Bobocei de septembrie-octombrie (50)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
gaia.nevia spune:
Luminita, , sper ca nu te-ai suparat pe mine ca am glumit si am spus ca tati parea stresat! Erati asa de scumpi toti patru! Inca o data, am glumit, nu te superi pe mine, da?
Tot daca nu te superi, ti-as zice sa incerci o varianta de iesit afara... imprumuta un carucior simplu de 1 bebe, ia un hun in ham (pe Edi, ca e mai naravas si vad ca numai in brate se linisteste, iti imprumut eu ham daca vrei ca am spare) si un hun in carucior, si poate rezisti o ora afara singurica. Eu am iesit asa cu piticii si a fost ok, am umblat o ora si jumatate prin cartier... / Teo in carucior, ca era cam umed afara si n-am avut chef sa il las sa misune prin noroi.
Am terminat de mesterit la mobila, sunt franta fizic, dar nu am somn... ca de obicei in ultimele luni.
Radu sta in patul de jos, intre perne, si i-am agatat caruselul de patul de sus, e asa de incantat! La noapte il culc sus unde i-am pus celalalt carusel, cu winnie...
E asa mult loc in camera acuma... si va fi si mai mult dupa ce scap de patul mare, care reazama un perete... trebuie sa il duc la mama dar nu stiu cum sa il transport...
Ref la topless si alaptare... nu prea vad o legatura intre ele. Alaptatul este cea mai naturala manifestare... nu are legatura cu a fi pudic, cu reglementarile sociale sau cu fitzele asa cum are toplessul. Este vorba de nevoia unui prunc de a suge... De ce nu o poate face oriunde? Cand nasti se schimba unele perceptii, si asa e natural.
Khristin, super tare pustoaica!!! Au o acuratete astia mici de te sperie
Diana, bebe plange inainte de a adormi daca este prea obosit. Adica, nu a reusit sa adoarma singur cand a avut nevoie, din diverse motive (stimuli externi - zgomot, scutec, prea cald, prea frig, program de baie, masa etc...) si plange de oboseala si de nervi.
Am patit si eu cu Radu ce cateva ori, si cu Teo de mult mai multe ori, pentru ca el nu vrea sa se culce si topaie pana cade lat.
Dupa care, de oboseala, plange din orice: ca ai stins lumina, ca ai scartait usa, ca plange Radu si tot asa.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
300 spune:
Dya cam ca ada patesc si eu, dar nu seara ci daca nu reuseste sa adoarma in timpul zilei la 11 si la 5, aproximativ. de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
angelynna82 spune:
seara buna fetele
Azi am avut un copil marait, rasfatat cu putina temp inspre seara
Khristin frumoasa replica fiicei tale, abia astept replici din partea lui fi-mea...deja ne razboim uneori
Didi nu neaparat, a mea de multe ori plange si vrea in brate chiar si afara, mamica. SUper tare faza cu bona [:)))]
Babytza facut branzica, este yummy, super buna
Ramo si eu am problema asta cu alaptatul in public...imi este mie rusine, o singura data am alaptat fata in masina lui nasisu..cand am adus-o de la maternitate. Incet incet i-am facut un program, recunosc ca nu ne tinem de el foarte strict, dar incercam...mai aman cu diferite chestii, ne jucam...o mai luam pe suzi, nu depasim 3ore nemancate uneori chiar si la 2 1/2 ore.
Feli las ca nu-i bai, sa il vezi pe al nostru cand ramane cateva minute singur cu ea
...
Lidia a mea a adormit zilele astea de la 10.30 -11.00 pana la 8 sau 6 dimineata fara trezire, inainte sa adoarma papa un bibe de 120-150ml lapte cu cereale si o adorm intradevar pe picioare, doarme in patutul ei de aprox 2 1/2 luni
.
Uita-ti sedinta foto de ieri
stau sa faca mami poza
caddddd fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
angelynna82 spune:
Claudinna vazut poze cu bobocelul tau multi
...e cumva dat?
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
babytza spune:
Superba zi a fost azi !!!!Am ajuns si noi in parc,in Herastrau ca nu am vazut niciun raspuns si nu stiam pe unde sunteti la plimbare...Data viitoare ma alatur si eu grupului Nu mai ies asa tarziu ,promit
Dupa parc in drum spre casa m-a rugat prietena cu care eram sa ne oprim la Mc Donald sa ia ceva. Eu stiam ca mai aveam jumatate de ora pana la masa piciului si ca oricum el nu plange in masina. Am zis hai sa mergem. Dar la mijlocului drumului s-a pus piticul pe un urlat.... Tras frumos pe dreapta si facut rapid lapte. Noroc , ca inca mai era apa calda in termos. Papa piciul rapid, noi plecam spre Mc. Nu va spun ca la Mc Drive se pune iar pe urlat de nu stia baiatul de la servire cum sa imi arunce punga pe geam mai repede...
Eu cu piciul in brate, ca la amica mea nu tacea deloc. Trag iar masina in parcare si ma dau jos cu el....suspina saracutul si facea balonase la nasuc, asa mucisori avea....Nu stiu ce l-a apucat , de ce a plans asa, ca in parc a dormit . Apoi a adormit instant cand ne-am urcat la loc in masina si nu a mai zis nici pas....
Khristin e o scumpa printesa ta, ce replica frumoasa a avut
Dididi cam dubioasa bona asta....
Giuliana i-am dat branzica amestecata cu fructe, ca altceva nu papam inca. Si i-a placut foarte mult.
Claudina am facut si cu lapte praf si cu Milli. Am crezut ca poate iese mai multa cu lapte din oras. In continuare voi face cu cel din oras ca e mai buna la gust. Am facut cu lamaie nu cu calciu.
Felicia nu te mai supara mami pe soata, asa sunt ei antitalent la copii....O sa se obisnuiasca el pana la urma Si al meu ii punea 170 ml apa in loc de 150 ca el asa ma auzise pe mine ca papa 170. Nu s-a gandit ca atata trebuie sa iasa , ci ca atata apa se pune...asa ca , nu te mai supara pe el. Lor trebuie sa le facem plan de bataie ca sa nu greseasca
pas cu pas ca la copii...
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
babytza spune:
Aaaaaaaa, am zis ca va intreb:am pus apa in biberon avent si mi-am dat seama ca nu pe ala il vroiam la mine in parc.Stiam ca ii fac cu cereale si nu era buna tetina. Asa ca am luat bibe de la chicco si am transferat apa. Si stupoare : in bibe avent erau 150 ml, in bibe chicco erau 160 ....cum asa ????? am mutat de doua ori, am crezut ca am pus gresit in avent. dar nu, gradatia arata diferit.E cam nasol ca in cazul asta de fiecare data cand papa eu nu ii masor bine. Astia sunt nebuni sa nu scrie bine pe ele ???? Maine fac ancheta sa vad care nu e bine gradat, ca nu mi se pare in regula asa ceva
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
AlexaM spune:
Se vorbea la capitolul trecut de TV si de soti:
TV: sta inchis ziua si noi ne uitam doar seara dupa ce doarme Matei. O sa incerc sa-l feresc cat mai mult fara a deveni obsedata de asta. Se recomanda ca pana la varsta de 2 ani sa nu se uite la TV si cam asa as vrea si eu iar apoi doar cate maxim 2 ore pe zi. Vreau sa-si formeze niste obiceiuri sanatoase intai....apoi vedem. Sa vedem daca-mi reuseste. Cercetarile spun ca ei nu pot face diferenta dintre realitate si fictiune si asta imi aduce aminte de sora mea care pe la 8-9 ani statea in spatele sotului meu care juca pe calculator jocurile ei pt ca ei ii era frica sa nu moara erou principal...asa ca...fara TV sau calculator cat voi putea.
Sot: sunt tare norocoasa, face mancare, curatenie, are grija de bebe, il schimba, ii face baie etc. Aseara a facut doua tavi de negrese (a aflat ca am slabit si eu vreo 2 kile si s-a gandit sa ma faca sa le pun la loc...) iar azi am luat niste urzici facute de la mama si niste sarmale si a facut omu' mamaliga... a aranjat masa etc...si munceste in timpul saptamanii o gramada, vine numai pe la 7-8 acasa...se grabeste sa nu rateze baita...sunt privilegiata si incerc sa nu uit sa-i spun si lui..
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidestefan Ideea e ca trebuie sa invatam bebelusii sa adoarma singuri ...asta e secretul ..atunci cind vor invata sa adoarma singuri ..vor fi in stare sa se linisteasca si atunci cind se trezesc singuri peste noapte ..si vor putea dormi o noapte intreaga ...daca se invata sa adoarma cu "tzitzi"..cum se termina un ciclu de somn..vor din nou la tzitzi ..si cum ciclurile lor de somn sunt de aprox 1 ora ..resultatul poate fi alaptat din ora in ora ...de fapt nu maninca ci doar foloseste sinul pe post de "suzeta" LIDIA ![]() ![]() ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori! www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella |
Subscriu la asta - asa am patit cu Victor cand era mic. Dar parca nici sa-l lasi sa planga nu e o solutie. Iar "militarie" la varsta asta faci daca-ti permite bebele. Adica vreau sa spun ca depinde f. mult de felul copilului. Cu Victor n-a mers nimic asa ca m-am adaptatt eu la cererile lui. Sau poate n-am fost destul de inventiva in gasirea solutiilor?
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
gaia.nevia spune:
am vrut sa culc pitic in patul de sus, sa dorm si eu ca o placinta, calda, calma, linistita...
i-am dat lapticul si acum asa de frumos
pe mijlocul patului(de jos) ca iar ma fac colac in jurul lui ca sa nu-l deranjez...
Apropos de program... cu Teo a mers multa vreme dupa program, cam de la 3 luni a dormit singur in camera, in patut, avea ore destul de precise de masa... a tinut cam pana dupa un an. Apoi au inceput problemele cu patutul (rezolvat prin cumpararea patului mare) si cu ora de culcare care e tot spre 12 in fiecare seara...(la care nu am gasit rezolvare...)
Radu de vreo luna, mai putin cateva zile in jurul varstei de 3 luni are si el un program frumusel/ cu mese la 8-9, 12, 3-4, 7-8 si 11.30, si nani muuult intre mese. E un fomist, mananca de-odata 210 ml (180 apa cu 6 masuri) si il tine 3-4 ore fara gres. Si daca ar zice el ca nu-l tine, tot degeaba, ca mai devreme de 2 ore nu primeste, am incercat odata si i-a fost rau toata noaptea...
Banuiesc ca nani o sa mai scada, important e sa scada cel de zi nu cel de noapte . Ne bucuram nespus de asa un program... ca nu se stie ce urmeaza
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
CosmyB. spune:
Roxi adevar graiesti! Minunata zi de primavara! Am stat atat cat a fost soare si cald, am avut doua runde cu pauza de mancarica si pt Maya si pt mami si tati. Abia la 17.30 am ajuns acasa. A fost parcul plin, dar plin de bebeii
Doamne!Cum pot astia sa nu gradeze corect sticlutele pt bebei???
Ange ti-am admirat printesa in rochita
AlexaM Super taticul vostru! Eu nu il mai laud pe al nostru, ca face de toate, mai stangaci, dar face
Kristin Super replica micutei!
Lumi azi am intalnit 3 perechi de gemenasi si am fost tot cu gandul la voi
Avem si poze de la destrabalarea de azi
La soare
Ne bronzam
Stam pe banca
Pozici
Mami super happy de Maya