Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (267)
Raspunsuri - Pagina 20
ceamica spune:
uram si noi la multi ani Alexandra , sa fii sanatoasa , sa-ti gasesti jumatatea si sa ai bani de intors cu furca la soare!
Mami Roxana sa-ti traiasca fata si sa va bucurati de ea pana la adanci batraneti 
ceamica spune:
mami25_7 tinem pumnii sa fie bine !
annisia
papanash , pupam cucuiul nazdravanului !
greyeras , sanatate Adelinei ! 
multumesc de cafea Teodora ! a venit la fix !
ma duc sa-l scot pe scandalagiu afara , invarte pe jumatate cheia in usa .
dimineata m-a muscat de mana , motivul fiind intrerupatoarele . El vroia sa se mai joace , eu egoista ma plictisisem.....
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami25_7 AM fost la dr ieri si nu au reusit sa vada sarcina,se vede sacul dar nu si sarcina,nu are nici activitate cardiaca,am fost aseara la v babes pt beta hcg dar nu am inca rezultatele,sper totusi sa se fi inselat,am inca greturi si sani sensiobili.La 9 saptamani trebuia sa gaseasca samburelul,acum astept rez pe mail. |
tin pumnii si ma rog sa ai vesti bune

si eu tot dupe sani imi dau seama ca bebe e inca acolo in burtica si e ok,greturi nu am avut decat vreo 4 zile si gata,nu am deloc deloc

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

danielle02 spune:
| citat din mesajul lui greyeras Salutare fetelor! Am avut o noapte groaznica, abia am dormit 3 ore legate. Adelina se simte rau, de aseara de pe la 23 cand a prididit sa se bage la soomnic a inmceput sa se vaite si sa friga groaznic. S-a pus pe plans si abia am linistito cu Panadol si dormit in brate la mine. S-a trezit peste 3 ore frigand toata si in plansete, i-am dat Nurofen si nimic, peste 30 de minute frigea mai rau, am ajuns de i-am bagat soseste cu otet in picioruse si i-a scazut temperatura. Pe la 4 la fel, acum ii bag un supozitor si se lasa cu jale mare, apoi incepe sa verse. S-a mai trezit pe la 6 si a cerut laptic pe care dupa 10 minute la varsat tot, intre timp dupa supozitor a facut k de 2 ori. Nu are nici un simptom de raceala, iar pana aseara nu a avut nimic. Nu stiu ce sa cred, o sa sun dr sa vedem ce zice, ma gandesc sa nu fie ceva de la stomacel sau maselutele, desi nu prea cred. Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008 |
multa multa sanatate printesei

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Roxana_G spune:
Dragelor, va multumesc din suflet pentru urarile voastre si cuvintele atat de frumoase, si atomica va pupa dulce. Daca tot ati primit cafea de la cumatra, de la noi de baut
pe saturate si alese.
Eu sunt iar pe fuga, nu apuc sa scriu prea mult. Aseara am stat tarziu sa decorez, nu am vazut mare entuziasm azi dar clar i-a placut surpriza. Si-a primit si mini-cadoul si abia spre seara pestii. Am completat apa din acvariu, totul e functional, pestii ii iau pe la 3 si ii cazez abia pe seara dupa 24 de ore de functionare a acvariului.
Am atatea de rezolvat si azi si diseara avem un mini-party in familie, incalzire pentru party de maine de la gradi.
Inca o data multumim de gandurile voastre pentru ziua Alexandrei si 

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Greyeras, multa sanatate fetei, sper sa nu fie nimic grav.
Mami25, suntem alaturi de tine, sa dea DD sa fie bine.
Erina, cred ca o sa ii placa mult Alexandrei clipul cu printese.
Sabina, multumim de dedicatie, poate asa o sa o tenteze pianul si pe Alex.
Annisia, esti zapacita rau, am ras cu lacrimi la masaj (ca acolo am citit mesajele tale). Iti raspund mai apoi cu pestii si altele, ca tre sa fug acusica.
multam mult de pontul cu Alex, zau m-a salvat. Sper sa nu fiu o pacoste de client pentru el, s-a mirat rau ca vreau bazin sarat cand nu se risca nici cei cu experienta intr-ale cresterii pestilor.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui babylina Pediatra mi-a zis sa ii dau crema de zahar ars cu mentiunea ca au aia de la Dannete si foarte buna. Ma gandeam de mult ca la cat mananca zmeul meu cred ca il bag pe junk food poate asa mananca si el ceva.. ![]() |
Aaa, inainte sa ma duc sa scot hainele din masina...
Babylina, ma scuzi, dar pediatra ta e cam dusa cu pluta. Adica e dusa rau de tot! Cum sa ii dai unui copil de nici 1 an jumate crema de zahar ars, inca si din comert???? Eu a trebuit sa citesc de 3 ori mesajul tau sa imi cred ochilor!
Nu numai ca ii faci varza ficatul, dar ii distrugi flora de pe intreg tractul intestinal! Si pt ce??? Ca nu mananca portia prestabilita???
Te rog sa nu te superi pe mine, dar sunt total socata. Fetele de aici deja ma stiu ca nu o iau neaparat pe ocolite.
Eu zic sa o iei metodic. Ia noteaza tu timp de o saptamana absolut TOT ce mananca piticul tau, chiar daca e un sfert de felie de paine, o grisina etc. Notezi absolut tot. Si dupa o saptamana poti face urmatoarele constatari:
-mananaca sufiecient cantitativ, dar pe secvente frecvente, nu la 3 mese standard - si au perioade cand e absolut normal sa fie asa (dinti, raceala, plictis)
-mananca prea multe alimente ce ii strica pofta de mancare, prea multe snackuri
-unele zile cantitatea e infima, dar se compenseaza in alte zile cand baloteaza la greu, ca apoi sa revina iar la dieta
Acum, ai mai multe solutii sa il faci sa manace si tu sa nu iti mai faci griji: in loc de junk food, da-i salate de castraveti cu rosii, ceapa si ce mai crezi ca ii place (poti si testa anumite legume impreuna cu unele pe care deja le mananca) cam cu pana la max 1h inainte de masa principala, daca cere de foame. Si daca nu vrea apoi sa manance ce i-ai pregatit la masa principala, macar nu s-a indopat cu tampenii, ci cu ceva sanatos. La fel, poti sa ii dai fructe, ca ii fac pofta de mancare. Cuburi de branza, paine prajita sunt tot alternative sanatoase.
Decat sa manance tampenii, mai bine mai putin si mai sanatos!!!
Cu riscul de ate supara pe mine, iti recomand sa cauti alt medic pediatru. Sa te apuci sa citesti despre nutritia la copiii de varsta asta ca sa ai inspiratie sau sa merg la un medic nutritionist BUN care sa te poata indruma.
zmeul cel nemancacios."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii

(24.09.2007)
LA MULTI ANI!!! alexandra