punct alb la ochi

punct alb la ochi | Autor: Porumbita

Link direct la acest mesaj

de fapt cred ca e punct de grasime...
ma enerveaza la culme, este intre genele de jos situat deci nu am curaj sa umblu singura la el...

dar nu stiu nici unde sa ma duc... la ortalmolog? la dermatolog?
la cosmeticiana iar nu am curaj ca e asa intro zona sensibila situat si eu oricum nu cunosc nici o cosmeticiana priceputa..

ceva pareri va rog?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Eu iti recomand sa incerci la un dermatolog pt ca nu cred ca cosmeticienele se baga la asa ceva.Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

multumesc pt raspuns Tecky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Sa povestesti ce ai facut. Mie imi apar periodic pe marginea pleoapelor, fie sus fie jos. Umblu cu ele luni de zile si cand sunt "gata" simt ca am ceva in oki, si cand ma ating putin iese o biluta cat o pietricica de grasime. Nici eu nu am ajuns pana acum la medic, tot din cauza ca nu stiam la cine sa merg oftalmo sau dermato. Iar in momentul de fata nu am dar nu trag sperante sa fi scapat...

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Incearca la dermato daca te simti mai in siguranta.Mama si vara mea au avut ''milium coloid'' , denumirea medicala a punctelor de grasime, pe pleoape si cosmeticiana le-a scos.Inteleg ca ti-e greu fiindca nu cunosti competenta medicului, cred ca la cosmetica iti spune daca poate sau nu.Ele se confrunta mai des cu asta decat dermatologii.Si da te va durea pe moment, asta ca sa stii la ce sa te astepti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mama a avut, tot langa gene si a fost la oftalmolog, la o clinica privata si i-a scos toate punctele albe intr-o sedinta.

Mara si Matei

Mergi la inceput

cum ziceam nu cunosc nici o cosmeticiana si nu am curaj sa ma duc asa, la un cabinet...

inca oscilez intre dermatolog si oftalmolog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

eu zic sa incepi cu oftalmologul. e zona mai sensibila (ochiul, decat pielea). vezi tu ce zice, poate chiar el iti spune sa mergi la dermatolog...
Bafta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Mama a avut, tot langa gene si a fost la oftalmolog, la o clinica privata si i-a scos toate punctele albe intr-o sedinta.

Mara si Matei

la ce clinica a fost si cat a costat?

Mergi la inceput

up up

Mergi la inceput