Bobocei de septembrie-octombrie (50)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna dimineata,
Noi de vre-o luna aveam program fix, adica domnisoara adormea la 10-11 si se mai trezea pe la 6-7 cand o luam in pat, papa si adormea la loc. De vre-o 2 zile vad ca si-a stricat programul, asa ca nu o mai duc la ea in camera, o las sa doarma cu mine. Cred ca nu merge cu militaria, pur si simplu trebue sa ne adaptam noi la bebei si nevoile lor.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

neatza, saru mana de cafea

Iris Medeea de Anis si Mihnea Andrei de Paula-Laura La Multe Lunite

Dya multi surorii tale pentru curajul sau

Giulianna multumim de curcubeu vine primavara

Am o pitica care a adormit jucandu-se cu zdranganelile si e cam incercata de dintisor

Oana pe unde umbli?

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Hello!!!!!!!!

Am aparut si noi.Eu sunt franta de obosela si nu din cauza lui Luca...sambata noapte am fost cu sotul la ziua unui prieten in club si am dansat pana dimineata in timp ce Luca doarmea bine mersi supravegheat de bunica.a fost super dar cum nu am antrenament cu nopti pierdute duminica am fost zombie si astazi inca ma resimt.

Giuliana am vazut si eu curcubeul,eram afara,a fost incredibil de frumos.

Babytza cand mai mergi in Herastrau da-mi si mie un semnal ca venim si noi!

feli si Luca la fel doarmea toata noaptea de la o luna si ceva.Dar tot aud in parc mamici care se plang ca atunci cand le dau dintii de sus,bebelusii incep sa se trezeasca noapte desi pana atunci au dormit fara trezire,mi-e frica,sper sa nu fie si cazul nostru.

codruta am vazut si eu poze cu Vladut,a crescut mare si frumos!

kristin ce de finuti,bravos!o sa pun poze putin mai tarziu ca acum a adormit Luca si ma duc sa mai fur si eu ceva somnic.

boo noi acum in weekand am trecut la varianta sport de carucior.Luca nu mai vrea sa stea culcat sa priveasca cerulsi aveam scandal asa ca acum sta si privese tot in parc,nimic nu scapa

Pupici la toata lumea!

Minunea a venit! de printisor Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Good morning,

Am aparut si eu dupa 2 zile de disparitie in parcuri, pai cum altfel?A fost o adevarata placere sa te plimbi.
Ati vazut in parcuri ca era mania bebelusilor???Se calcau bebelushii in picioare si altceva nu.
Eram datoare cu niste poze.Asa ca poftiti la vizionat:cum sa pui un wrap pe tine cu Julymorning sau forumistele
Pup

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

giulianna superb curcubeul! multumesc!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata si de la Rasarit (unde ploua de rupe)

Apropos de subiectele discutate:

Elen a mea adoarme singurica seara (20.30- 21.00) pe povesti si dimineata la prima ora (03.30-04.00-05.00 sau cand o mai fi) cand o las in patut si dupa ce se agita si vorbeste (cearta) de una singura adoarme.
In rest, in timpul zilei, o adorm in leagan. Dar trebuie sa o iau din timp ca altfel, daca o scap la nervi...s-a dus cu linistea. Plange pana adoarme cu sughituri.

In timpul zilei are reprize de 30-45 min in care se joaca singurica in patut - mami trebaluieste prin casa (sau sta pe forum).

Referitor la programul de masa. Chiar am nevoie de o parere, desi din ce-am citit la voi procedez corect. Tineti va rog seama ca Elena papa formula. Deci adoarme undeva in jur de 21.00 (uneori mai devreme de nu mai apuca mami sa-i faca baita) si regulat se trezeste undeva intre 4.30 si 6.00. Dar sunt nopti cand se trezeste si la 01.00 si la 03.00. Mi-a spus o prietena sa nu sar cu biberonul. Ci sa-i dau apa ca daca bebele si-a facut deja un obicei din a sari acea masa, se trezeste doar de sete. Eu una nu prea cred pt ca rade biberonul cu 190 ml (180 apa si 6 masuri). Ce ma sfatuiti?
Ziua, in functie de prima trezire din noapte, mananca la 4 ore.
Deci nici baita nu o facem cu regularitate la aceeasi ora.

Didi si eu am o problema cu statul in carut. Dar eu cred ca vine din faptul ca nu e obisnuita. De foarte putin timp am scos-o cu carutul (pana nu demult doar in brate). Daca o adorm, sta in carut. Daca se trezeste mai sta un picut, pana se plictiseste si... da-i plansete.

Intorsul la job. Greu subiect. Si eu am promis ca ma voi intoarce destul de repede la munca. Asa ca la fiecare convorbire cu ai mei colegi nu uita sa-mi spuna ca ma asteapta cu nerabdare. In plus imi place enorm munca mea (si cred ca as aborda altfel orele petrecute cu Elena - ca trebuie sa recunosc ca acum, din lipsa de diversitate, dau chix uneori, nu stiu cum sa o mai abordez, nu am totdeauna energia si tonusul necesar). Ce ma inspaimanta: noptile lipsite de acasa. Nu stiu daca va mai amintiti de la odisee, eu eram totdeauna plecata in delegatii. Si doi, pierderea unor momente unice si f importante din viata bebelusului meu.

Scuze ca m-am intins atat.

PS: cand ma sfatuiti sa mut patutul cu tot cu bebe in camera lui? Elena doarme din prima zi in patutul ei la noi in dormitor)

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Nikolici, multumim pt. poze si intructajul facut de July.
La cat vorbiti despre sling/wrap ma bate gandul sa-mi achizitionez si eu unul. Stiti cumva vreun site care sa arate pozitiile in care poate fi tinut bb? Nu de alta, insa bb-lina mea vrea sa vada ea totul si musai tre' sa stea cu fata spre directia de mers. S-o putea asa ceva?

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Cu placere fetelor! Ma bucur ca v-a placut!

Maaaiii cat puteti sa ma enervati ca va intalniti in Tineretului...moaaaa si ce poze frumoase...vremea superba...
Vin si eu data viitoare cand o mai puneti de-o intalneala, numai sa-mi spuneti din timp sa ma pregatesc sufleteste pentru drum :))

July modalitatea ta de a pune wrap-ul e aceeasi ca si www.mamatoto.org/Default.aspx?tabid=180" target="_blank">asta? (wrap-ul mov) Ca eu asa il pun dar din cate am vazut in demonstratie nu prea seamana.

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

nikolici forumistele

Iepu pe Elena care adoarme pe povesti, a mea nuhhhh

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Cu placere fetelor! Ma bucur ca v-a placut!

Maaaiii cat puteti sa ma enervati ca va intalniti in Tineretului...moaaaa si ce poze frumoase...vremea superba...
Vin si eu data viitoare cand o mai puneti de-o intalneala, numai sa-mi spuneti din timp sa ma pregatesc sufleteste pentru drum :))

July modalitatea ta de a pune wrap-ul e aceeasi ca si www.mamatoto.org/Default.aspx?tabid=180" target="_blank">asta? (wrap-ul mov) Ca eu asa il pun dar din cate am vazut in demonstratie nu prea seamana.

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Giulianna, eu una ies in fiecare zi, asa ca te poti pregati oricand
Si da, in pozele facute de nikolici este exact ca la wrapul mov din link, primele poze. Doar ca a mea s-a cam lungit si ii mai atarna picioarele daca nu-l pun bine. Si acolo il legasem cam larg, ca eram mai atenta la ce povesteam in timp ce-l legam. Si peste X-ul unde baga tanti aia copilul, eu ii mai trag si partea care vine orizontal peste burta mea; uite exact asa: www.littlepossums.co.uk/information/stretchywrap.html" target="_blank">wrap-ul meu

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput