Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (72)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Miss nu stiu cum ai putea sa il dezveti ca depinde de la copil la copil. Am avut si noi o perioada ca asta cand pe bratul meu dormea de nu avea treaba si daca il puneam in pat in 10 min incepea foiala. Am rezistat ceva timp dar ajunsesem chiauna si pur si simplu nu mai puteam, eu sunt si rea de somn. Vreau sa iti zic ca mi-am impus sa nu mai cedez si daca se trezea noaptea il puneam pe brat adormea la loc dupa care ma ridicam usor cu el si il puneam in patut. Dormea sa zic 2 ore apoi iar si facea asa de 3-4 ori pe noapte pana cand nu s-a mai intamplat.

Simonacip nu stiu ce sa zic daca e mult. Mie doctora mi-a zis sa fac asa: de 2 ori pe zi aerosoli cu flexotide (1 ml /0.5 mg) plus 1-2 ml ser fiziologic si inca doua sedinte cu fluimucil 1 ml plus ser fiziologic 1-2 ml.

Gabytzam offf ce noapte nasoala ai avut. Multa sanatate!

Anigriv sper sa fie de la dinti. Ma uluieste cum dupa o noapte intreaga lui nu ii e foame!El papa seara pe la 21.00-22.00 si dimineata nici la 10.00 nu ii e foame.
Sa speram ca trece!

Lorich bafta cu dintisorii sa iasa repede si fara dureri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam


Nicole, frumosi pantofii.
In legatura cu funduletul, cred ca ti-am mai raspuns o data, dar s-o fi pierdut pritre atatea mesaje. Atunci cand a fost oparit rau la fund i-am dat cu o crema de la Mustela pentru iritatii severe, cred ca Stelatopia. Dar nici cu aia nu i-a trecut foarte bine si in final i-am dat cu Bepanthene Plus crema, si efectul a fost vizibil de la un pampers la celalalt. Asa ca pina la urma nu stiu de la care s-a facut bine.
Acum am o crema preparata la farmacie, mi-a dat-o Lori (saru'mina inca o data).


Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla


Gabitzam -ai dreptate , mi-ai mai raspuns o data, acum imi dau seama cand am citit postarea ta. Eu i-am dat asa: Bepanthen, crema pt copii cu catina, nidoflor, ulei ars....insa nimic pana acum. Azi vreau sa ii schimb pampersii, sa ii iau huggies...poate e de la ei. Mai am in casa o crema cu galbenele, pe care nu am incercat-o si intr-adeva am si de la mustela o crema pt fundulet...
Merci
Of, dar de unde a racit Raducu ? Andrei e bine ? Nasol cu 2 copii cand unul este bolnav, celalalt este expus si el. Sanatate multa lui Raducu.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrei e foarte generos si ne aduce de la gradinita o paleta variata de virusi. Nu mai stiu, parca v-am mai spus, din grupa lui de la gradinita, mai acum o saptamana erau prezenti doar 4 copii din 12, restul bolnavi. Din fericire Raducu a fost destul de rezistent pina acum, asta e doar a doua raceala urata, cu febra.

Si basca am luat si eu de data asta, fac o selectie de cateva zile de pastile de gat, fel si fel, pina acum nici una nu a fost buna. Azi mi-a adus Costi de la farmacie ceva mai exotic, ceva cu echinaceea si miere, sau asa ceva. Si de cate ori inghit am un mic motoras acolo in gat care ma face varza.


Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Miss in aceeasi dilema sunt si eu, cum sa-l adorm fara tzatza? Ca daca nu-i mai dau sta treaz si plange, devine super nervos si agitat. O singura data am incercat si s-a culcat copilul meu la 3 dimineata rapus de oboseala in urlete si toata ziua urmatoare a fost ratata. Deci nu pot efectiv sa nu-i mai dau. Am incercat sa inlocuiesc cu biberon cu ceai sau apa insa nu vrea. sub nici o forma.

Gabitam, Simonacip multa sanatate bolnaviorilor, mari si mici ca vad ca si Simona a luat-o...

Stefany nu am facut poze la cetatenie, am avut aparatul insa nu am avut efectiv loc, ne-a inghesuit pe toti intr-un amfiteatru facut parca pentru papusi, abia aveam loc sa stam, plus copilul, plus haine, plus acte...

Cadina multa putere si tarie! Aveti mare grija de voi!



"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Tocmai am vazut acum cateva minute cel mai perfect curcubeu din viata mea. Care s-a si dublat pentru un timp. Parca era pictat de mana acolo sus pe cer. Am pus poze si un filmulet ca sa-l vedeti mai bine, aici.

Si sa va arat ca mi-a inflorit si orhideea, azi a deschis prima floare, vedeti aici si aici


Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:


asa de greu merge netul la mine .....ca-mi vine sa-mi iau campii.
azi am fost cu gaza la biserica dupa mult timp si a fost foarte bine. dar ieri am avut din nou o noapte fff proasta. nu stiu ce are doarme un pic si se trezeste in niste urlete si nici chip sa mai adoarma iar toata noaptea se suceste de pe o parte pe alta si face inconjorul patului. eu tb sa stau sa o invelesc. eram terminata dimineata si ea la 7.30 era in picioare - s-a ridicat si in patutul dat la treapta de jos.

gabitzam ce curcubeu superb!! iar de begonie ce sa mai zic...si mie imi plac florile dar de cand am nascut nu prea ma mai preocupa. sora mea are ca hobby florile si sunt peste tot.

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

C e superba este orhideea ta Gabitzam!!!!!!!!!!!!!!
Am avut si eu una roz dar s-a prapadit, nu prea stau florile la mine nu le prieste , am doua ghivece mici si cam atat..........Soacramea e specialista la flori are toate natiile, nu mai are loc sa le puna........
Ce s-a intamplat azi ca nu s-a scris in ritm asa alert?.....e adevarat ca multe din noi au fost plecate, dar ce naiba tre sa recuperam.
Azi am fost cuminti , ne-am plimbat, vreau sa va zic ca asta micu de fiecare data cand il scot doarmee, mamaaaaaaaaaaaaa baga somn la greu, e innebunit dupa somn, doarme si in picioare daca ii e somn.Sunt f incantata de el, in curand cred ca vom avea si al treilea dinte, ce bine ca vin repede unul dupa altul, am scapat de belele.
Va pupam pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Orhideea am primit-o acum mai bine de un an, a avut flori, au tinut o gramada, voiam sa o arunc dupa aceea. Dar mi-a zis sora-mea sa nu o arunc, sa o pastrez si sa o ud, ca infloreste iar. Nu mi-a venit sa cred, dar uite ca acum are deja o floare. Si o multime de boboci.


Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

CHINABULINA...pentru hemoglobina se ia doar din degetel?Stiu ca i-am facut odata dar nu-mi mai amintesc de unde i-a luat.Sincer nu l-as intepa...indiferent de unde ii ia.Ii dau atatea pt ca asta mi-a prescris dr.Voroneanu acum 4 luni si medicul de familie.Tie nu ti-a dat?

Azi iar am avut o zi foarte proasta la capitolul mancare.A papat foarte greu si foarte putin.Nopatea e la fel de agitata,se trezeste,face putin scandal,ma duc la el il legan si adoarme.Are cateva reprize.Ieri si azi am reusit sa-l fac sa adoarma in patut nu pe brat.....i-am marit intervalul intre doua reprize de somn si l-am tinut pana am vazut ca nu mai poate...a adormit singur in 2 minute...putina foiala dar a adormit.Seara nu pot sa-l adorm in patut pt.ca trebuie sa-i dau laptele si pe asta il mananca doar pe mana..

Voi de cate ori pe zi le dati laptic bebeilor?Sau de cate ori beau?Ca al meu mai papa doar dimineata si seara si asta chinuit.Vad ca multe de aici ne confruntam cu aceasta problema-mancarea,nu laptele.

Nu mai stiu cine a zis ca fetita cand vomita parca isi tine mancarea in gatut.Asa am patit iar azi ...i-am dat nepasat cateva bucatele mici de peste...a mancat putin dupa care a vomitat tot pestele dar nimic altceva.V-am mai scris..parca tine in gat si nu inghite...nu stiu care este explicatia.Ati patit?Zicea cineva ca intreaba medicul...eu inca nu am ajuns la medic dar voi intreba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Gabitzam ce frumos e curcubeul! Multumim pt poze mie chiar mi-au bucurat sufletul. Si eu am o bucurie de nedescris atunci cand vad ca infloreste o floare pe care am ingrijit-o chiar eu!

Elena offf si tu te confrunti cu problema mancare! Sper sa le treaca, sa fie o perioada scurta .....!

Mergi la inceput