Leoaicele DC*(30)*-Alaturi de EMMA!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!
Iar ne aratam dintr-un Bucuresti mohorat si ploios!
Dimineata am ajuns fleasca desi aveam umbrela, sunt baltoace peste tot, de multe ori n-aveam pe unde calca! Puah!
Si nu sunt semne de revenire prea curand! Vreau la Annie! E cald la voi?
Ieri am fost la fostul meu loc de munca si am avut placerea sa ma cantaresc, spre marea mea surpriza, am slabit! Nu stiu cum, dar 3 kilutze s-au dus undeva! Sunt happy! Poate schimbarea mediului e de vina, poate mersul pe jos, cand plecam acasa, poate...nu stiu!
Emma, a venit raceala la tine? N-ai scapat, nu? Sanatate multa!
Daria, ia initiativa si fa cum ti-a zis Adriana, mi-a placut sfatul ei! Cu felicitarea cu inimioare...in trei la o inghetata!
Catutza, m-am interesat din trei parti pana acum, cea mai sigura la secretariat la scoala, de luni incep inscrierile! Am dosarul pregatit, doar sa-l duca sotul! Stiu ca la fiecare scoala e alt fel! Uff, ptr. sotul tau! Bia ce face, e bine? Ati ajuns la antibiotic pana la urma?
Annie, bine ca ai pana la urma un diagnostic si un tratament! Bun sistemul asta de la voi cu gratuitatea din timpul noptii!
Emma, Copilutzu, ma bucur ca ati putut vedea maldarul de poze! !
Ledi, ce dragalas e David, comunica cu voi numai el stie ce va spune acolo, dragul de el!
Dany, v-ati hotarat cum va serbati Valericul? O ceva?

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

Annie , multa, multa sanatate! sper sa nu fie nimic grav si sa treaca repede

Gabi , un ca sa treaca starea asta urata si un mare buchet de

Emma , multa sanatate si tie si refacere rapida!

Katty , unde ai disparut azi, te ademenesc cu o

Daria , voi ce faceti, cum e Giulik?

eu sunt la servici, sunt asa bleaga de la vremea asta dar imi revin repede ...sper
va , o zi buna!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumesc frumos!
A plecat Andrei la vecina la joaca, afara ploua...beah...vreme de kko.
Daca tot sunt zece minute libera o sa bag ceva la spalat ca sa mai eliberez cosurile de rufe ca imediat se aduna la loc.

Zi buna!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Katty, poti sa vi la mine, e cald, e drept, dar e cam ceata si bate vantul, nisipul e inclus, normal,
si btw, vineri e nunta baiatului seicului, o balalmuceala serile aici dar macar avem focuri de artificii, mereu la ora 9.
Gratuitate, urgentele nu se platesc aici, se plateste un card se sanatate la un an..si apoi ai niste gratuitati... la mie e prima data cand ajung la urgente, cardul este expirat, dar au trecut cu vederea.

Ma gandesc ca maine e vneri, sper sa nu ma apuce vreo criza

eu sunt foarte suspicioasa la diagnostic nus de meserie, dar de durut tot ma doare

baieti scolarei
eu il vand pe al meu, l-am rugat sa ma lase sa dorm un pic, uneori asculta, si normal nu asculta cand am mai multa nevoie de odihna asta e, recuperez la noapte (daca oi putea)

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei
Dodooo, ia vezi ca nu te-ai uitat bine, "paharul" e jumatate plin, nu gol

Da e pe jumate plin eu doar sunt f obosita de atata "nesomn" draga mea Daria
Cata
Ani poate baiatul seicului se'nsoara cu mine ...si eu ...am uitat

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Catutza , nu am disparut, am scris aproape simultan! Eu pana mi-am compus mesajul a durat ceva! Combatem pe aceeasi vreme de kko! Si la Piatra Neamt la fel..
Annie, nici tu nu stai mai bine, credeam ca pe acolo se poate face plaja ceva! oricum aveti distractie in weekend!! Sunteti invitati la palatul seicului??
Emma, spor la si ! Suna promitator!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Cata , da mai am de facut injectiutze..
Annie injectiile sunt de inhibare , dupa cred ca urmeaza stimularea…
Dodo vorbareata!!! Si aici a ploooaaaat!!
Dar sa va zic … am pus niste clopotzei din bambus afara la geamul de la sufragerie , sic and a inceput vantul … vecini mei de deasupra “bantuiau” prin casa pe la toate geamurile ca nu stiau ce se aude ….
Acum rad… dar o sa ii intreb daca ii derajeaza… Sa ii dau jos daca DA…
Emma incearca si cu homeopate… mie paracetamolul mi-a dat ficatul peste cap…
Sanatate multa!!
Katty nu am vazut toooate pozicile .. mai am…
Va pup !! Stati la adapost la hotel "plapumioara" ca este urat afaraaa!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

ziua buna si toate cele bune, sunt prin zona va citesc pe apucate si chiar imi place compania voastra dar din pacate timpul nu imi ajunge sa scriu si sa fiu activa asa cum eram o data.

cu mult mult drag anca si vlad!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Copilutzu , ce faza tare cu bambusul la geam, cred si eu ca nu stiau ce se aude

Anca , bine ai revenit! voi ce mai faceti, cum o mai duceti?

Gabi , am cateva hainute de la Bia...si mai mici si mai mari, purtate nu noi.Le vrei pentru bebele tau? sau macar pentru copii de la centru daca au copii asa micuti. Mai am si un bax de happy dar sunt nr mare (noi ii foloseam anul trecut inainte de a scapa definitiv de ei), daca vrei astept raspuns

Katty , voi ce mai faceti, unde va mai plimbati? tu te-ai obisnuit la noul loc de munca?

Daria , te astept pe mess, unde umbli?

Annie , deci aveti nunta mare la voi acolo , va duceti?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Iaca si la mine prezenta la raport: am fost la bucuresti sa rezolvamm o tona de acte ... mi-am amintit perfect de ce am ales sa plecam de acolo si mai ales fara regrete. Am umblat luni 14 ore, intre prefectura, primarie, magazin, notar, prieteni, iar prefectura, foste servicii ... alea alea si mai ales am turbat in trafic ... o ora din militari in rahova, o ora din centru in pipera ... si tot asa.
M-am captusit cu o raceala inainte de a pleca, am rezistat ce am rezistat si acu m-a pus jos. Ma dor toate cele, imi curg ochii, nasul, ma dor si urechile, ma doare capul de-mi bubuie ... vreau acasa, unde ma asteapta frectia si inhalantu dar am o tona de lucru.
Slava Domnului ca am ajuns acasa cu bine, si ca ne-am readunat la cuibusorul nostru si nici ca am de gand sa mai plec pana la vara cand mi s-a pus pata pe un concert U2.
Va pup pe toate de la distanta. r

Copiii merita tot efortul nostru
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,

Mergi la inceput