Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (267)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Urmychance ce dulce doarme. Si eu l-am plimbat cu sacosa pe roti a bunicasii si era super incantat.
Facem schimb de poze cu operatia de cezariana? Da sa stii ca a mea este urata
Valentina acolo in parc la IOR erau asta vara concerte sambata si duminica. Mergeam cu Bogdan, cu Mama si bunica prietenului lui. Abia astept sa vina caldura sa inceapa concertele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Va doresc o saptamana frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Citat:
citat din mesajul lui babylina

Urmychance ce dulce doarme. Si eu l-am plimbat cu sacosa pe roti a bunicasii si era super incantat.
Facem schimb de poze cu operatia de cezariana? Da sa stii ca a mea este urata
Valentina acolo in parc la IOR erau asta vara concerte sambata si duminica. Mergeam cu Bogdan, cu Mama si bunica prietenului lui. Abia astept sa vina caldura sa inceapa concertele.

iti trimit pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Buna seara, buna seara.

Mai fetelor, nu vreau sa credeti ca va ignor (Yaia , nu te supara pe mine), dar am trecut printr-o perioada crunta, cred ca cea mai rea din viata mea si nu m-am simtit in stare sa "dau ochii" cu aproape nimeni. Am reusit sa ma linistesc asa, cam in proportie de 80% si sa ma detasez de problema. Nu vreau sa par patetica, asa ca va povestesc foarte pe scurt. Pe 12 decembrie am pierdut o sarcina maricica (14 saptamani aproximativ). Sarcina a fost cu probleme de la inceput, ca sa nu mai spun ca n-am aflat de ea decat pe la 9 saptamani. Toti medicii ne-au spus ca ar trebui sa renuntam, dar nu n-am putut sa luam hotararea asta, pur si simplu m-am imbolnavit de nervi. Am facut eco la saptamana, sperand sa primesc vesti bune, dar de pe la 11 saptamani s-a agravat problema si pe la 14 saptamani am inceput sa sangerez masiv. Solutia a fost un chiuretaj destul de riscant sub anestezie generala, la urgenta, pentru ca o nastere provocata ar fi fost inumana pentru psihicul meu din perioada aia. Cam asta e povestea. Sarbatorile au fot un relativ cosmar pentru mine. Am incercat sa fiu calma si destinsa pentru copii. In mare parte am reusit, dar a fost destul de chinuitor. Acum sunt bine, zic eu, reusesc sa vorbesc despre asta, dar tot ma mai apuca plansul cand ma uit la ultima ecografie cu o dodoloatza mica de 57 mm. Asa sta treaba. Imi pare bine ca mi-am facut curaj sa-mi vars sufletul.

Sa aveti o saptamana usoara si linistita. Pe mine ma asteapta un audit destul de complicat, dar macar ma tine ocupata.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Ana, . Imi pare rau pt problemele prin care ai trecut. Iti doresc refacere rapida si multa sanatate.

Pupici

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Betty, lasa masina si gandeste-te numai la bb2, cred ca este mai important. Ce mai face Mario?

Babylina, ma bucur ca eco a iesit bine.

Noi am fost azi iar in parc si voiam sa mai mergem dupa ce se trezea baiatul, dar nu ne-a lasta vremea, asa ca acum se joaca cu tati, il da taeee in leagan si rade in hohote. Am reusit sa scapam de mucisorii curgatori, mai tusim inca si parca are un harait in gat(se ineaca cu mucisoriiiii), maine vreau sa merg la un cabinet particular daca ii gasesc programare sa-l asculte si sa vedem cum stam cu iritatia de pe piele....cred ca am uitat sa va spun de ea, in zona gatului, la spate(de la pampers) si la incheieturi(unde zic eu ca transpira mai mult) are niste puncticele mici si rosii...dar care persista de ceva timp.

Aaaaa spuneati de pampersi, eu i-am luat azi lui Cristi chilotei de la libero, sa vedem cum sunt.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Cecilia, ne chinuim si noi cu asa ceva, din cauza caldurii excesive de la noi. Lisa are ba la gat, ba pe umeri. Initial am crezut ca e de la ceva ce si-a pus ea la gat, ca i-a aparut pe gat prima data. Era ca o eruptie de puncte mici si rosi unul langa altul. Am dat cu crema pe baza de zin, ti-am mai zis de ea si a doua zi era mai bine. Ieri i-au aparut pe umeri. Aseara dupa baie i-am dat cu crema si azi pare mai bine.

Daca mergeti la medic sa imi zici si mie ce va spune.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

Yaia, voi ce ati mai facut cu iritatia de pe piele al Tudor???

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Urmy trimite si mie pm si o sa fac si eu maine poze sa-ti arat de ce sunt asa amarata

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Ana off, Doamne, prin ce-ai trecut . Iti doresc putere multa sa treci peste eveniment .

Intrebare ce fac eu la ora asta pe net? pai la 1 jumate a vrut fata lapte, si de-atunci n-am mai resusit sa adorm la loc.
Marea mea grija e ca am un copil inapoiat total - daca ar fi sa ma iau dupa alte postari pe forumul acesta. Spre exemplu, o mamica de la odisee are o fetita cu doualuni mai mare decat Eliza, care stie toate literele de la alfabet si isi scrie primele 2 litere de la nume. Ori a mea de-abia tine carioca in mana si face 3 linii pe hartie. Chiar daca toata ziua ii turuie guritza, nu zice nimic inteligibil pt noi . Stie 3 amarate de comenzi in germana ("vino-n-coa", "hai ca plecam" si "fa pa"). In romana intelge aproape tot, dar nu face intotdeauna ce ii spun. De, are personalitate pustoaica ...

Scuze, m-a luat cu stari de rau. Ma duc sa dau la boboci .. Revin maine .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Buna dimineata ,las cate o ceasca de aburinda pentru fiecare
Imi pare tare rau ca nu mai reusesc sa tin pasul cu voi ,am reusit sa citesc tot din urma ,dar cu greu imi fac timp sa si postez
Ana imi pare tare rau ca ai trecut prin asa ceva ,multa sanatate
Ramonaiani tu vrei bataita ? cat esti tu de burtoasa s-ar putea sa primesti o portie dubla de bataita,cum sa spui ca ai un copil inapoiat total?lasa fata in pace ,doar tu ai spus ca are personalitate pustoaica ..,si apoi" stie trei amarate de comenzi in germana,in romana intelege aproape tot ,ii turuie toata ziua gurita" ce ai vrea de la o pustoaica de un an si cinci luni? ea deja intelege 2 limbi si o vorbeste pe a treia ,asa ca astept urgent un mesaj in care sa o lauzi pe frumoasa Eliza ca merita,chiar daca nu stie inca alfabetul ca fetita de la odiseea cu pricina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ana, te imbratisez, n-am stiut nimic...banuiam ca nu esti bine, am simtit demult, dar nu mi-am inchipuit asa ceva , sa dea Dumnezeu sa te refaci repede

Mariana, nu mai spune de Eliza ca e inapoiata nici macar sub scuza hormonilor .
un minuscul exemplu despre desenat: sofia pana la 3 ani sa nu auda de subiectul asta. Adiuca sa deseneze altu era ok, dar ea nu vroia.
Si uite acuma ce minunatii face, de ma lasa cu gura cascata!
La fel cu muzica. Am banuit-o ca e afona complet. Iti dAi seama ce durere pt mine?
iar acuma stii cum canta la pian? la 6 ani ea invata pe dinafara asa:
invata mana dreapta
apoi mana stanga.
Dupa aceea inchide partitura si le combina din cap, din memorie, nu mai trece ca tot omu prin faza de format reflexele.

Cu Gh crezi ca nu m-am necajit?
Ca nu vorbeste?
dar e asa de dulce cum e...se vede clar ca=i spirt , dupa ce poante ne face si cum are asa, o asezare si un bun simt... plus ca mai e si superb, evident, da doar e fratele sora-sii

si daca vrei sa stii, si eu sunt in stadiul dat la boboci, da nu-s gravida, pacatele mele, ci am emotii ca tre sa ma duc sa ma caciulesc la scoala, s-ami inscrie fata.
acus ies pe usa.
auzi domne....in loc sa mi se dea un premiu ca duc asa genialitate de copil la scoala lor....

mai am o restanta....
din cauza ca intru asa fulgurant pe forum n-am mai apucat sa raspund demult lui Adimercedes, sa stii ca citesc tot despre voi si Lisa cea frumoasa si desteapta si cocheta .
Si stii cat imi place cum abordezi educatia ei.
Singurul lucru cu care nu-s de acord, vorbitul in engleza.
Am eu asa un fix, cum ca ORICE limba straina e un castig pentru creier si ca romana e o limba mult prea minunata ca sa nu o stie Lisa....

A, si cu Urmy mai am ceva:)))

In prumul rand, daca instinctul tau de mama spune ca se vomita dupa mersul la socri, apai eu te cred pe tine si nu altceva. Vezi si tu ce faci...

In al doilea rand, am citit faza cu batutul lui Tudor.
Nu cred ca orice ar face o mama, aceasta ramana o mama buna mereu...

eu insami sunt o mama execrabila de multe ori. De prea multe ori.

Nu intra pe panta asta, tu esti mult prea obosita si de aici pana la a pierde total controlul mai e un pas.Sub nicio forma nu ai dreptul sa dai in copilas. Copilul nu are niciodata vreo vina, orice nazbatie a copilului e responsabilitatea parintelui, inabilitatea parintelui de a face fata unor situatii. Sa nu uiti asta.
Iar Tudor oricum e un copilas foarte sensibil, iubitor si atasat de tine.
Nu-i zdrobi cel mai important reper.....el trebuie sa stie ca mama il iubieste neconditionat.
Si sub nicio forma nu trebuie sa asocieze iubirea cu bataia.
Poate suna prea dur pt palmuta peste pampares pe care probabil ca i-ai dat-o...dar din copilasii batuti se nasc sotii violenti, din fetitele batute nevestele abuzate....etc etcetc.
Merg un pic cam departe ca sa intelegi gravitatea consecintelor bataii. Stiu ca o sa te superi pe mine, dar dupa ce iti trece , sa mai citesti randurile astea.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput