Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (72)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

brocoli si noi. Am luat proaspat, din cora, scump in draci si nu a incantat-o.
Am luat o punga congelata, din care scot cate 1-2 buchete de flori, de bagat la piureul de legume.

voiam sa va intreb ceva: stiti a cui e nr de tel: 72659913x ? mi-a dat sms:
Buna, ce faci

si io, in stilu meu specific, nu scap ocazia de facut mishto si raspund:

BIne. Tu?

edit: Doloress, m-a sunat ea de data asta. Fix la 11 35!!

Si multumesc inca o data la toate fetele pt urarile de la multe lunite. Ma duc sa ornez tortu

si voiam sa zic ca am vazut poze de Delia mancacioasa. si noi mancam labe de ratsa=Oda Nobunaga, picioare de caiine, urechi de iepure... si urechile lui mami.

si de olita: tot in gama romaneasca: sa o pui acu ca dupa aia esti mancat, io imi propusesem cand implineste 2 ani. De ce? va fi primavara, o las in curu gol, si pana atunci scap si de ultima camera cu mocheta - si o sa am numai parchet si usor de sters

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Sara Maria Mara Patrick Nicolas Eric Daniel Robert Amelia Gabriela

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

aelita, din suflet iti multumesc ca tot vrei sa ma ajuti si imi impartasesti din experienta ta. Eu nu am perna normala, am una din aia gen de alaptat insa mica, gen perna pentru pus pe ceafa la zbor, in tren etc. E umpluta cu niste chestii si ti-o poti aranja cum vrei tu, mai tare, mai moale in anumite zone, eu dorm practic doar cu obrazul pe perna, nu suport sa pun tot capul (parul, parul pe perna)... e greu de explicat. Cert este ca nu-l pot pune pe David doar pe perna aia, mi-e frica sa nu stea stramb cu coloana daca sta cu capul prea sus. Ei, si apoi David e taaare greu de pacalit, eu deja de la 4 luni nu-l mai puteam pune la loc in patutul lui dupa alaptat fara sa inceapa sa urle... Mai mergem asa o vreme, sa-i iasa dintii, eventual sa-l intarc, apoi om mai vedea...

bambooica, of, saru’mana ca te-ai gandit si tu la mine dar sa stii ca noi chiar dormim de la inceput cu o lumina difuza, o lampa din cristal de sare pusa undeva intr-un colt, suficient cat sa vada bebe dintotdeauna unde e si cine e langa el...

Micaela, ai fost mortalaaaaaa cu meniul Dariutei! A intrat tare pe delicatese, io personal zic ca ala nu era rac, in realitate era homar

Daca vreti sa ne vedeti, am mai pus si noi ceva POZE NOI.

Si daca vreti sa mai vedeti cam cum se joaca David singurel minute in sir (de exemplu cu o bratarica de plastic, un ou de lemn umplut cu ceva care face zgomot si o cutiuta goala de betigase de urechi in care noi am bagat cateva monezi si apoi am sigilat-o cu scotch), l-am filmat putin AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Daca vreti sa ne vedeti, am mai pus si noi ceva POZE NOI.

Si daca vreti sa mai vedeti cam cum se joaca David singurel minute in sir (de exemplu cu o bratarica de plastic, un ou de lemn umplut cu ceva care face zgomot si o cutiuta goala de betigase de urechi in care noi am bagat cateva monezi si apoi am sigilat-o cu scotch), l-am filmat putin AICI.

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

David este mortal cu ochisorii aia ai lui albastrii! si in filmulet mi-a placut cum intorcea cutia aia pe toate partile.

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am vazut poze frumoase de Patrick si David

Eu tocmai am executat o reteta de pe Culinar, pe care nu o mai facusem de mai mult de trei ani, se cheama www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8847/pizza-fara-blat/" target="_blank">pizza fara blat. Nu e chiar pizza adevarata, dar e buna rau. Deja miroase bunutz in casa, astept sa fie gata. E buna reteta de consumat resturi de cascaval si mezeluri de prin frigider. Si se face si usor si repede, cu ochii pe copil sa nu faca vreo boacana. Va arat ce-a iesit cand o scot din cuptor, sa o trag in poza.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83
...avocado il dau asa: juma de avocado cu banana si putina lamaie stoarsa sau o portocala stoarsa. e un deliciu. si mai poti adauga si mango...

Eu avocado il pasez cu mar (la blender, food processor, de fapt) sau para si kiwi. Papa printesa mea tot.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Magdone yam-yam ce bunut cred ca a iesit ce ai facut tu acolo ! Si eu incerc tot felul de combinatii. Ca are unele mancaruri pe care le papa tare bine si unele pe care nici sa nu le vada.

Adriana ce cumintica e Annika ta! Al meu papa destul de variat, insa nu mancare de-a noastra. Fructe si legume, asta e mancarea lui de baza. Cerealele nu prea ii plac, ii mai strecor cate o lingurita ici si colo. In schimb ii dau putintica paine facuta de mine cu faina integrala. Vreau sa-l feresc cat mai mult posibil de sare si zahar. Branza si iaurtul iar nu prea ii plac, aici se recomanda de pe la 8 luni. Dar nu ma stressez ca papa destul lapte zic eu.

Danicris eu avocado l-am combinat cu pepene galben, ieri chiar i-am dat si a papat tare bine ! Dar si cu usturoi iese o bunatate, cum zicea si Esme, asta e faimosul sos guacamole de la mexicani cu lamaie, rosie, avocado si usturoi.

Simonacip sanatate multa !

Elena felicitari pentru noaptea dormita cap-coada! Eu nu cred ca mai vine vreodata asa ceva si pentru mine, m-am resemnat.

Miss cum ziceam, nici lui Patrick nu ii plac cerealele.Eu de cand sunt nu le-am putut suporta, mai ales amestecate cu lapte. Si orezul cu lapte sau grisul cu lapte era un chin pentru mine cand eram mica, imi aduc aminte cum vomitam tot. In sarcina numai de la asta imi venea rau. Asa ca am renuntat sa-i mai dau o masa anume cu cereale, i le amestec cu fructe si cu legume, dar asa, un praf de cereale, ca daca pun prea mult imediat detecteaza gustul. Ce poze frumoase am vazut ! Si al tau are o relatie speciala cu sticla de plastic ? Vad ca e vedeta printre bebelusi. Al meu o ridica in sus si o flutura ca la miting.

Leeloo la fel si eu, de cand am mutat bulina in patul conjugal am nopti mai bune. Tot ma trezeste de cateva ori, ii ia ceva pana adoarme la loc, se frichineste si se suceste, eu stau pe o latura de pat, insa doarme mult mai bine, inainte, in patutul lui pana cand il auzeam eu, el deja era trezit de-a binelea si nervos, nu mai adormea vreo cateva ore. Asa il simt imediat, ii bag tzatza in gura si intr-un sfarsit adoarme la loc.

Micaela ce meniu bogat are Dariuta ta! Si mai e si viu colorat!

Chinabulina deja viseaza la tipi de prin reviste ? wow, dar precoce mai e gogoasa ta Si al meu s-a taitat la manuta in reviste, ai mare grija ! I-am luat carticele din alea din carton gros pentru copii si cu alea se amuza, ii plac la nebunie, mai ales sa stau langa el si sa-i « citesc » din ele. Ii povestesc si ii arat cu degetul, uite pisica face miau si catelul face ham. E foarte interesat. Si eu ii fac laptele mai diluat, asa ii place lui. De cand era mic, am observat ca vomita mai putin cand era mai diluat. Oricum al meu papa numai formula lichida, la conserve. Acum o sa luam si noi praf sa-l invatam inainte de calatoria in Romania, ca nu pot cara conservele cu mine. Din Germania in Romania am dreptul numai la o valiza de 23 de kg , asa ca trebuie sa ne limitam la cat mai putine lucruri. Eu sper sa accepte praful, am incercat cand era mic mic si nu a vrut sub nici o forma, acum insa a mai crescut si pare mai rezonabil.

Gabitam ce buna trebuie sa fie pizza aia, am sa o incerc si eu. Ca azi chiar nu am de mancare la pranz.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

salutare,

Am reusit si eu sa citesc cate ceva si nu stiu cat pot scrie pentru ca a mea doarme putin dupa amiaza si de stat singura nu vrea nici o secunda.
Am vazut pozici frumoase ale Mufitei Ariana la tara, ale Victoriei, si un Copilas papacios de Nicole.
Am vazut filmulet cu Robertel cel dragalas si... cam atat.

Am o problema cu mama mea care trebuie operata cat mai urgent de chist/chisturi ovariene si nu am nici o idee unde as putea sa o duc.
Ma puteti ajuta cu un numar tel , recomandare ceva ? E destul de urgent se pare.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate
Voi dati copiilor mancare de la voi?

mami de Edvin Sebastian

Socrate, eu de vreo 3 saptamini ii dau Victoriei ce mancam noi. Adica, daca se poate. ASi in general mai npu gatesc sa-i pot da si ei. Chiar si carne ii dau cum o gatesc ptr. noi, ii mai mestec eu (desi nu-mi place sa fac asta) si ii dau carnita. Ca efectiv ni se uita-n gura, refuza mancarica ei, dar de la noi papa ca un lup flamand. Si pana acum, multumesc lui Dumnezeu, ii merge bine, e sanatoasa, e fericita, e voioasa si e mancacioasa, fetelor, mananca tot si orice ii dau, dar intai gusta!

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

se trezise ...dar am adormit-o iar sa vedem cat mai doarme .

Vreau sa urez La multi ani! pentru Mara, Sara Maria, Amelia, Eric,Patrick, lui Robert de Lorich sa cresteti mari frumosi si papaciosi.

V-am zis ca fata mea nu spune decat bababaa... uff cred ca pe mine ma stiga asa.

Si daca puteti sa-mi recomandati un medic bun v-as fi foarte recunoscatoare pentru ca eu nu am idee si nici timp sa caut acum.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput