America (148)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Uite, in California am facut un search pe hotjobs for "mechanical engineer" fara domenii sau alte keywords si a returnat 818 posts. Poate jumatate sa mai fie available si poate 5% din cele available or fi specializarea sotului tau. Asta ar inseman 20 de resumeuri trimise si ceva sanse sa primiti raspunsuri favorabile unui interview. Success!!

http://hotjobs.yahoo.com/job-search?jobtype=PERM&jobtype=CONT&commitment=FT&commitment=PT&locations=Woodland+Hills%2C+CA&country=USA&metro_search=3&industry=&kw=mechanical+engineer

Ideea e ca s-ar putea sa fie acolo ceva pt voi. As face asta pt every single state!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Adriana-pina va gasiti un job aplica pt Medicaid Indiana.E 100% free.Nu platesti nimic si iti asigura health insurance pt toti membrii familiei .

http://www.ahirc.org/quickguideIndiana.html

http://ezinearticles.com/?Indiana-Medicaid---Who-is-Eligible-for-Medicaid-in-Indiana&id=567363

bafta!

neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Neda, Adriana nu se califica pt medicaid pt ca este pe viza h.
Pt medicaid tb sa fi avut grenn card in ultimii cinci ani de zile, este o chestie noua. am aplicat si eu cand eram gravida si am fost refuzata pe chestia asta, eu aveam gc numai de vreun an la momentul respectiv.
Uite aici informatii despre eligibilitate:
http://www.cms.hhs.gov/MedicaidEligibility/

In alta ordine de idei am mai primit o factura de zece mii, ma apropii de patruzeci

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Fetele... m-am gandit sa impartasesc cu voi bucuria mea.
Alaltaieri am fost cu sotul pe la Walmart si... am observat pe o multime de produse MADE IN USA. Desi nu am un spirit de observatie prea extraordinar, si daca pt ochiul meu neexperimentat a fost perfect vizibil...eu zic ca e de bine.
Ptii ptii sa nu-i deochi. Sa dea DD sa aducem "acasa" industria si sa avem locuri de munca si banutii sa ramana la noi. Si vreau sa zic ca nu erau mai scumpe decat cele chinezesti. Si calitatea mult mai buna.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Adriana iti doresc sa ti se rezolve toate neplacerile financiare si emotionale. In caz de nevoie stiu ca sunt case de nasteri (birthing centers) care ai tarife fff mici in comparatie cu spitalele. Sunt mame cu insurance-uri bune care merg acolo sa nasca pentru ca atmosfera este MULT mai placuta. Apoi poti face un payment si sa platesti pe parcurs nasterea. Ei au si asistenta si dula ... am auzit de la o fata caci cumnata-sa a nascut intr-un asa centru ca este o experienta de neuitat si femeile erau extraordinare. Asta... ia-o ca si pe o idee.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Adriuta, e o idee foarte buna in cazul in care ai o nastere fara complicatii. La noi in oras tariful pt o nastere in apa la birth center era in jur de 4-5 mii de dolari. Mai este si varianta nasterii acasa (pt cele cu inima tare) unde sa vina o doula sa te asiste.

An amazing journey

Mergi la inceput

Brrrr 4-5 mii...wowww Miere ce scump e la voi. La noi in Tucson (e la ceva distanta de phoenix) e 2500.A fost si in PHX dar l-au desfintat. Si da, ai dreptate numai pt. sarcinile fara complicatii
Pe la noi pe aici e PLIN de mexicani ilegali. dar e asa... invazie serioasa. Si e vai de soarta lor si au frate la copiiiiiiiiii Eu ma tot intrebam OARE ALEA CUM NASC domn'le ???? De unde au mii de dolari sa plateasca, nateri, scoli, vaccine, vizite la dr??

Asa creste mare puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Neda, Adriana nu se califica pt medicaid pt ca este pe viza h.
Pt medicaid tb sa fi avut grenn card in ultimii cinci ani de zile, este o chestie noua. am aplicat si eu cand eram gravida si am fost refuzata pe chestia asta.
Uite aici informatii despre eligibilitate:
http://www.cms.hhs.gov/MedicaidEligibility/

In alta ordine de idei am mai primit o factura de zece mii, ma apropii de patruzeci

An amazing journey

Adriana-eu insist sa aplici.Nu ai ce pierde .Doar un refuz poate.Legile sunt diferite de la un stat la altul. Cunosc citeva persone fara CG care au primit.
Pe siteul respectiv mentioneaza "lawfully admitted immigrant" ceea ce eu cred ca se refera la faptul daca ca esti legal ,iar voi inca sunteti.

Miere-ti-am vazut pozele.Sunteti o familie tare reusita .

Neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Adriana, am vazut ca aveti ceva probleme, nu stiu daca a mai scris cineva insa daca sotul ramane fara loc de munca. are dreptul la Cobra, uite aici detalii:
http://www.dol.gov/dol/topic/health-plans/cobra.htm
eu nu ma pricep la vize ca noi am venit cu loteria, dar as zice sa aplice la ce gaseste si sa va ajute Dumnezeu.

philip
24weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Eu vorbeam serios cu NZ. M-am uitat nitel pe procesul lor de aplicare, au nr fix de vize si sint vreo nspe tipuri, dar aplicatia e straight-forward si e o tara minunata, cu criminalitate zero, pasnica, cam boring, cu asigurari excelente de sanatate, scolile super, e in-the-middle-of-nowhere dar daca nu stai in NY sau California cam asa esti peste tot in America,
A

Mergi la inceput