brazda.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

lorellay- faptul ca ti-a parolat computerul, sotul tau ti-a comunicat foarte clar un mesaj!
dar, acest fapt este o incalcare grava a dreptului tau fundamental la informatie si corespondenta. ii poti face reclamatie la politie. daca sunt printre noi avocate sau specialiste in drept constitutional, as vrea sa-si dea cu parerea.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Eu beau ceai de stimulare a lactatiei. Ieri noapte ma mulgeam ca nu mai puteam si acum a ras ambii sani, moi, si acum sta la povesti cu daddy pana mai produc ceva. Nu-nteleg, am mancat bine, am baut lichide, am luat vitamine, m-am odihnit....niste simple ganduri negre sa-mi faca asta? Simple, adica am trecut peste ele, nu resentimente, nu discutii in contradictoriu...
Nu exista vreun drog pe care noi laptaresele sa-l luam, sa nu mai auzim si sa vedem nimic? Edit. Sa fim si noi addicted la ceva.



Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

'neata,

Botezul a fost SUPER...a iesit totul ok.
Va povestesc mai tarziu.
Sara, a fost o cuminte, dar a obosit f tare.Aseara a papat la 19:30, la 20 dormea si s-a trezit acum, la 5 si a ras biberonul de 170 ml in 5 min...acum doarme din nou.
Fug sa mai bag si eu o repriza de somn...imi curge nasul cu sange de fiecare data si ma doare gatul cam rau (dinainte de botez).
Intru cand ma trezesc...la taote fetele!

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Azi e randul meu sa fac cinste cu croasante si cafeluta/capucino/ceai.
Mey, care stati in bloc cu mine ca m-am trezit azinoapte de doua ori in plansete de copil mic si nu era al meu.


Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

http://community.webshots.com/user/flowers1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

cARMENDU, Lorellay din pacate in Romania exista o lege impotriva violentei in familie, dar ea nu se aplica asa cum trebuie in cazurile foarte grave... Potrivit Legii 217/25 mai 2003, violenta în familie reprezint#259; „orice actiune fizica sau verbala savarsita cu intentie de c#259;tre un membru de familie, impotriva altui membru al aceleiasi familii, care provoac#259; o suferinta fizica, psihica, sexuala sau un prejudiciu material”. Trist este ca politistii din Romania iti rad in nas daca reclami o bataie intre soti... cred ca daca ar auzi de parolarea calculatorului nici nu s-ar obosi sa raspunda... Nu e o scuza, e o realitate tragica a acestei tari in care bataia femeii/sotiei si a copiilor inca mai e considedrata o forma de educare... Chiar ieri am urmarit la Realitatea parca un reportaj pe aceasta tema si am plans efectiv vazand femei care au preferat anii grei de inchisoare decat sa mai suporte astfel de tratamente. Dpdv al dreptului constitutional nu se poate face nimic pana cand nu se solicita interventia autoritatilor si se poate dovei ca acestea nu au facut nimic... Ingradirea drepturilor fundamentale la informatie si exprimare libera poate constitui o forma de violenta cauzatoare de suferinte, care dupa parerera mea intra in definitia legala, daaar... mai e nevoie de o instanta judecatoreasca sa recunoasca asta... De cele mai multe ori cea mai simpla "solutie" juridica a acestei probleme este divortul.
Mai cercetez cand am timp si mai revin.

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput