Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (267)
Raspunsuri - Pagina 14
Pinacolada spune:
Hello!
Erina- ai dulceata de fetitza mancacioasa:))
Roxana- ai luat pestii?
Danielle02 uk- cum va simtiti?
ANDREEA11 spune:
Salutare!!!
Nu am terminat de citit dar invcerc.
Cecilia in acelasi parculet mergem si noi. Cum Dumnezeu facem ca nu ne vdm niciodata. Noi mergem de la 11.30 la 13.oo. Maine nu sh dc ajung eu, ca as vrea sa ma duc sa fac evaluat=rea copiilor,dar dc nu ma duc iti scriu.
Anissia am inteles ca ai trimis fetelor dvd cu Cindy mi l poti trimite si mie?? Te roooooooog.
ANDREEA11 spune:
Salutare!!!
Cecilia in acelasi parculet mergem si noi. Cum Dumnezeu facem ca nu ne vdm niciodata. Noi mergem de la 11.30 la 13.oo. Maine nu sh dc ajung eu, ca as vrea sa ma duc sa fac evaluat=rea copiilor,dar dc nu ma duc iti scriu.
Anissia am inteles ca ai trimis fetelor dvd cu Cindy mi l poti trimite si mie?? Te roooooooog.
ANDREEA11 spune:
Salutare!!!
cecilia L spune:
sabina, ma bucur ca ai gasit o invatatoate pe gustul tau, sunt sigura ca si Sofia o sa o placa, conteaza mult.
Roxana, bine ai revenit, sper ca si cu forte proaspete.
Eu sunt suparata, nu mananc mai nimic si am mai pus un kg

vreu sa slabesc....vreau si eu pe Cindyyyyyyyy
Andreea, eu nu merg mereu in parc, decat la sfarsit de saptamana, dar daca mergi maine si e vremea ok, da un semn si venim si noi, poate ajunge si Valentina dupa 12.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
alehiam spune:
Ana imi pare rau de ce ti s-a intamplat. O imbratisare calda 
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
papanash spune:
Andrei a cazut din pat,cred ca s-a catarat sa ia ceva din biblioteca, a cazut si s-a lovit rau , in frunte are un mare cucui, si-a zdrelit nasul de mocheta si sub nas are buba rosie. Eu calcam in dormitor si tati era intors cu spatele la el,in cateva secunde a comis-o
.
A plans saracul,mult.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
Roxana_G spune:
Buna seara. Azi mi-am indeplinit partial misiunea. Am luat numai bazinul cu dotarile cu pricina, se pare ca ar fi trebuit lasat asa o vreme pana sa aduc pestii. Acomodarea lor va fi grea si nu prea se stie cum vor iesi din treaba asta, o zi e critica si vreo 2 saptamani asteptam sa vedem daca supravietuiesc. E destul de dificil cu bazinul cu apa sarata, dar deh, Nemo e un peste pretentios. Maine seara vin si cei 2 pesti, sa vedem ce si cum, sunt cu inima stransa. Bazinul e destul de mare, insa nu suficient sa ii montez si lampa UV si posibil sa pateasca nu stiu ce pestii. Nene, belea am cautat, belea am capatat.
In rest, as vrea sa ii decorez frumos Alexandrei, nu am reusit sa iau decoratiuni noi azi, insa o sa vad cum ma descurc cu ce am. I-am luat pentru dimineata o jucarica simbolica, abia seara putem arata pestii (apropos, maine ma duc sa le cumpar si masuta suport.
Tot maine am de luat tort si de rezolvat pentru party de copii, la gradi vom serba abia miercuri. Deci alergaturi la greu, in plus am de luat cadoul pentru nepotelul meu care e nascut in aceeasi zi cu Alex, plus o lustra care s-a spart, plus probleme legate de decizia de care v-am mai spus. Asta pe langa serviciu.
Cam asta de pe la noi. Bubu e agitat si nervos, ii ies masele sau dinti, habar nu am. E imbujorat, balos si nervos nevoie mare. M-a stors in seara aceasta, norocul lui ca e frumusel si se uita asa gales de imi trece orice suparare.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pinacolada Hello! Erina- ai dulceata de fetitza mancacioasa:)) Roxana- ai luat pestii? Danielle02 uk- cum va simtiti? Pinacolada mama de Luca 18.10.2005 si Rares 06.09.2007 http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002 |
multumesc de intrebare,mai binisor,zic eu,desi nu mi s-a oprit sangerarea,nu mai am dureri asa mari de burta si spate,pe 23 am ecograf si abia astept

noi am fost in parc si la shoppingggggg,
la toata lumea,noapte bunapozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

papanash spune:
Cecilia, uite aici pareri despre masini de cusut
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun