Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (72)
Raspunsuri - Pagina 3
elena_g spune:
LORICH...mersi mult.......uitam...sa fie sanatosi si sa creasca mari si frumosi toti bebeii!
elena_g spune:
ANDRADA...si eu sper sa fie doar o faza si sa-si revina imi vine sa-mi iau campii cand vad ca trec 4 ore si el abia ia 2-3 lingurite si se mai si enerveaza.Sper sa treaca mai repede !!!!!
Reallaura spune:
Azi l-am lasat la soacramea si am facut piata si curat luna...Numai duminica apuc sa fac curat, asta e...
Socrate buna vreme ati prins ieri la munte…ce dor imi e si mie, ce-as mai iesi!!
Elenuca si la mine face cute la sprancene cand ii dau iaurt gol, dar il dovedeste!!nu cred ca e un semn ca nui place…eu i-am mai pus biscuit si suc de mandarina…iese mai dulce si f bun.
Micaela ce fetitza harnica! Mirci nu vrea sa mearga cand il pun jos…se intoarce si vrea in brate…sau umbla la butoanele de la dvd/statie daca e in casa
Cadinutza ma bucur ca ai dat pe la noi, ca totul e bine cu Cosmin, viroza pe trecute, accepta laptele praf etc.. Sper sa fii puternica sis a treci optimist peste divortul asta. la Dumnezeu pentru tine
Nicole ce scump e Daviducu! Ii ajunge painea aia? Frumosi pantofeii tai…mi-am luat si eu 2 perechi azi dar sport, pentru parc, cu talpa usoara…abia astept sa-I port!
Sis ce rau imi pare de voi , sanatate la toti sa nu mai aud de raceli la voi!
Andrada cand e racit nu vrea sa pape, asteapta sa se faca bine, recupereaza el!
Gabitzule si voi raciti?? OOof Raducu. Minunat curcubeul si orhideeea ta
Virginia
Miss naspa cu adormitul pe brat dar nu stiu ce sa te sfatuies ca sunt in aceeasi situatie…
Ba la noi e chiar declarata starea, stam si ni-l pasam din brate in brate pana nu culcam noi…nu mai vrea in patutul lui.
Aelilta cum adica nu mai suge??? Din cauza ca nu a supt dimineata? SI-a luat singur bibele si l-a baut???Moama ce baietel constiincios!
Elena_g nici al meu nu papa bibe, din pacate..
Inaisvoi cum mai sunteti?
Alysh cum a fost la munte, draga mea...ati prins o vreme
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
socrate spune:
Ooo s-a deschis concursul bb maraiti din cauza de dintisori si papica.
Nici noi nu mancam. De fapt mancam numai din ce mananca si mami. In fine, ne-am descurcat cumva. De dimineata nu a vrut sa pape mancarica blenduita doar bucatele de banana si inspirata de Simonix paine cu unt. La fel si la pranz daca ii dadeam ciorbita de la mine papa. L-am scos afara, si-a mai facut pofta de mancare.
A dormit in schimb dupa masa vreo jumatate de ora in patutul lui, dupa ce ne-am luptat cu mos Ene si dupa aia cu mine in pat inca vreo 2 ore. Tati ne-a lasat dormind la 6 asa ca va dati seama ca nu stiu cand va dormi in seara asta...
Ma doare iar in gat. gabitzam imi pare rau ca sunteti bolnaviori, si pupici si pentru puii bolnaviori de simonacip.
elena imi pare rau ca aveti probleme cu papa, lui bratafel sper sa ii revina netul mai repede.
Miss nu am ce sa mai spun din pacate. Noi avem niste nopti mai grele ca incep sa mai iasa si alti dintisori. Cred ca incisivii de sus, adica urmatorii 2. Sau caninii, sau toti deodata.
Miercuri primim si noi rezultatele la analize. Sa vedem cum au iesit mai ales exudatul faringian.
chinabulina spune:
tot citesc de bebei nemancaciosi... fiica-mea crapa orice, oricat (sa nu mi-o deocheati )... asa ca va trimitem putina pofta de mancare de la noi...
elena, pt hemoglobina il inteapa in degetel. eu i-am facut fiica-mii si n-a plans, a marait cand a intepat-o, apoi radea cu asistentele... ei i-a iesit bine, asa ca nu i-am dat jamais fier... calciu i-am dat la inceput, de cand cu branza calcica nu i-am mai dat, ca era prea mult... ii dau vigantol (evident) si atat...
am vazut ca a revenit cadina si ma bucur. ti-am urmarit mereu postarile si remarc faptul ca sunt din ce in ce mai linistite, mai resemnate (nu chiar asta e cuvantul, dar nu-mi vine ala care trebuie )... imi pare tare rau pentru ce vi s-a intamplat si te admir din tot sufletul pentru ca esti o mamica atat de buna... desi practic nimeni nu te poate ajuta cu nimic, suntem alaturi de tine ... pupic pt mama buna si cosminel
mai vroiam sa mai zic ceva, dar ma striga, vrea baie, manca-o-ar mama de broscuta
georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Doloress spune:
Elena si al meu papa lapte dimineata si seara. Dimineata nu are deloc pofta de mancare, trebuie sa astept chiar si pana la o ora pana imi ia biberonul. Apoi seara ar papa si 250 de ml daca-i dau. Mai si suge san din cand in cand, in jur de doua ori pe zi, cand adoarme, insa putin de tot, sa zic vreo 5 minute.
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)
Alysh spune:
Buna seara dragele mele,
Mi-a fost dor de voi
La munte a fost de vis. Nu ne-am mai distrat asa......demult. In ultimul timp nu am reusit sa mai mergem in gashca, pt ca fiecare cu bebei, copilasi, joburi solicitante....n-am mai reusit sa ne reunim pana in week-endul asta cand am fost vreo 15 persoane si ne-am distrat pe cineste pana am facut-o lata. Gratare, tuici fierte, hore afara la gratar, catntece de munte la chitara, din pacate nici o drumetie ca lume (am incercat dar n-am reusit sa-i strunim ), doar pana la Rasnov si Bran. M-am relaxat total, am venit cu bateriile pline si cu mult dor de Vlady pe care l-am gasit schimbat total.
Imi pare rau sa aud de copilasi bolnaviori de Simo, Gabitzam, Andrada, le doresc sa se insanatoseasca repede.
Laurita
Nu am citit nimic din urma, decat cele trei pagini ale acstui captirol....si nici nu cred ca voi apuca vreodata sa recuperez.
Zilele astea vom fi in continuare cu tati, ceea ce ne bucura mult si vom sta mult cu Vlady sa recuperam.
Va puuuuuup, o sa revin maine si cu poze!
Vlady
chinabulina spune:
spalat copil, hranit copil, culcat copil...
doloress, am vazut ca ai scris "Apoi seara ar papa si 250 de ml daca-i dau"... cat ii dai? ca fiica-mea cam atat mananca dimineata si seara (la fiecare masa, nu cumulat); mai exact, 210-220 apa + 6 masuri lapte...
si mai vroiam sa-i urez bun venit acasa lui alysh. ma bucur ca v-ati distrat la munte. dar cum adica Vlady era total schimbat?
si mai vroiam sa intreb oare ce mai face alex@sara? si apoi fug in pat
georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Victoria_mami spune:
Monik16, multumim de complimente.
_
Victoria Isabella
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
Victoria_mami spune:
Aelita, multumim!
_
Victoria Isabella
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02