O salata simpla si absolut delicioasa
Trebuie sa o impart cu voi, noi ne-am "batut" pe ea.
SALATA ITALIANA CU FASOLE (ROSIE)
Am folosit:
o conserva de fasole rosie (scursa)
1/2 batz telina Apium taiata bucatele mici
cateva fire ceapa verde tocata fin
sare, piper, oregano, otet, putin ulei, dupa gust toate
Am amestecat, am acoperit, am dat la rece.
Buna rau, desi nu sunt mare amatoare de ceapa.
Raspunsuri
Mindy spune:
Suna tare bine.
au fac ceva in genul asta cu fasole neagra, pun si paste spirale (o sporeste si ii da consitenta), ulei, ceapa verde, castravete proaspat taiat cubulete, ardeu rosu, patrunjel proaspat, sau oregano, telina, sare piper, uneori pun si bucatele de rosii si rad un pic de ustuoroi pt aroma.
Mindy spune:
http://www.recipezaar.com/library/getentry.zsp?id=216
cred ca la telina asta se refera, tulpini verde deschis, e foarte buna se gaseste pe la supermarketuri.
delsim spune:
Aha , telina verde,da e interesanta la gust am mancat o data la restaurantul Ruby Tuesday ( cu specific american), dar parca prin supermarket nu am vazut.
Lillian , tu de unde ai cumparat-o?
EllaX spune:
Telina din aia se gasea la Billa, la Kaufland si, uneori, la Cora. Imi place de numa', cand e buna, dar, pt ca nu se cumpara, de obicei e cam trecuta, daca nu stricata.
Lillian spune:
Am inteles ca telina asta se gaseste si la Mega Image. E vorba, da, de betzele alea verzi. Nu trebuie sa fie foarte tare si atzoasa, dar daca e taiata bucatele mici, este ok oricum.
Mindy, multumesc mult pt sugestii, o sa le pun in practica chiar azi, am "comanda" din nou.
Pofta mare!
Alecsia spune:
Pregatesc de multi ani salata de fasole( mie imi place cu boabe mari), e delicioasa , doar ca nu am pus niciodata telina. E o idee, voi incerca data viitoare.
-----------------------------------------------------------
"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."
Mindy spune:
Am facut-o azi, de data asta am adaugat ceva paste mici (melcisori-din faina integrala).
Si deasupra presar parmezan. E super buna si racoroasa.