Prietenie la plesneala-25-Nu suntem acasa
Raspunsuri - Pagina 6
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ripley Emma nu e bine deloc, haideti sa incurajam cum putem! ![]() Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007) EXCESELE DAUNEAZA! daca e vorba, cumva, si de pufuleti, bomboane, si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii, garantat |
off,saracuta!
,ca dumnezeu sa faca sa ii fie bine!ripley,nu mai pune mama totul la suflet?mie stii ce mi-a zis un preot?ca ceea ce se intampla cu mihaitza,se intampla pt ca trage pacatele noastre,ale parintilor..

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
mihaela77O spune:
maram,multumesc pt lik-ul cu mihaitza!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
misha71 spune:
Emma, lupta iubita! Nu te da batuta pisoias! 

In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
kay spune:
HEY !!!
Maine vedeti cum parcati, ca vin eu
lasati cel putin 3 locuri libere, ca sa se desfasoare Zavera.
Voua vi se vede forumul distorsionat? ca la mine e totul labartat si intins rau de tot 
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mihaela77O spune:
deci,maine sa fie clar,va reneg de mahala...sa nu ziceti ca nu v-am zis...asa de mult ma oftic....
,dar una peste alta va doresc o zi frumoasa,cu mult soare,asa ca de februarie...si sa dea mama draq sa nu puneti poze ca va rup..cu 
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
misha71 spune:
stai linistita tizo, ca's inarmata pina in dinti cu tot ce trebuie pentru asemenea moment! ![]()
Oana iti las si locul meu ca io vin cu 41 ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
(LadyJ)
misha71 spune:
Am o intrebare: primiti cu pufuleti? ![]()
(LadyJ)
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui misha71 Am o intrebare: primiti cu pufuleti? **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
da,da sa fie veverita pofticioasa!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
kokiy spune:
| citat din mesajul lui misha71 Am o intrebare: primiti cu pufuleti? **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
doar din aia BIO
Si Mihaita are nevoie de voi!

Bazar pentru Sonia si Andrei
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
kay spune:
misha, foarte bine ![]()
Vrea cineva sa il duc sa il aduc??? ia sa va vad, care aveti curaj sa va urcati cu spaima in masina

oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."