Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (267)
Raspunsuri - Pagina 4
Erina spune:
Danuta, sper sa ii revina pofta de mincare Mirunei.
Si Daria e tot pe formula.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Noi am fost astazi in Unirea. Daria s-a jucat frumos la bile si urmind exemplul lui Andrei de Papanash a doborit citeva rate.![]()
Am sa pun acusica citeva poze de astazi.
In rest suntem triste ca s-a racit vremea! Macar de nu ar ploua saptamina asta ca tare mai trece greu timpul cind stam numai in casa.
Emma la Piatra Neamt cum e vremea? Ce mai face Andrei?
Roxana, mami de alt Andrei chipes, v-ati intors de la munte?
Erina spune:
De aici inainte Daria.
Noapte linistita mamici si pici!
valentina_22 spune:
Cecilia, cu mare placare, vreau sa ne cunoastem! Nu vorbim de acelas loc de joaca, insa cunosc zona si nu imi va fi greu sa-l gasesc. Ramane sa vorbim , marti am toata dimineata libera, apoi de mi-vi doar dupa ora 12.00.(sunt la scoala)
. Mi-ar face mare placere sa o cunosc si pe Andreea!
Diwana,
Rares
Mada,ma bucur ca te auzim cu vesti bune despre voi. Si pe mine Andrei incepe sa ma surprinda in fiecare zi cu cate ceva nou. Baietii nostri au crescut mari!
Ana,ma rog sa-ti fie bine! Chiar daca durerea fizica a trecut, ranile sufletesti se vor inchide mai greu. Important este ca ai o familie care te iubeste, doi copii minunati si o multime de "surori", gata oricat sa-ti sara in ajutor!
Erina, sunt abia la inceput, miercuri vor intra de-a dreptul in paine. La cursuri inca nu am inceput sa merg, dar am abitie si vreau sa fac totul bine. Este un pic mai dificil cu invatatul, nu pot citi decat cand dorm cei mici, adica max 2 ore pe zi. Deocamdata nu-mi este frica, chiar sunt foarte curioasa, dar vorbim dupa urmatoarele 3 sedinte![]()
Nu am apucat sa vad pozele Dariei, s-a trezit Andrei si trebuie sa inchid calculatorul ca alta sansa sa adoarma nu este.
Noapte buna tuturor, pe maine!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank"> Clipe de viata 2008
Gabriela77 spune:
Buna seara si de la noi!
Au plecat si musafirii, casa e vraiste, dar distractia a fost pe masura!
Multumim din suflet de urari! 
Ana, chiar nu mai e nimic de spus, si e de inteles ca nu ai mai avut puterea de a mai intra aici! Stiind insa cat esti de puternica si avand alaturi asa o familie minunata, sunt increzatoare ca vei merge mai departe! Iar noi suntem aici cu tot dragul, asa cum si tu ai fost mereu!

Erina, cat de dulce si expresiva e Daria!
Cecilia, l-am admirat si pe Cristi in poze! Scump!
Diwana, noi am avut noroc de vecini intelegatori, si am cam exagerat cu muzica!![]()

Noapte buna tuturor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
urmychance spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui valentina_22 Moldoveanca, ![]() Babylina, tinem pumnii stransi sa iasa bine analizele baiatului Gabriela, La cati mai multi ani fericiti alaturi de voi, sotului. Sa-ti traiasca sarbatoritul! Urmy, sper ca ai terminat curatenia, iar efortul ti-a fost rasplatit cum se cuvine de catre baietii tai! Betty, ca sa-ti treaca supararea. Am convingerea, ca iti vei rezolva toate problemele, iar peste putin timp, vei rade la amintirea zilelor ghinioniste. Teodora, puiului dolofan. Din cate povestesti Mihnea mananca super bine. Sper ca ti-ai facut pofta cu gratarul, caci de maine esti iar la cura!Cecilia, l-am vazut pe Cristi in actiune!Spuneai ca ai fost la un loc de joaca, in IOR? Este cumva aproape de sos Campia Libertatii(ced ca asa ii spune), parcul Alexandru Ioan Cuza,acolo unde este si un foisor unde mai canta fanfara? Daca nu gresesc, poate ne intalnim in viitorul apropiat, mergem si noi destul de des pe acolo.Chilotei de la Libero am folosit la Alexandra, la vremea respectiva eram multumita de ei. Sanatate lui Cristi, sa-i treaca tusea. Daca te incanta ideea la V Gomoiu la Alergologie este(era) o tipa super la care mergeam foarte des cu Alexandra. Pe la un an timp de cateva luni avea o eruptie urata pe piele, mai tarziu , in urma analizelor de sange i s-a descoperit si cauza,toxocara . Insa cred ca ai nevoie de trimitere de la medicul de familie.Pupici micutilor Rares, Miru ,dar si celorlalti pitici care se lupta cu aparitia vreunui dintisor sau a vreunei maselute. Sa iasa cat mai repede si sa va recapatati buna dispozitie si pofta de mancarica! ![]() Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=14" target="_blank"> Clipe de viata 2008 |
sotul a apreciat, Tudor deloc. Cum a intrat in casa, a inceput sa arunce jucariile prin toata casa, iar sotul, in prima faza, mi-a spus ca nu-i vine nici sa calce pe jos de curat ce e, dar apoi ne-am certat. Tudor a vomitat pe covor, pe canapea, pe mine si pe el si eu i-am zis ca prea e ciudat ca tudor vomita mereu duminica seara dupa ce sta 3 zile la socrii. El zice ca e din cauza mea, eu ca din a maica-sii. Cica ii dau eu mancare si lapte aiurea, ca il tin naspa, dar de ce nu vomita si in restul zilelor? In ultimele 3 saptamani, duminica seara, dupa ce a venit de la socrii, a vomitat. Am zis ca de acum o sa ii dau numai eu sa manance cat consider eu sa vad daca mai vomita.
urmychance spune:
Ana - sanatate si putere multa iti doresc. Imi pare tare rau pt ceea ce ti s-a intamplat. Mult succes cu auditul.
Erina - am vazut-o pe Dariuca, e frumoasa foc. Iar hainele superbe! Ce jucarie e asta?
urmychance spune:
Mi-am facut poze la operatia de cezariana. Daca e cineva interesat, trimit pe email.
urmychance spune:
Asa se adoarme mai nou: http://picasaweb.google.com/urmychance/1AnSi5Luni#5300568928603582226
babylina spune:
Buna dimineata. Eu iar scriu la miezul noptii. Ziua nu reusesc pentru ca PC-ul meu sta pe " filmulete de desene muzicale. Si daca incerc sa scriu ori imi apasa Bogdan pe taste , ori ma ia de mana, sau haine sa ma duca in alta parte.
Erina, Dwiana, Valentina, multumesc pentru incurajari. Sa vad cand ajung la cardiolog pentru ca sotul nu vrea sa mearga , zice ca sunt ideile mele fixe si ca chinui copilul pe la medici. Argumentul lui este ca un copil care nu sta o secunda locului nu poate fi bolnav. Are dreptate si el. Sper sa il conving sa mergem totusi sa il vada daca nu cardiolog macar un alt pediatru. Eu ( ca si voi presupun) l-as duce la control pentru fiecare bubita. Odata am fost la pediatra pentru ca ii aparuse pe fata un punct alb mic. Era un banal punct de grasime, mi-a zis ea, dar numai eu stiu cum am stat cu sufletul la gura pana am ajuns la pediatra.
Ana
si fii tare pentru copii.
Poze o sa pun cand reusesc sa invat
sa pun poze pe aici, deocamdata in cam prind urechile
.
Azi i-am facut lui Bogdan un fel de sufleu ( a iesit ca o omletuta ) de dovlecei. A mancat o bucaticain rest cateva inele de cereale, 2-3 guri de mar ras pe care "le-a baut" din cana.
Azi am sa ii fac o plancinta cu branza ( am gasit reteta in suplimentul de la Click. Am observat ca mananca cu placere ori lichide ori solide. In rest la greu cu tzatza. Cand cere tzatza toata ziua , rad de el si ii zic " ei ,vrei pitzi?! ciorbitzi, spanachitzi, nu tzitzi!" , iar acum baiatul meu cand vrea sa suga zice " piti" In rest e tare harnic. Toata ziua este cu mopul sau matura in mana, sau sterge praful, sau scoate farfurii din dulap, pe care m-ile da si zice " maa! ( adica mare. Asa ii zic eu cand ii cer ceva si imi da " Multumesc! Sa Cresti mare!" Acum mai nou intinde rufe. Eu le intind el se strange si le pune gramada pe uscator. Maine poimaine spala rufe, sau face mancare. Am fost in recuperari, am scris o gramada. Acum daca nu e nimeni pe aici o sa incep sa ma joc pe aici pana reusesc sa pun poze.