Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (72)
Raspunsuri - Pagina 18
Lorich spune:
Mishutza de respectat ce ai scris despre momentul in care vei avea un bebe. Mi-a placut cand am citit, sunt sigura ca momentul cand va veni va fi la fel de natural ca si casatoria, iar bebica va fi tare norocos...si fericit.
Poate trecem fata draguta pe lista de inceput, la prietene - zic si eu pt cine stie s-o faca, eu una imi prind urechile in ea, distrug tot ce-i acolo daca ma bag![]()
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
aldaesme spune:
'naseara,
Stiti ce am facut? am cautat ca bezmetica un cablu sa pun pozele pe cal si in final le-am pus in felul urmator, am gasit le un coleg un cablu care se potrivea la camera tehnicianului in a carui camera deci a introdus SD-cardul din camera mea si in final am pus pozele pe calc. Mai mult chiar le-am pus pe net si le puteti vizualizaaici.
Dana insanatosire grabnica tuturor!!! Aveti grija de voi, in masura in care puteti. Stiu ca circula si pe aici gripa la greu...inca mai sper sa scapam nevatamati anul asta
.
Pai atunci io sunt mare smechera, de cand o am pe Lorelei am dat gata mai bine de 6 carti, in seara asta o termin pe a 7-a, mai am trei incepute, din care una Peopleware: Productive Projects and Teams,Tom DeMarco and Timothy Lister editia a doua o recomand tuturor dar cu dedicatie managerilor (de echipe, de proiecte, nu conteaza).
Si eu ii dau kiwi lui Lorelei de mutla vreame si tot asa kk cu seminte la urma, dar ce conteaza
. Pai in cartea noastra cu bucate piureul de kiwi e al doilea la pireurile de fructe care se pot da incepand de la 4 luni, cum la Lorelei fructele au intrata abia sa 6 luni, kiwi a ajuns si el abia la 6 luni si o saptamana (stiu precis ca mi-am notat
).
Felicia bine ai venit in clubul mama
. Mai io am incercat sa o invat pe Lorelei sa zica mai intai tata, sa zica tata cand are nevoie de ceva, cand se simte singura, cand plecam de langa ea
Ea tata ii zice lu' a meu doar cateodata si totdeauna asa cu un zambet smecheresc pe buze. Mama imi spune de cate ori vrea san, plec de langa ea, noaptea daca nu isi gaseste elefantelul prin pat si cand vrea sa o scot din scaun (nu, eu nu am chicco nu stiu cum, eu am unul no name cumparat de pe ebay din germania de cei care l-au folosit inaintea mea dar care imi place super mult si are roti
) dar inca nu am prins-o sa imi spuna mama cu zambetul pe buze
.
Gata fug sa recuperez copila de la cresa, o seara faina si sanatate maxima!!
Esme
gabitzam spune:
Aelita, eu chiar am nimerit pina acum toate hainutele pe care le-am luat de pe net. Chiar azi mi-a venit curierul cu un pachet mare de hainute pentru amandoi baietii, sunt foarte bune. Ce am luat mai mare, am luat sa fie bune la toamna, si sunt potrivite sezonului.
Bimbi, felicitari pentru bebelina nr. 3! Sara si ea o sa fie aproape ca niste gemene la un moment dat
Ai inceput sa te gandesti la nume? Alex o sa fie cavalerul lor pazitor
Nu stiu ce o sa zica el sa aiba doua pitice de coada ![]()
Mishu, esti atat de tanara, o sa ai vreme de copii. Uite la mine si la Miss ce copii frumosi am facut la peste 40 de ani ![]()
Kristinik, bravo pentru mica mergatoare, chiar daca e in 4 labute deocamdata ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Lorich spune:
Laura
..uff cat te inteleg cu plansul si maraitul afara; sper sa treaca repede si nu ca la noi (cu lasat sa urle).
Aelita eu cand comand pe net ma uit si la masuratorile alea in cm, ca Robert e nitelush mai mare si sa nu risc.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
kristinik spune:
Revin: In legatura cu kiwi... nu stiu ce sa zic, eu nu i-am dat Dianei inca si nici nu aveam de gand sa-i dau, la fel si capsuni. Am citit in mai multe locuri ca sunt printre cele mai alergogene fructe. Am zis sa aman cat mai mult. Eventual capsuni la vara cand vor aparea cei de la noi de la gradina(sf lui iunie-iulie) ca sunt naturali si nu-i stropeste socra-miu cu nimic, iar kiwi... poate sa astepte... vad eu pana cand, oricum dupa 1 an. Sincer si zmeura mi-e frica sa ii dau desi am congelata tot de la gradina. Poate tot asa.. pe la vara cand apare. Si putin de tot ca sa urmaresc reactia. Nu avem alergii cunoscute in familie, doar sotul meu cica a facut o eruptie sau asa ceva de la portocale cam cand era de varsta Dianei, asa ca si portocala f tarziu i-am dat si acum ii dau f putin si cu grija.
Miss am tot vrut sa iti zic ce scump e David. Pui Pui ce ochi albastri are....Eu cred ca-i raman asa. Doar pe la 6-9 luni se stabilizeaza culoarea. Si sa sti ca si mie mi se pare ca seamana bine cu tine.
Vai! M-ati prins si pe mine la faza cu cititul pe WC (si pe tati) Mama, pai la noi e biblioteca pe cosul de rufe. Acolo stam si noi in liniste. Apropo , recomandati-mi niste carti ca nu am citit ed mult si mi-e asa de dor... ultima carte pe care am citit-o a fost "Barbati care urasc femeile", nu mai stiu de cine.. ceva scriitor nordic. Simpatica . Asta a fost.. prin noiembrie cred. De atunci numai ceva reviste, si carti gen Mama si copilul .
Cristina
de Diana
mishutza spune:
hahaha,gabitzam,asta le zic si eu curiosilor ce ma disper,dar copilul cand i-l faci,daca ma enerveaza le zic ca niciodata,ca sa ii sochez si mai tare,daca nu sunt asa de enervanti,le zic ca am timp vreo 13 ani timp sa ma deci daca vreau sau nu.Am o cunostinta aici,e nemtoaica,are 42 de ani,si jumatate,un baietel superb de 2 ani,si doi gemeni,baietel si fetita,de 3 luni.Si mi se pare ca a intinerit de cand are ultimii bebelusi,si e frumoasa,si cu chef de ei,sta ore in sir doar privindu-i,ea mi se pare o mamica pregatita sa fie mamica.Asa sper sa fiu si eu pregatita intr-o zi,hiihih.Multumesc lui Dumnezeu ca traiesc intr-o tara in care nu se va uita lumea ciudat la mine de voi avea 40 de ani si burtica.Stresul din Romania cu privire la copii imi ajunge.Chiar i-am propus mamei sa isi mai faca ea unul,pt ca imi tot spune sa fac unul ca i-l duc ei sa mi-l creasca,iihihih,ce mai viseaza ea saraca,nu mi-as lasa copilul cu vreunul dintre ei nici macar 2 ore.
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Magdone Desiree ca ma tot tin sa te intreb, am vazut in poze ca Victoria are cercelusi, unde i-au facut gaurile, aici in Toronto, poti sa-mi zici si mie unde, pliz. Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008) _ "Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja." |
Magda, eu le-am facut in Hamilton, ca aci stau, dar ti le face in ORICE Peoples Diamonds Store, gratuit daca cumperi cerceii de la ei. Nu-s scumpi, am dat parca vreo $50 pe ei. Dar sunt aur 14K, stiu ca-s ok, iti da si solutie dezinfectanta sa ii cureti gaurile zilnic, de 3-4 ori.
_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui Magdone Desiree ca ma tot tin sa te intreb, am vazut in poze ca Victoria are cercelusi, unde i-au facut gaurile, aici in Toronto, poti sa-mi zici si mie unde, pliz. Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008) _ "Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja." |
Magda, eu le-am facut in Hamilton, ca aci stau, dar ti le face in ORICE Peoples Diamonds Store, gratuit daca cumperi cerceii de la ei. Nu-s scumpi, am dat parca vreo $50 pe ei. Dar sunt aur 14K, stiu ca-s ok, iti da si solutie dezinfectanta sa ii cureti gaurile zilnic, de 3-4 ori.
Am uitat: vezi sa ai Health Cardul Oliviei la tine.
_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
kristinik spune:
| citat din mesajul lui Lorich Mishutza de respectat ce ai scris despre momentul in care vei avea un bebe. Mi-a placut cand am citit, sunt sigura ca momentul cand va veni va fi la fel de natural ca si casatoria, iar bebica va fi tare norocos...si fericit. Poate trecem fata draguta pe lista de inceput, la prietene - zic si eu pt cine stie s-o faca, eu una imi prind urechile in ea, distrug tot ce-i acolo daca ma bag |
subscriu
aldaesme ce frumos e la cresa!! Ce copacel simpatic!!
Cristina
de DianaDiana printzesika
Adriana_78 spune:
Buna seara!
Azi am avut o zi plina -- multumesc mult tuturor fetelor care ne-au urat la multi ani.
Azi am fost gazde pt. intalnirea internationala a bebelusilor, apoi am avut programare la doctor, apoi cumparaturi scurte - BATISTA BEBELUSULUI - dupa ce am ezit atat s-o iau, ca mi se pare tare ciudat s-o cuplez la aspirator (sursa galagioasa si plina de praf), am incercat sa trag cu gura, insa fara mare succes, asa ca am pus si aspirachele. A fost fff bine- sunt ff multumita.
Am vazut si eu poze cu draguta de Alsyh - e frumos ca aveti atatia prieteni, cred ca prietenii sunt ff importanti si viata e mai frumoasa cu ei.
Poze cu fetita draguta cu rochitele frumoase de Vianne
Poze de la cresa lui Lorelei, poze cu scaune de masa - Miss si noi avem unul asemanator cu cel pe care-l aveti in vizor. Al nostru se face apoi masuta cu scaunel, sunt multumita, trebuie insa supravegheat copilul, ca pe la varsta asta incepe sa se impinga cu piciorele in placa de lemn.
Avem si scaunel din acela ca al lui Simonix, insa l-am folosit mult mai tarziu, pe la 1 an jumate, ca pierdeam copilul prin el - e taiat larg
Alex-Sara, felicitari pr. samburica mica-mica. E frumos fetita, se vor juca frumos surioarele
Mishutza, bine ai venit la noi - sa dea Domnul sa fie totul asa cum iti doresti!
Laura, cum mai e Simona? se simte mai bine?
Adriana