FIV sau inseminare cu donatoare/donator(15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Bine v-am gasit!
Nici eu nu am noutati,dar asta nu inseamna cu nu intru aproape zilnic
sa aflu ce-ati mai facut,mai ales ca sunt in concediu.
Va pup pe toate si va tin pumnii celor ce mergeti in martie pt. inseminare.
Gabri-ela -poate ne intalnim in mai la Sibiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Fetelor, anunt azi z1.
Incep o noua lupta pentru indeplinirea celui mai mare vis.
Dar inainte de toate ma lupt cu raceala asta care nu ma lasa de 3 zile nici sa ma duc la munca. Intrasem un pic in panica gandindu-ma ca din cauza antibioticelor pe care le iau pt raceala nu voi putea incepe stimularea. Dar am sunat la Sibiu si nu sunt probleme. Maine ma duc sa fac eco si daca e ok vineri incep stimularea.
bytzi,te astept cat mai curand si pe tine.
anamy, cum sa te uitam draguta, suntem un grup destul de restrans aici. In a cata zi de stimulare esti? Faci cu un gonal sau doua pe zi? Multa, multa bafta!!
inna, multumim ca mai treci si pe la noi si-ti doresc de pe acum sa ai o nastere usoara.
diana, vineri incep stimularea cu cate 2 gonal pe zi. Urasc sa fac injectii, dar cand stiu pt ce le fac parca mai uit de ac.
gabri-ela, am vorbit si la Sibiu, am fost si la o alta doctorita endocrinolog si mi-au spus sa nu il intrerup pana cand nu am testul pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

@dodo@ eu abia in jurul datei de 9-10 matie incep stimularea. numar zilele si astept cu nerabdare momentul. iti tin pumnii stransi si asteptam o veste buna de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

gabriela, dodo va multumesc tare mult fetelor, mai avem un picut , asa este si tare tare frica mai imi este, pe 25 martie ma interneaza pentru cezariana, avem emotii si sper sa dea d-zeu sa fie bine pana la capat.
va pupic dulce dulce si va tin pumnii sa reusiti luna viitoare, stiu cum este , d-zeu este mare si va avea grija de noi de fiecare, mult succes fetelor si cand ma intorc din spital sa va gasesc fericite si cu teste POZITIVE.va fi bine, noi facem galerie de pe acum.
bytzinu mai intri deloc?
monty, iuca, cip

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

fetelor am aflat ca dr dracea nu mai merge la giulesti
stiti ceva? mie mi-a spus la tel asistenta ei

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

pe 6 martie merg si eu la control la dr dracea, incep si eu cursa pt bebe 2
ma primiti si pe mine?
am asa emotii cand imi aduc aminte cum am deschis eu subiectul asta..nu stiam nimic...si am gasit aici fetele cu care m-am sfatuit...

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

dma2007 eu am fost la Dr. Dracea la Giulesti acum cateva zile, vinerea trecuta. nu mi-a spus nimic ca nu o sa mai fie in spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

uau cite vesti nici nu stiu cu care sa incep...
dma am citit bine?felicitari mamico si bine ai revenit in gasca noastra prin cite trecem noi si tot ne gindim si la BB 2 si cind aud alte persoane care au facut copil fara nici o problema cu nu il vor pe al 2lea ce poti sa mai zici.....intradevar noi care ne dorim atit de mult un bebe,care luptam ani pina sa reusim avem o inima mare si o sa fim cei mai buni parinti si copilasii nostri o sa se bucure de cea mai multa iubire si caldura sufleteasca...dma
dodo nu pot decit sa-ti urez mult mult succes si sa-ti indeplinesti cel mai frumos vis posibil...
si daca poti cred ca ar fi bine sa nu mai iei antibiotic pe timpul stimularii...
ce ma bucur pt tine,oricum te urmez cit de curind
inna,eu sint prezenta tot timpul..
mai dar ce repede a mai trecut timpul(pt noi,nu pt tine)...
pe 25 vine pe lume comoara ta ,cum se va chema?

bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

dma,eu stiu ca mai lucreaza inca si la Giulesti,caci face Copilutzu Fiv cu ea...probabil e prea aglomerata la Gynera si poate nu se v-a mai duce la Giulesti daca ti-a zis asistenta asa..

bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

bytzi
cand am facut programarea m-a intrebat asistenta unde vreau sa merg la gynera sau la giulesti? eu i-am zis ca nu stiu sa vad ce zice dr.
si mi-a zis : d-na dr nu mai merge la giulesti cel putin pt cateva luni...

minunea mea

Mergi la inceput