Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (267)
Raspunsuri - Pagina 15
Roxana_G spune:
Danuta, cum mai e Miruna? Ai mai fost la pediatru? Multa sanatate 
Gabitz, daaa, ne pregatim ne pregatim.
Sabina, eu am inghitit la greu fum de tigara la ambele sarcini si mai era putin si depaseam termenul. ![]()
Cecilia, imi pare rau pentru prietena ta, poate e bine sa faca totusi amnio. Nu inteleg despre ce e vorba, dar pare serios.
Cumatra, eu am observat ca duamna C nu uita si nu rateaza nimic niciodata. Intreba-ma pe mine mai bine cum e cu uitatul si zapacitul, ca am citit mesajul cu mucenicii in birou si era sa sar sa o sun pe mama sa se prezinte cu bunatatile. ![]()
Erina,
daca pot fi de folos sa imi zici. Ma gandeam ca am mai auzit una alta, cate o barfa despre diversele complexe si poate ti-ar fi utile.
Pinacolada, maine iau pestii.
Papanash,
baiatul nazdravan.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Haideti sa va povestesc despre munte, ca prea ati asteptat. Cum va spuneam, a fost frumos, vreme super, si relaxant. Psihic. Fizic a fost tur de forta cu cei 2 atomici, in ciuda ajutorului primit de la parintii mei.
Zapada nici gand, Alex facut insa cateva lectii de schi pe flescaiala de pe partia Bradul. I-a placut si a progresat putin fata de anul trecut, tati a decis ca trebuie dusa mai des, de cum apare zapada. In rest am mers mult, am iesit la plimbari, am mers la patinoar.
Bubu a mers mult pe jos, desi in ultimele zile se cam rasfatase si cerea in brate. Dar mergea distante impresionante, pana si atomica se vaicarea de picioare. A fost tare haios, i-a placut acolo si pare ca se simtea bine.
Bubu a mancat tare bine, orice ii dadeam, si ne-blenduit. L-a uimit pe tati duminica la pranz cand a hapait supa cu taitei, morcovi si carne de pui, cu ditamai bucatelele in ea. In plus ar fi mancat continuu, nu mai pridideam cu gustarelele. Ma rog, spre deosebire de atomica mea, care a necesitat vesnice indemnuri si scandaluri la masa.
La somn era invers, Alex dormea binisor, Bubu ceva mai energic. Prima zi nici gand sa doarma in tarc, clacasem pur si simplu. Abia din a3a zi a dormit fara probleme in tarc, adormea de cum il puneam acolo si nu se sinchisea cand mai faceam noaptea ture la baie (la baie se intra din livingul unde dormea el).
Pe drum in masina nu am avut probleme cu el, a stat in scaun fara sa planga, dar nu va imaginati ca a dormit, desi era frant. La ambele drumuri a atipit cate jumatate de ora maxim, si asta la final.
La Bubu s-au vazut progrese evidente in ultimele zile, se vede ca ne-am ocupat de el. Desi nu l-am auzit personal, toata lumea sustine ca striga "mama". Ingana un fel de "sus", si numarat - adica numai intonatia. Arata in sfarsit nasul si mai nou exersam cu piciorul (ne-am inspirat de la Gheo). S-a jucat mult cu Alex, cu noi, mi se pare ca intelege mult mai multe si prinde imediat ce ii arati.
Cam asta cu iesirea noastra, sper sa apuc sa pun azi pozele. Deocamdata ma duc sa pacalesc fata sa se culce, ca sa pot umfla linistita baloanele.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Gabitz, cum a fost tabara lui Stefan? Nu stiu daca ai povestit, poate am scapat. Am vazut grupuri mari de copii la schi, unii chiar micuti, si ma gandeam cum o fi fost si la voi. Pentru el nu era primul an la schi, nu?
Rox , mamica
papanash spune:
Maria, ai fost de milioane cu macinicii aia .Aproape ca m-ai deturnat si pe mine
.
eu sunt cam trista, sotul s-a hotarat sa vanda masina (care oricum sta de vreun an degeaba)ca papa bani (leasing, asigurari) in timp ce o are pe asta de servici ( care mie nu-mi place, dar daca-i gratis, na! ).
Masina e foarte buna si ne-a plimbat in multe locuri frumoase, chiar daca e firesc s-o vanda tot imi pare rau. Ideea e ca daca pana acum am scaldat-o cu taxiul, nu mai e cazul, din toamna-l dam pe Andrei la gradi si e musai sa am si io carnet, asa ca ma pun pe carte, chiar daca n-am absolut nici o tragere de inima, si nici placere nu-mi face.
Sabina, vezi ca n-am uitat, si tu ziceai ceva de scoala,primavara trecuta
.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
valentina_22 spune:
Babylina, cred ca sunt si acum concerte acolo. Ultima oara cand am fost eu acolo era in apropierea revelionului. Am prins o formatie care ne-a incantat auzul cu cantece po****re si de petrecere
Bikmaria, macinicii(mucenicii) nu se fac pe 9 martie?
Teodora,
multumim , iti uram asemeanea o saptamana fara stres la serviciu si plina de iubire acasa!
Sabina, sa-ti traiasca mica scolarita! Eu aveam impresia ca Sofia este mai mititica! Si eu port discutii cu sotul in privinta mersului la scoala al Alexandrei. Eu as vrea sa o dam la scoala la varsta de 7 ani iar sotul vrea la anul cand ea implineste 6 anisori. Si eu tot la varsta de 23 de ani am nascut-o pe Alex, deci la onorabila varsta de 30 primaveri, voi fi o mamica de pustoaica scolarita, si pitic mic de gradinita!
Mariana, eu te cert in particular,cand ne vedem!![]()

Urmy, ce voce de copilita ai!
Roxana, bine ai revenit din vacanta! Voi ce ii pregatiti Alexandrei, noi am facut reverzare la Mac, iar saptamana viitoare trebuie sa mergem la ei sa punem la punct ultimile detalii. In privinta cadoului inca nu ne-am hotarat. Degeaba am tot iscodit-o pe Alex ca nici ea nu mai stie ce vrea.
Yaia, sanatate lui Tudor. Andrei a a mers foarte bine cu aerosoli , cred ca-i vor face bine si lui Tudor
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank"> Clipe de viata 2008
gabitz78 spune:
roxana - tabara s-a amanat, pleaca duminica.e prima oara in tabara...am un pic de emotii.![]()
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Roxana_G spune:
Ca sa clarificam, eu nu am prestat nici un sport de iarna, doar miscare la greu - plimbare, carat copil, carat schiuri, urcat si coborat scari la nesfarsit. Apropos, la restaurant a fost mare chin cu Andrei, cand tragea la usi, cand fugea la bucatarie, nu rata nici o scara. Joi am clacat, o ora am alergat si am mancat in picioare din mers. Mai bine a fost unde aveau scaun de masa, macar acolo statea locului cat manca. Dar greu sa gasesti asa ceva la noi, asa ca vreo 2 zile i-am dus papa in camera.
La patinoar am mers cu Alex dar nu m-am simtit in stare sa ma tin pe patine, asa ca vreo 2 zile pana a venit tati am lasat-o singurica pe gheata sa faca ture mici. Nu fusese decat de 2 ori pana atunci. Sambata a patinat mai mult cu tati, din pacate a fost si un accident, o mamica a calcat fetita ei pe deget si i l-a retezat. Ce sa va mai spun, socant, o tragedie, a venit salvarea si au plecat in oras, nu stiu ce au mai facut. Ma gandeam ce inconstienta am fost pana atunci sa las fata singura pe gheata.
Asa...Cred ca am terminat cu povestirile. Aaa, si l-am dus pe Bubu si cu telecabina la Postavarul si nu a avut nici o problema. Spre deosebire de mine care ma panicasem la coborare din pricina vantului foarte puternic care balanganea cabina destul de tare.
Haideti ca ma striga fata. Daca sunteti pe aici cu oarece experienta cu pestii, si imi amintesc ca erau destule cunoscatoare, am o intrebare: pompa trebuie sa stea acoperita cu apa?
Rox , mamica
Erina spune:
Pinacolada, multumim!
Daria nu e deloc, dar deloc mincacioasa.
Maninca 30% din ce spunea ca minca Mihnea de Teodora. Are capusorul mare, falcute si e foarte inalta.
Pun din nou slideshow-ul aniversar sa vezi ca asa are falcutele de cind s-a nascut: Daria, aniversarile primului an.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Roxana_G spune:
Gabitz, tinem pumnii, sigur o sa fie bine. 
Valentina, si Alex a mea are de toate, habar nu are ce vrea. De aceea am si luat pestii, sa fie ceva special. In rest va primi tone de jucarii de la altii. Party va fi la un loc de joaca, numai finii si cativa colegi de data asta. Inca nu am aranjat nimic decat data si ora. La gradi am chemat o printesa sa ii picteze si cam atat, in rest ei stiu cum organizeaza. De anul asta se ocupa gradi de tot si parintii platesc factura odata cu taxa lunara. Iar acasa...numai noi si parintii mei, i-am luat un tort cu desen printesa si cam atat. Nu e cine stie ce, cred ca surpriza si atmosfera placuta conteaza mai mult pentru ei.
Rox , mamica
papanash spune:
Roxana, v-ati distrat bine la munte, cel putin pt copii a fost super !Bubu a mancat de la restaurant, nu ? Si eu vreau sa mergem cateva zile, dar pandesc momentul sa nu fie weekend,urasc aglomeratia ! Pompa aia ce e, nu inteleg. Suna-l pe tipul ala, iti spune sigur, sa nu faci vreo boacana si sa se strice pana maine.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun