Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (267)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Buna seara, buna seara.

Mai fetelor, nu vreau sa credeti ca va ignor (Yaia , nu te supara pe mine), dar am trecut printr-o perioada crunta, cred ca cea mai rea din viata mea si nu m-am simtit in stare sa "dau ochii" cu aproape nimeni. Am reusit sa ma linistesc asa, cam in proportie de 80% si sa ma detasez de problema. Nu vreau sa par patetica, asa ca va povestesc foarte pe scurt. Pe 12 decembrie am pierdut o sarcina maricica (14 saptamani aproximativ). Sarcina a fost cu probleme de la inceput, ca sa nu mai spun ca n-am aflat de ea decat pe la 9 saptamani. Toti medicii ne-au spus ca ar trebui sa renuntam, dar nu n-am putut sa luam hotararea asta, pur si simplu m-am imbolnavit de nervi. Am facut eco la saptamana, sperand sa primesc vesti bune, dar de pe la 11 saptamani s-a agravat problema si pe la 14 saptamani am inceput sa sangerez masiv. Solutia a fost un chiuretaj destul de riscant sub anestezie generala, la urgenta, pentru ca o nastere provocata ar fi fost inumana pentru psihicul meu din perioada aia. Cam asta e povestea. Sarbatorile au fot un relativ cosmar pentru mine. Am incercat sa fiu calma si destinsa pentru copii. In mare parte am reusit, dar a fost destul de chinuitor. Acum sunt bine, zic eu, reusesc sa vorbesc despre asta, dar tot ma mai apuca plansul cand ma uit la ultima ecografie cu o dodoloatza mica de 57 mm. Asa sta treaba. Imi pare bine ca mi-am facut curaj sa-mi vars sufletul.

Sa aveti o saptamana usoara si linistita. Pe mine ma asteapta un audit destul de complicat, dar macar ma tine ocupata.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

nu stiu ce sa zic,multa multa putere sa poti trece peste si sa te simti mai bine!

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

De aici inainte Daria.

Noapte linistita mamici si pici!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

ce faina si frumoasa eeee
imi plac tare caciulitele ei,i-am luat si eu la fata dar nu le suporta pe cap :(

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Luy, am ajuns la aventura ta din parc, cu pampers ud si aghe aghe:)
intrebare:
dar la pranz de ce nu o culci la san? nu adoarme la san?
Gh nu adoarme doar la san, dar daca are chef sa suga de 20 de ori in ziua aia, atata ii dau, dupa care are bneinteles zile in care vrea doar seara la culcare.
Acu e in etapa 20 de ori pe zi
intreb asta c-am vazut emoticonul rusinos in dreptul lui "tete" (la noi e tz, tz), si pe bune daca am inteles de ce anume te rusinai:)
In rest, din nou admiram minunata Maria, sa stii ca vorbeste chiar mai mult decat Sofia la varsta aia:)

Bernix, ia treci la urecheala. Mai lasa prostii;le cu adhd. NU e cazul.

daca e ceva...apai la fumat mai gandeste-te.
Tu parca n-ai fumat in timpul sarcinii..dar bobo o fi fumat de fata cu tine?
fumatul(fie si pasiv) duce si la prematuritate.
ia zi, ramane pe miercuri dimineata?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

haideti ca m-a terminat o veste proasta de la prietena mea, e insarcinata in 23 sapt, iar la ultima eco i-a spus dr Albu ''malformatie gonadica, hipertrofie labiala si clitoris cu aspect penian''....stie cineva ceva despre asta, pe net nu prea a gasit nimic.....e speriata rau.....ii e frica sa faca amnio...riscant( prea tarziu), desi Albu a zis ca ar tb facut.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui urmychance

Asa se adoarme mai nou: http://picasaweb.google.com/urmychance/1AnSi5Luni#5300568928603582226

Tudor- 17.09.2007

ce frumos doarme,sa il tzuci din partea mea
cand aud de socrii,mi se face rau
eu nu m-am lasat mai prejos cand am fost acasa cu fata,vroiau sa o indoape cu de toate,mai ales ca ea nu e obisnuita cu mancarea de acasa,am facut o gura m-am si rastit sa nu ii mai bage in gura nimic,atat la socrii cat si la neamurile mele,nu am facut discriminari ,iar domnul sotz nu a avut ce comenta,daca deschidea gura,atunci sa vezi crize e copilul nostru,nu facut de socrii,il crestem cum stim noi mai bine si gata,incheiat subiectul.
sper sa treaca supararea

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Mandarinuta, ajungem si la tine:)
pai tu esti mamica perfecta.
de ce crezi ca trebuie sa o dezveti de supt si adormit/dormit cu voi? va renunta singura cand va fi pregatita. Sofia a renuntat cam pe la 2 ani jumate la dormit cu mine sau cu tati.II faci cel mai mare bine dormind cu ea, crede-ma. O asigur ca esti alaturi de ea.
Nu uita ca plecatul tau la servici o face sa ii fie dor de tine si te vrea macar noaptea cu ea.

Si daca ea plange dupa san, e mai bine sa-i dai decat sa o amani.
Pe tine a inceput sa te oboseasca/enerveze alaptatul? daca da, atunci e altceva.
dar daca doar crezi ca "nu e bine", apai sa stii ca e foarte foarte bine. Si gheorghe dupa Craciun am zis, suge uneori f f mult. Eu cred ca pana le ies toti dintii si caninii nici nu se pune problema de intarcat, cand lor le face asa bine suptul.

Eu pana la 2 ani jumate nu vad nicio problema in a alapta copii. nici peste , evident.
Du[a 3 ani se pare ca nu mai e ok, e de la copil la copil,. dar intervine asa numitul comportament de control, mama sare cu sanul la fiecare nemultumire si asta nu e ok.
dar acuma, cat sunt practic inca bebelusi....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Ana off, Doamne, prin ce-ai trecut . Iti doresc putere multa sa treci peste eveniment .

Intrebare ce fac eu la ora asta pe net? pai la 1 jumate a vrut fata lapte, si de-atunci n-am mai resusit sa adorm la loc.
Marea mea grija e ca am un copil inapoiat total - daca ar fi sa ma iau dupa alte postari pe forumul acesta. Spre exemplu, o mamica de la odisee are o fetita cu doualuni mai mare decat Eliza, care stie toate literele de la alfabet si isi scrie primele 2 litere de la nume. Ori a mea de-abia tine carioca in mana si face 3 linii pe hartie. Chiar daca toata ziua ii turuie guritza, nu zice nimic inteligibil pt noi . Stie 3 amarate de comenzi in germana ("vino-n-coa", "hai ca plecam" si "fa pa"). In romana intelge aproape tot, dar nu face intotdeauna ce ii spun. De, are personalitate pustoaica ...

Scuze, m-a luat cu stari de rau. Ma duc sa dau la boboci .. Revin maine .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
20+

bine macar ca a ta stie sa tina carioca in mana,a mea le mananca
de scris...po sa invete si la 5 ani ca nu ma deranjeaza,de inteles la fel,doar sa fie cuminte si sanatoasa,atat ma intereseaza,
nu iti mai fa atatea griji

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Bernix, scuze, dar intarcatul brusc e cea mai proasta chestie posibila.
la fel si 5 picaturi vit D.
Mi-au zis Palicari si Culcer clar: prefer copil nitel rahitic decat supra doza de vitamina D. Mai cere o parere....

deci sunt siderata. Cum se poate in anul 2009 sa zica un dr ca la varsta asta e bine sa intarci brusc?
Bine, eu stiu ca tu nu o sa faci asa, dar ca idee....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Da mai Teo mai:))
o sa fiu femeie de 30 de ani cu copil de clasa 1.
Nu-s la fel de tare ca Maria....sau ca tinerelele astea de la Papansi , io am facut la 23 copilu.
Da nici nu simt cum au trecut anii....ma intreb daca amai vreo sansa sa ma maturizez:)))

eu sunt tare??!! hhmmmmmm....ce fain
la 30 eu o sa merg la disco cu fata
Sofiei si bebe G.

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui urmychance

Conversatie intre mine si sotul meu:(uneori vorbesc mai nuantat) http://www.youtube.com/watch?v=0CL2zZ0ickc

Tudor- 17.09.2007

v-ati distrat,

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput