America (148)
Raspunsuri - Pagina 18
miereamara spune:
"Lawfully admitted immigrant" inseamna posesor de green card.
Poate sa aplice, nu are nimic de pierdut, eu am vrut doar sa impartasesc din informatiile pe care le detin.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
AB spune:
Neda H1B e non-immigrant visa. E totusi o viza cu dubla intentie, adica poti aplica pt immigrant visa petition, adjustment of status. Daca esti in cursul unui asemenea proces sa zicem mai spre sfarsit poti considerat immigrant. Asa ar explica logic ce stii tu.
Insa acum cu atata lume vrand Medicaid e greu de crezut ca ar inchide ochii. Incercarea moarte n-are insa.
Mey pe undei Corinna te pomeni ca a luat-o fatuca ei cea frumoasa sa danseze hawaian si ne paraseste
Miere tu faci colectie? Vrei sa le pui in brate feciorului cand te-o anunta ca e adolescent independent?
Sper sa le plateasca
adriuta spune:
Philip am vazut ca si printisorul tau face nazuri la culcare.Cam astea le-am incercat la noi si vad ca au dat roade.
Intotdeauna ora de nani e 8. La inceput protesta urat de tot si nu adormea imediat, dar cu timpul s-a imprietenit cu programul si acum de pe la 7.30 se freaca la ochi, maraie, caraie.
Apoi rutina, la noi bebe fiind mic incepem cu baita, lapticul si in pat. Acum nu mai astept sa fie adormit(Adrian are 11 luni) si il pun in pat semi adormit si in 10 min adoarme fara proteste. incearca sa ii creezi o rutina de seara de la care sa nu te abati. Baita,spalatul pe dinti, papa, povestea...nani.
Cam in 2 saptamani da roade.
Mai ar fi iesitul afara seara la o plimbare scurta si eventual o joaca care sa il oboseasca.
Nu stiu daca e bine sa manance inainte de culcare dar eu stiu ca atunci cand mancam sangele se "duce" la stomac ca acolo se intampla cele necesare si ne ia cu somn. Noi mancam numai lapticul la 8, cina e pe la 5-6.
Incercati sa va prefaceti ca mergeti si voi la culcare atunci, noi pastram liniste deplina 10-15 min pana adoarme el ca daca aude galagie se scoala ca vrea actiune.
Sper sa te ajute ce ti-am scris, intr-adevar este diferenta intre ei dar...alte trucuri nu stiu.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
adriuta spune:
uite asa face Corina
BTW Corina (daca esti pe receptie) intrebai de suc natural. La noi e Sprouts sau Sunflower si e suc de mere(numai de mere am vazut eu) la sticla mare , e cam 6$ sticla de 1 GAL. Nu e din concentrat, nu are mult zahar, e natural. Noua ne place
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
philip spune:
adriuta, merci, eu am scris ca el are aceeasi rutina de cand era bebe si are 4 ani jumate acum, deja se intampla alte chestii, e probabil o etapa in dezvoltarea lui, noi ne mai uitam la tv dupa ce-l punem la nani si cred ca se oftica ca nu-i si el acolo. faza e ca l-am luat si cu noi in pat, tv off si tot s-a foit o gramada pana a adormit. el pur si simplu se lupta cu somnul, chiar si cand e aproape adormit, isi gaseste ceva care sa-l trezeasca. aiurea.
pumba, aseara am fost mai ferma dupa ce s-a dat jos din pat de vreo 7 ori si i-am inchis usa la camera plus confiscat luminita de noapte. uf, asa nu-mi place sa recurg la metode de-astea...
philip
24weeksbabyboy
mommyandreea
ca_eric spune:
fetelor intamplator am dat de subiectul cu america aici la vacante..cine s-ar fi gandit ca exista si asta??/
care fete de prin illinois au copii de 7 luni..aprox...plus minus cateva luni..
mama dar scrieti nu gluma...am incercat sa mai citesc asa printre randuri...nu reusesc cand eram la cap trecut am incercat sa raspund...de unde ca deja era inceput capitol nou la pag 12 deja....
incerc sa tin pasul..cat pot ca si lucrez
va mai scriem noi
va pupam
mami de eric
adriana_m spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru toate sfaturile si gandurile bune. Nu va puteti imagina cat de recunoscatoare va sunt pt orice informatie in momentele astea.
Si ca sa vedeti ca toate gandurile bune ale voastre care s-au indreptat catre noi nu sunt de prisos acus m-am intors de la eco si am si vesti bune. Am un bebita bine asejat si fixat in uter, de 7 mm. Deci totul e normal si foarte la locul lui. In sfarsit o veste buna dupa atatea furtuni. Si la eco am dat peste o doamna extraordinara careia i-am explicat cum sta treaba cu asigurarea noastra si m-a programat ea pe loc si am si facut toate analizele de snage si urina. A zis macar sa ne incadram in asigurare. Si ne-a spus de un centru aici unde s-ar putea s ane primeasca daca nu am asigurare si apoi la 36 de sapt sa pot reveni la dr mea si sa nasc cu ea. Asta binenteles daca ramanem legal aici. O femeie de milioane. Vin ajutoarele de unde nu te astepti. Am si plans la eco de emotii cand am auzit inimioara la bebetza. Doamne ajuta.
Si cum o veste buna mai vine cu inca una buna, sotul a fost anuntat azi ca li se mai prelungeste agonia cu inca 2 sapt. Adica pana prin 6 martie. E o veste super pt ca castigam ceva timp. Si ca in timpul asta Caterpilarul o sa mai aiba sedinte si poate poate se mai rezolva ceva. Nu stiu ce sa zic. Dar oricum am mai castigat 2 sapt si asta e ceva.
Se vede ca toate gandurile bune de la voi au avut azi rezultate. Multumesc mult de tot la toata lumea pt toate informatiile primite, si sigur ca aplicam peste tot CV. Oricat de multe ca nu se stie de unde apare norocul.
O zi buna in continuare la toata lumea ca eu azi sigur am una.
miereamara spune:
Adriana, ma bucur tare mult ca aveti vesti bune. Cine stie poate sotul nu o sa fie nevoit sa plece totusi!
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Ramona J spune:
Adriana, ce de vesti bune! Poate se razgindesc de tot intre timp, ce bine ar fi! Ma bucur ca-i OK sarcina, uite ca se gasesc solutii pentru toate.
Ca eric, bine ai venit.
Andrada ce-ti face meniscul?
lisa79 spune:
bravo adriana...feliciatri pt samburel.
noi am facut aseara baita,i-a placut ratustei in apa,nu a plans deloc.a durut-o burtica aseara asa ca i-am dat niste picaturi de burtica si a dormit destul de bine azi-noapte.
merg sa trag un scurt ca ne-am trezit la 6.30 dim de am fost la control. toate buna,Anuta se ingarsa frumos si creste ,ma-sa a dat 30 de pounds jos in 2 sapt
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!