Prietenie la plesneala-25-Nu suntem acasa
Raspunsuri - Pagina 5
misha71 spune:
Doamne ce dor imi e de Cafeneaua Actorilor! Ce amintiri imi rascolishi...
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay Hard Rock e in acelasi loc cu H-ul, vis-a-vis. Deci: Misha Kokiy Sorana Violeta Kay Noe |
Va invidiez dragelor,daca eram mai aproape si nu la oferta"2 in 1" nu as fi lipsit....
Dar sa va fereasca sfantul sa ajungeti pe litoral vara asta si sa nu-mi spuneti..Cu copii dupa mine vin sa ne vedem face-to-face...
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 sau
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
kariguld spune:
citat din mesajul lui misha71 1. Bueyyy io inot ca ciocanu' la fundu' apei! Unde ma trimiti cu kupilu? 2. Mi-s cazata la mama prin Drumul Taberei Oanaaaaaaa unde esti sa ne scoti din ceata cu Hard Rock-ul!!!!!!! **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ) |
ooooooo, esti vecina cu soacra!!!! (sta la Raul Doamnei) ocazia vietii! da nr de telefon, sa va fac cunostinta! e fata (baba) buna, gateste excelent, face curatenie, iti coase o fusta, un pantalon....
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
misha71 spune:
citat din mesajul lui Ripley Of, ca ma ucide nervos "sufletul" credintei.... care nu este Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007) EXCESELE DAUNEAZA! daca e vorba, cumva, si de pufuleti, bomboane, si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii, garantat |
iar pui la suflet toate prostioarele? Nu te mai amari degeaba ca nu merita
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kariguld spune:
citat din mesajul lui kay deci abia acum am ajuns azi am stat acasa 1 ora jumate maxim-maxim Hard Rock e in acelasi loc cu H-ul, vis-a-vis. Deci: Misha Kokiy Sorana Violeta Kay Noe am sarit iar pe cineva? Sa va povestesc. Mie daca imi dai un mnotor de 2 pe mana, nu scapi usor. Am trimis barbatu la treburile lui si mi-am urcat cupilu (n.r. Sonia ) in autovehicul si am plecat spre parc. aci ne-am intalnit cu o prietena si iubitul ei. Boon , dupa niste uta-uta si tobogan si alte d`astea, mai aveam 1 ora de omorat pana la tratament. si ce ne-am gandit noi? hai undeva. UNDE??? Cafeneaua actorilor si acolo am fost, unde S a frant inimi, nu vezi prea des "a one year old" intr-o cafenea... si socul meu a fost cand prietena mea a zis ca nu se mai urca in masina cu mine ca sunt cel mai violent sofer ever... EU??? da... pai ce sa fac nene? sa o tin in 30/h dupa toti panicatii??? da, si la intoarcere, noapte fiind am zis ca nu mai vede cat de repede trec pomii si blocurile pe langa noi si i-am dat iar... da tot s-a prins si am lasat-o in parcare, la masina ei sa isi revina va pup si ne vedem maine oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
fetelor, morala....daca aveti rau de masina, nu va bagati popoul in masina lui Kay! ca pe'orma dati la pesti!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
misha71 spune:
citat din mesajul lui kariguld ooooooo, esti vecina cu soacra!!!! (sta la Raul Doamnei) ocazia vietii! da nr de telefon, sa va fac cunostinta! e fata (baba) buna, gateste excelent, face curatenie, iti coase o fusta, un pantalon.... |
Da' cu ce ti-am gresit?
Dodo ai grija ce-ti doresti
kariguld spune:
citat din mesajul lui Ripley Of, ca ma ucide nervos "sufletul" credintei.... care nu este Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007) EXCESELE DAUNEAZA! daca e vorba, cumva, si de pufuleti, bomboane, si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii, garantat |
am citit si io de dimineata pe acolo....nu-mi ajungeau mainile sa ma inchin!
adineaori, am citit si la subiectul ala cu Daniela Georfi...de m-au apucat nervii...da m-am calmat repede, ca stiu ca nu merita!
Ripley, intri pe mess?
misha71 spune:
citat din mesajul lui kariguld fetelor, morala....daca aveti rau de masina, nu va bagati popoul in masina lui Kay! ca pe'orma dati la pesti! |
in pestii ai morti din lacul ala?
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
Da' cu ce ti-am gresit? Dodo ai grija ce-ti doresti **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ) |
cu nimik bre! iti pun si io o pila sa ai menajera si bucatareasa, ca sa ai mai mult timp de barbat...si tu....of, nesimtitoare esti!
Morgano spune:
Emma nu e bine deloc, haideti sa incurajam cum putem!
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
EXCESELE DAUNEAZA! daca e vorba, cumva, si de pufuleti, bomboane, si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii, garantat