Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (267)
Raspunsuri - Pagina 12
ceamica spune:
ramonaiani
, citeste si despre al meu si o sa-ti treaca !
Vrei s-o dai pe Eliza la scoala maine
?
Stii ca de fapt ar tb sa evitam concurenta si sa le lasam copilaria asa cum am avut-o si noi?!
Sabina 

ptr o mamica de scolaritza
Daria , esti o frumoasa !
valentina , pe mine nu m-a ajutat mersul la scoala deloc ! faceam act de prezenta ca mintea era creanga !!! am facut la ilioara si am dat doua examene sala: unul de terminarea scolii si cel cu politia. fara cel de terminarea scolii cica nu intram la sala cu politia.
timp ptr lectura iti tb si iei 26!
teodora multumesc frumos , eu eram disperata cu nr 5 pampers.
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danuta36 Gabriela noaptea e mai rau...azi noapte cat pe ce sa plecam la urgenta..Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |
saracuta Miru
multa sanatate,sa se faca bine repede 
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

danielle02 spune:
LA MULTI ANI!!! sotz de Gabriela si tati de Sara 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
danielle02 spune:
v-am
pe toti si toate,ma bag la un somn langa printesa ca imi pica ochii in gura
sa aveti o saptamana superba,fara problemute 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
ceamica spune:
Danutza , sanatate Mirunei !
Melania , eu nu stiu cum e cu temperatura de la dinti ca al meu n-a facut niciodata . a facut doar cand racea. Sanatate si lui Tudor !
Yaia , sanatate si prichindelului tau ! dau si eu sfat :tine-te de aerosoli si desfundat nasuc. Eu am ajuns in spital cu al meu de la ce are acum Tudor !
bikmaria spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Cuscraaaaa ,cred c-ai incurcat borcanele :pe 09 martie se fac mucenicii,nu pe 9 febr!!!!!!![]() Imi faci papilele gustative sa secrete la greu...... Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
da mai cuscra ,incurcai borcanele ,
faza tare e ca m-am dus dimineata sa cumpar macinici ,biata vanzatoare s-a uitat lung la mine si mi-a spus mirata ca inca nu au primit ,ca e prea devreme
,iar eu imi reprosasem tot drumu ca am lasat pe ultima suta de metri cumpararea lor
ceamica spune:
Pupam frumoasa care stie ce vrea , Maria de Luy !
Cecilia , nu mai zic nimic , ma da gata Cristi ! sa vrea el aspiratorul.... dar va dorim sa va treaca mucisorii de tot si cat mai repede.
babylina va tin pumnii la dr
greyeras , fac ce fac si tot langa tine sunt cu mesajele![]()
! pupam zana maselutza sa sufere cat mai putin !
diwana ,
ca mi-ai pastrat ! mi-e si rusine de cat de pofticioasa sunt cu dulciurile !
ceamica spune:
[quote]citat din mesajul lui ceamica
sllipers

corectez : slippers
vreau sa ajunga
la tine 
Erina spune:
Buna luni seara si de la noi!!!
Multumim celor care au scris aprecieri la adresa Darei.
E o dragalasa de fetita. Poate se organizeaza o intilnire ceva sa va convingeti live.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)

de
Mihnea Andrei(17.10.2007)