Iasule, mandra cetate (83)
Raspunsuri - Pagina 4
l_carmen2003 spune:
Adriana si Lacramioara, multumesc, Alex e bine acum. adica e bine de o saptamana maine recoltam iar si dam la analiza desi asta o fac pentru piticiimei nu pt ca ma astept sa mai gasesc ceva!
In fine, azi l-am inscris p elista pe Alex la 23 si la sc 15...
Ma uitam la culoarele scolii 23 si ma gandesc ca acolo am invatat si eu clasele I-IV... Ma gandeam eu pe atunci... - Doamne cati ani sunt de atunci!!! - ca al meu copil va invata tot acolo?
Noi voiam un w-e romantic la munte dar ne-am pus pofta in cui cu vremea asta si mai ales cu Sf Valentin.
Nici nu imi bat capul sa mai caut ceva ca probabil e plin ochi...
Asa ca ne vom orienta spre w-e viitor...
O zi buna si numai bine!
l_carmen2003 spune:
Well, am perseverat si am gasit locuri...
So, in speranta ca maine va ninge si nu va mai ploua in halul asta desi m-as lipsi si de ninsoare... bye bye... pe luni candva... bine plecam maine dar asa...
iulia-stefy spune:
Stefy a venit de la cresa cantand:
"Ce-cu ma-le si fu-mos
Mana sus si mana jos
Si cea-lal-ta tot la fel
Ce-cu nos-tu mi-ti -tel" Adica Cercul mare si frumos,/ Mana sus si mana jos/ Si cealalta tot la fel,/ Cercul nostru mititel
Si gesticuleaza, se ridica, se lasa jos.... e... super fericita ca a mers la copii. Cred ca s-a saturat de stat acasa. A dus dorul copiilor.
Acum canta mec-mec co-to-bec. Spune tot cantecul singura....
Constanta, multa sanatate lui Calin.
Carmen, ma bucur ca Alex e bine. Distractie placuta.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Salutare!
Va ofer o fierbinte, ca afara e friguuuut si va doresc week-end placut.
Noi suntem mai bine, dar tot are nasucul infundat. E o mica nastrusnica, nu poti face nimic, ca face si ea... daca beau eu apa, vrea si ea, daca ma duc eu la baie, vine si ea cu olita, daca eu vorbesc la telefon, vorbeste si ea la al ei.... daca spun ceva, repeta... I-am zis eu "papucul tau de Gaza" si ea mi-a raspuns "papucul tau mami".... Acum ma distreaza, dar de aici inainte trebuie sa am grija ce spun....
vacanta la mare
Poze din Copou
iulia-stefy spune:
De aici incep pozele de la nunta la care am fost cu Stefy.
vacanta la mare
Poze din Copou
GabrielaG spune:
Buna dimineata si multumim de cafea....
Lacramioara e o dulce Stefy...apropos de avut grija ce vorbim in fata copiiilor, sotul meu a scapat dimineata "pisici..." ca varsase ceva pe jos...si Matei: "ce pisici, unde sunt, ce-a vazut tata? Vreau sa vad si eu"..L-am imbrobodit ca era pe afara niste pisici....dar nu stiu cat o fi crezut la cei 6 ani si ceva...
Sanatate multa si avti grija de voi.
Ma duc jos dupa o cafea..ca nu mi-am luat necesarul azi.
Pupici,
Gabriela si baietii
l_carmen2003 spune:
Mei aveti grija ce spuneti... o data i-am spus ca am treaba plec in oras la cumparaturi... eram intr-o viteza sa ma si intorc sa fac si ceva de mancare etc... in fine, apare si sotul meu si intreaba unde merg... si ii spun ca la Carefoure si insista ca ce vreau sa iau de acolo asa ca ii raspund in doi peri ca merg sa-mi iau chiloti!!! dupa 2 saptamani, la restaurant, masa plina - noroc ca erau prieteni dar ma intreb daca la gradinita nu a spus al fel... - imi arunca cu gura plina: 'stii mami, atunci cand ai fost tu la Carefoure sa iti iei chiloti fara tata!'
So...
Si asta a fost nevinovat de-a dreptul'.
week end placut.
Ramonika spune:
carmen - misto faza cu chilotii
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
gabiarama spune:
Buna dimineata !
Va rog sa ma ajutati intr-o problema "medicala" : ce laborator de analize medicale e mai credibil , adica in care as putea avea mai mare incredere , SYNEVO sau PRAXIS ? Am facut un exudat faringian la distanta de citeva zile lui Mihnea si rezulatatele sunt total diferite .Am mai avut o experienta asemanatoare prin noiembrie ,cind 2 laboratoare au descoperit doar stafilococul auriu in exudat faringian ,iar la sp. de boli infectioase au depistat streptococul betahemolitic .Am facut tratament 10 zile cu klacid si acum am vrut sa verific daca a avut efect tratamentul , dar se pare ca am parte iar de surprize ... neplacute
Va multumesc mult