Bobocei de septembrie-octombrie (50)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Neata!

Am aparut si noi dupa o saptamana de stat la socrii.

Referitor la programul lui bb :pana acum vreo 3 saptamani dormea numai de la 12.30 noaptea pana pe la 7.30 dimineata cand papa si apoi iar somnic pana la 9,acum adoarmea seara pe la 10.30 dar se trezeste in fiecare dimineata la 4.30 sa pape iar apoi pana pe la 8.30 cand se trezeste de tot se tot foieste intruna.Eu ii dau tot 150ml ,uneori 180ml depinde iar noaptea ii dau 120ml .Nu imi place ca mananca si noaptea pt ca el este destul de grasunel si de aceea il mai tai de la portie in loc de 180ml cat ar fi normal la varsta lui ii dau doar 150ml.
Ziua doarme cate 30-45 min cam la 2 ore dupa ce papa si dupa -amiaza pe la 4.30 doarme 2 ore legate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

andreea, in aceeasi modalitate cum sta a mea atarnata in wrap, se poate pune si cu fata spre lume, cu conditia ca bebelusul sa-si tina destul de bine capul. In carticica de instructaj ei zic ca in jur de 4 luni, adica tocmai bine pt tine. Uite www.kari-me.com/position.php#facing" target="_blank">exemplificare

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
super curcubeul, _giulianna_!
fetele din parc, chiar ca ma faceti invidioasa! frumoase poze, imi place sa va vadn si pe voi si pe bebici!

iepurila
, cam asha avem si noi programul de noapte si eu chiar sa cu biberonul, pt ca alta cauza de foiala nu are Razvan. asha cum ai zis si tu, devoreaza laptele si adoarme la loc satisfacut. daca nu i-ar fi foame, nu ar manca...mai ales ca acum, mancand ziua si altceva decat lapte, trebuie sa recupereze cumva. el si inainte manca noaptea o masa, doua, adevarat ca nu atat de consistene ca acum, dar si el a crescut.

babymom, multumesc frumos! cred ca-i voi face din cand in cand fiertura din aia pt ca ii place ff mult! nu e prima daca cand pofteste la mamaliga. l-am mai adus in bucatarie cand mancam noi asha ceva si nu iti spun ce sunete scotea si cum facea! si eu il aduc in bucatarie dupa ce-i dau sa manance, ca sa nu pofteasca. cand m-am indreptat spre el cu grauntele de mamaliga, a deschis imediat gurita.
ieri i-am dat pt prima data branzica din aia. a deschis gurita, a mancat 2 varfuri de lingurita, ca mai m ult am zis sa nu-i dau din prima. azi i-am facut dupa reteta data de gaia.nevia si a iesit si multa si buna (multa, adica 2 strecuratoare din alea metalice pt ceai, deci avem si pt maine). azi i-am amestecat cu piersica si deschidea gurita, mesteca, inghitea. inainte de a-i da cu branzica, am incercat sa-i dau piersica simpla si nu a vrut neam sa deschida gurita! cred ca dupa miros le simte, ca altfel...gust nu are de unde, daca nici nu ajunge pe limba mancarea.
acuma, eu sper ca tu sa nu te superi ca te tot intreb si sa stii ca inteleg ca poate nu ai timp sa raspunzi!
mai am o intrebarebranzica am facut-o din lapte UHT, e problema? i-am dat f putina azi, adica tot 2 varfuri de lingurita, ca mi-e un pic teama...deci Razvan face 6 luni peste 5 zile

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

i-am facut piure din mango, para si mar amestecat cu branzica de casa delicios...tot a mancat, ne pregatim sa iesim afara pe la cumparaturi

pupici fetelor si boboceilor

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Claudinna cum ai facut branzica ca nu mai tin minte reteta care a dat-o Ada.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Bble meu doarme de la 20-20.30 pana la 7-7.30; are doua pauze de masa pe la 12 si 5; problema este ca se trezeste destul de des noaptea pt suzeta, pt intors, pt verificat daca mami e pe acolo, pt leganat…. Ziua doarme cam 2-3 ore; una pe la 11 si restul pe afara.
Dupa parerea mea sunt copii si copii. Unii accepta sa le faci program, altii nu. De ex o prietena are 2 copii si ambii au dormit de la o luna jum#259;tate toata noaptea. Sa le dai apa ca sa nu se mai scoale nu merge la toti. Al meu nu vrea apa sau ceai, vrea lapte si daca nu ii dai ai incurcat o cu el.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

dya, uite aici

poze noi cu bebelushul
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Gata, am papat si noi fructele: mar+ para+ branzica de casa. I-a placut!
Din 150 ml lapte mi-au iesit cam 3 lingurite de branzica.

Ne pregatim sa iesim la plimbare. Va pupam!

July cred ca maine sau poimaine daca o fi frumos ma instalez in Tineretului! Vorbim!

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

face cineva capitol? ca sa stiu daca ma apuc

poze noi cu bebelushul
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

ia sa-mi ziceti:

sunt Al Bundy
sau

sunt Dl GOE

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput