Bobocei de septembrie-octombrie (50)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Paula-Laura La Multi Ani ![]() ![]() Mamidestefan si noi am fost azi prin parc, insa la 1 am fost la un botez si am ajuns pe la 2-3. Cel mai bine iesim luni, ca atunci sunt doar eu cu piciul Mami de Mihnea (09.10.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete |
si noi am ajuns dupa 2 ...(din motive de "tzitzi" ceruta mai tirziu ...decit de obicei) si am stat pina pe la 3 si ceva ...dupa care mi s-a facut pofta
![](pofticios.gif)
dupa atita miscare ...meritam si eu ceva dulce
![](icon_smile_big.gif)
si ...dietele pot sa astepte
![](icon_smile_big.gif)
LIDIA
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
300 spune:
Feli sper ca rezolvati neintelegerile. Din greseli se invata; eventual pune-l pe tati sa mai fure din meseria bonei.
Didi, ce bebe iubaret ai acolo! Poarta-l in wrap sau marsupiu!
Khristin m-am luat cu pologhia aia de mai sus si am uitat sa spun ca mi se pare superingenioasa replica Yasminei .
Am avut si eu o discutie constructiva cu soata mea. Mi se pare atat de straniu sa explic niste lucruri care mie mi se par evidente... dar merita efortul! de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
Lidia voi cum reusiti sa aveti mese la ore fixe??? Eu chiar acum ma chinui cu fi-mea ca cere tzitzi o mananca 30 de sec - 1 minut, o lasa, apoi in 10 minute iar se agita... Bun, nu e asa mereu dar eu niciodata nu stiu cand va fi urmatoarea masa! Si doar avem o varsta.
Mai nou si noaptea suge ca un nou nascut, deees... si scurt. Ce spuneti, daca o mut in patul ei mai cere asa des? Trebuie sa mentionez ca eu i-o indes cand simt ca se foieste si isi guge incheietura mainii. Mi s-a intamplat azi-noapte sa n-o aud la timp si a inceput sa planga, deci trag concluzia ca nu se lasa asa usor fara tzitzi. de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui 300 Lidia voi cum reusiti sa aveti mese la ore fixe??? Eu chiar acum ma chinui cu fi-mea ca cere tzitzi o mananca 30 de sec - 1 minut, o lasa, apoi in 10 minute iar se agita... Bun, nu e asa mereu dar eu niciodata nu stiu cand va fi urmatoarea masa! Si doar avem o varsta. Mai nou si noaptea suge ca un nou nascut, deees... si scurt. Ce spuneti, daca o mut in patul ei mai cere asa des? Trebuie sa mentionez ca eu i-o indes cand simt ca se foieste si isi guge incheietura mainii. Mi s-a intamplat azi-noapte sa n-o aud la timp si a inceput sa planga, deci trag concluzia ca nu se lasa asa usor fara tzitzi. ![]() puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei b de la bebe, blog... |
sper sa reusesc sa scriu tot ce mi-am propus ...desi Stefan e pe linga mine si tot striga "vleau la mami in beatze" (vreau la mami in brate ) ...
sunt lucruri la care am capatat experienta ..ca sa nu zic ca ma pricep ..si lucruri pe care inca nu le-am deslusit ...in cei priveste pe copii
printre primele ..se numara alaptatul ..si impunerea de reguli in programul copiilor ...
printre cele din urma : somnul de noapte (inca ma documentez
![](icon_smile_big.gif)
..Revin...trebuie sa o schimb pe Izabella..
LIDIA
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
babymom75 spune:
citat din mesajul lui dyanira Babymom am acasa Duphalac e lactuloza i-am mai dat o singura data cand era mic avea 1 luna.Lactuloza asta poate fi daunatoare sau creaza dependenta???Poate ii dau din nou se da maxim 5 zile.Eu atunci i-am dat si dupa 2 zile a facut.Merci ![]() Eu nu m-am batut cu morile de vant dar te admir ca ai ambitia sa castigi.Bafta sa obtii ce trebuie si de fapt ce ni se cuvine dar refuza sa ni se dea. Diana mamica fericita de ![]() |
dya lactuloza ( Duphalac ) e un zaharid sintetic, care nu se absoarbe din intestin. Data in doze prea mari sau prea mult timp poate determina diaree, balonare sau varsaturi. Poti sa o dai ocazional, dar nu exagera. Nu da dependenta.
Milch-zucker-ul de la Humana e lactoza, nu lactuloza, e mai naturala si prin urmare, mai putin agresiva. Se poate da zilnic in laptele copilului sau in cereale.
Mai incearca cu suc de prune; avand in vedere ca in sezonul asta nu gasesti prune cauta pe la supermarketuri sau pe la aprozare prune uscate, pe care le poti pune la rehidratare si apoi le dai prin blender amestecate cu alte fructe in piure.
Exista si un lapte anticonstipatie de la Novalac.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
300 spune:
Babymom, pare cam tarziu dar ti-as trimite pe mail cererile pe care le-am facut eu pentru salariul mediu pe unitate si pentru compensarea de 15 la suta cel putin 6 saptamani pt concediul de sarcina si lauzie.
Daca vrei trimite-mi pe mesaj privat o adresa de email sa ti le trimit ca doc. Au citate articolele din lege. de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dyanira/dyanira.jpg)
dyanira spune:
Si lansez inca o intrebare (multumesc pentru raspunsuri la cea cu tv):
Si ai vostri bebei plang tare inainte sa adoarma???
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
mamidestefan spune:
am revenit
Programul l-am facut relativ usor ...
primul pas ..am inceput sa ii raresc mesele ..acum mincam la 3-4 ore ..ziua ..ca noaptea nu mai functioneaza acelasi algoritm
ideea e ca nici nu pot sa lasi copilul sa plinga de foame ...dar daca e bine "indopat" (ceva de genul cind un sin cind celalat ..alternativ timp de 1/2 ora sau chiar si 1 ora)..ar trebui ca macar 2 ore sa nu mai plinga de foame ...plinge ca vrea mingiiat..schimbat..sa doarma ..sa se joace...etc..dar nu de foame
pasul doi stabilesti citeva repere ..de ex ..ora la care ia prima masa dimineata ...ora de baie seara ..ora/orele de iesit afara
pasul trei incerci sa umpli si restul programului ..cu alte repere ..
De exemplu ..programul nostru suna cam asa : noaptea de trezeste pe la 2.30-3.30 apoi la 5-6..apoi la 7..apoi la 8..
eu am fixat masa de dimineata pe la 8/9 (intotdeauna am o marja de eroare de 1 ora in program) ..asa ca daca am alaptat la 5..6..7..o alaptez si la 8 .. dar o "indop" bine ..ceva de genul sa refuze sinul atit de satula sa fie
urmatoarea masa e pe la 12-13 ..iarasi mincam bine bine..face si kk..si apoi iesim afara ..
somnul de afara e de 2 chiar 3 ore
pe la 15-16 maninca din nou..
si apoi din nou la 19/20 si pe la 21.30/22 dupa baie/masaj..
Stiu sa suna putin a militarie...dar din tot ce am citit se pare ca bebelusii care reusesc sa aiba macar o schita de program cit mai devreme posibil sunt mai linistiti..dorm mai bine..mai usor de "citit" ce au nevoie..etc..
aaa si nu iti imagina ca programul iese perfect zi ..de zi ..mai sunt si exceptii..dar daca intr-o zi am dat putin peste cap programul de baza ..a doua zi il reluam.. si scuze pentru polologhie
LIDIA de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
claudinna spune:
noi acum ne-am intors din plimbari si vizite...pun poze!
babytza, mutumesc pt detaliile cu branzica. voi inceraca si eu maine
dyanira, cereale si eu gasesc cam greu, mai au si la Catena...dar eu cred ca poti vb cu farmacista si faci comanda...sau daca ai pe cineva care ajunge prin Bucuresti, Pitesti...Cluj...pe unde sunt farmacii Centrofarm...ca acolo au sigur
noi am luat pt cand va face 6 luni, cereale Novalac cu mar si biscuite...de cele cu prune vad ca s-a cam plictisit, de 2 zile mananca numai 100 ml, in loc de 210 ml pe care-i devora inainte...
i-am facut sfecla rosie fiarta si pasata cu blenderul...ieri a mancat 2 lingurite, azi tot cam atat. nu s-a strambat, dar nici nu pot sa zic ca a fost f incantat, desi eu ash fi mancat la greu...
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Didididi spune:
Uite Diana ca ai primit un rapuns mai mult decat complet de la Babymom.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)