America (148)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Delia, nu ma face sa spun ca ieri dadeam din colt in colt sa nu il mai trimit pe Luca in Ro . Sotul imi zicea ca ii vin numai cu argumente negative despre plecarea copilului in Ro.
Insa m-am trezit cam tarziu. Puteam sa ii prelungesc viza mamei si era totul fain. insa ce te faci ca astia de la American Airlines ma incaseaza $200 sa schimb biletul plus diferenta de pret de bilet (cat e acum si cat va fi la vara).
Asa ca ... .

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Nu-i bai, Miere- tu stii mai bine… si io capoasa- nu mi-a schimbat numele, baietii mei au nume de fam diferite, primu’ e “Loy” ca mine, al doilea am zis sa-l cheme ca pe tati (nume romanesc cu “sh” si “ghe”). La cat isi scrantesc astia limba cand ii pronunta numele- zise sotu’ intr-o zi mai bine il chema si pe cel mic Loy…Cu numele de botez(Mihai si Andrei) nu avem mari probleme, iar eu am vrut dintotdeauna sa le pun un singur nume, pur si sfant romanesc.

De prin timpul scolii/liceului am dezvoltat o adversitate ptr nume lungi, multe si “total neasortate”. Cateva exemple: Sarmiza- Maria- Gertrude, Anamaria- Teodora-Izabela, David-Dragos-Dan, Petru-Horia-Alexandru…hi, hi…Alexandra Florentina urmat de un last name de 10litere- saraca’ avea probleme de cate ori trebuia sa completeze un formular cu casutze goale ptr nume…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

philip- asa e ,dragostea se inmulteste.stau si ma uit la pitica(3 ani)si nu-mi vine sa cred, ca cea mare avea aceeasi varsta cand am ramas gravida a doua oara.cum am trimis-o la gradinita cu ghiozdanul in spate la 3 ani si 9 luniatunci o vedeam mare ...si imi dau seama cat de repede, trece timpul.

miere - nu cred ca trece/diminueaza posesivitatea, se revine la eterna dilema "de ce mamele de baieti sunt mai posesive"?(o zic fara rautate)e interesanta chestia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaloy
Sinzi- mie-mi plac baieteii tunsi scurt; iar David e oricum frumos! Pe cand o poza cu pantofii roshi de Blaze?

Marile si faimoasele ape imbuteliate (Aquafina, Dasani, Nestle) sunt produse din apa obisnuita (tap water- de la municipalitate) si filtrate prin “reverse osmosis”. Exista niste unitati de sterilizare cu ultraviolete- dar daca vine “nea Caisa- tehnicianul” si nu foloseste manusi cand schimba vreo piesa- gata e-coli sau alte “oratanii” in apa. Standardul de calitate Aquafina este absolute la fel cu cel al apei de la chiuveta( nivel clorine, impuritati, etc). Vorbesc in cunostinta de cauza.

Adriana, mama de baieti: Andrei(30.11.05) si Mihai(3.08.00)

Adriana despre Aquafina si Dassani (adica stiu din ro ca cea care era a lui Cola era apa potabila, denimeralizata si apoi se facea un coktail de minerale calculat se punea inapoi in apa si se imbutelia, dar aici nu stiu) nu stiu nimic dar despre Nestle stiu sigur ca au foraje - izvoare de apa, cel putin la fabrica din MI. Nu este apa de la oras!

Mergi la inceput

Alintaroma, acu mi-aduc aminte de apele din Romania, Bucovina era a lu’ Pepsi si Izvorul Minunilor a lu Coca-Cola(sau vice-versa)…apa de chiuveta filtrate pe ici pe colo+dioxid de carbon ptr cea minerala si imbuteliata frumos. Se pare ca doar Coca-cola din Ploiesti avea un foraj de mare adancime(sub stratul de petrol) cu apa foarte buna calitativ si voiau sa mute toata productia romaneasca acolo- nu mai stiu daca s-a si intamplat pana la urma.

Revenind la oile noastre “americane” – Aquafina (Pepsi) vine de la Sacramento City Water. Dasani si Nestle ni le dadeau astia exemple la cursuri/sedinte, ca ei scriu pe eticheta “waterspring” dar de fapt e tap-water. Aveam un link pe undeva:
http://www.commondreams.org/headlines04/0304-04.htm
http://www.cnn.com/2007/HEALTH/07/27/pepsico.aquafina.reut/
http://money.cnn.com/2007/04/24/news/economy/pluggedin_gunther_water.fortune/index.htm

So…nu-I mai simplu/ieftin sa ne filtram noi apa in casa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Adriana, Bucovina a fost a unui neamt si acum era a unor arabi (nici un concern implicat) si au izvoare stiu foarte bine ca am lucrat acolo 3 ani si fabrica e peste drum de mine
Iar izvorul minunilor era a unor frati din Oradea deci nici un concern mare implicat ci ei l-au creat. Despre aia nu stiu ce ape au.
Apoi Coca cola a cumparat fabricile de ape minerale Dorna in 2003, dar marca Dorna a ramas.
Si cum ti-am zis Nestle are foraje aici in MI nu imbuteliaza tap water.
Restul nu conteaza ce bea fiecare ... noi sa fim sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

[quote]citat din mesajul lui Carmenbr

Cine zicea ca vrea un pui de chicken-pox? M-au sunat ieri de la gradi de la Eric ca o fetita are chicken-pox, desi toti copiii sunt vaccinati. Fetita a inceput sa aiba bubite de vineri, dar parintii au crezut ca sunt ciupituri de insecte , asa ca au trimis copila la gradi mai departe.
Toate ca toate, dar eu nu stiu daca am avut cand am fost mica. Parintii mei nu-si amintesc, asa ca..., chiar ca asa imi vine sa fac de teama sa nu fac acum la 36 de ani. Aseara am fost la medic, mi-a facut teste de sange, dar au rezultatele in 3 zile , iar vaccin pot sa fac in primele 5 zile, deci ieri a fost ultima zi.
Asa ca acum astept nerabdatoare rezultatele la testul de sange sa vad daca am anticorpi sau nu.
Am gasit printre hartiile din ro o hartie cu vaccinurile facute cand am fost mica, dar nu stiu prescurtarile ce reprezinta fiecare. Fetele asistente, medici, ma ajutati si pe mine, please?!

In alta ordine de idei, am vazut aseara pui mic de Miere si o Miere frumoasa si eleganta. Am citit de botez si de nasi si finut. Sa fie intr-un ceas bun. L-am vazut si pe David tuns. Tot scump e.
Am mai citit, dar nu mai stiu. A, ba da, ca Ciuf mai are 2 zile cu Luca si apoi pleaca in Ro, ca s-a certat cu socrii (eu nu mai vorbesc cu ei, ca sa evit ), ca i-a venit sotul lui Philip si plange dupa soacra si iar am uitat.

Please, ajutati-ma si pe mine daca stiti ceva de vaccinuri.

Pot sa te ajut eu cu "descifrarea "vaccinurilor, trimite-mi lista pe pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

mey pe mine ma flateaza complimentele si dragostea (adevarata) oferita fiului meu.
primeste o groaza de complimente ptr ca este foarte frumos (nu seamana cu mine desigur) si dulce si noi doi ca parinti enjoy every single one of them.

aici in Us banuiesc ca nu e o problema, dar in Ro poti spune clar ca vrei sa-l tii in brate si sa-l pupi si sa-l bibilesti in exclusivitate si cine nu se conformeaza iese din lista si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

buna fetele!

am vazut ca discutati de taxe.. pt noi e primul an cand facem treaba asta.. si voiam sa va intreb: cum e mai bine sa procedam: apelam la HR block de exemplu sau sa incercam sa le facem noi online.. si cam cat costa o consultare din asta la HR? asa ca idee..

cu apa de baut.. noi luam din aia reverse osmosis (25 centi/galonul).. iar pt gatit folosesc de la robinet.. chiar nu stiam ce diferente sunt aici cu apele..
acasa in RO la mine aveam o apa f buna.. la sotul la Craiova nu prea puteam bea de la robinet..

sa felicit si eu nasii si finutul! sa fie intr-un ceas bun!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alintaroma

Adriana, Bucovina a fost a unui neamt si acum era a unor arabi (nici un concern implicat) si au izvoare stiu foarte bine ca am lucrat acolo 3 ani si fabrica e peste drum de mine
Iar izvorul minunilor era a unor frati din Oradea deci nici un concern mare implicat ci ei l-au creat. Despre aia nu stiu ce ape au.
Apoi Coca cola a cumparat fabricile de ape minerale Dorna in 2003, dar marca Dorna a ramas.
Si cum ti-am zis Nestle are foraje aici in MI nu imbuteliaza tap water.
Restul nu conteaza ce bea fiecare ... noi sa fim sanatosi.

There's no elevator to success ... you have to take the stairs!!!

Mai, ce inseamna batranetea......Alintaromaimi cer scuze, le-am facut ghiveci pe apele astea. Ai dreptate, Dorna e de la CocaCola, iar cea de la Pepsi se chema Roua Muntilor si Izvorul Alb! .iertare?

Mergi la inceput