Leoaicele DC*(30)*-Alaturi de EMMA!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Bine suntem. I-am dat niste panadol aseara ca-i curg si mucii si a dormit bine azi noapte. Ne-am odihnit cat de cat (desi ne-ar mai trebui o sapt intreaga sa ne revenim ). NUmai bine va dorim!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

Adriana , merci de intrebare suntem mai bine.Eu sunt la servici, pot sa merg dar ma jeneaza cand cobor/urc scarile...sper sa-mi revin cat mai repede.Unghia lui Mihai e ok acum dar vrea sa mearga la un dr dermatolog ca sa vada totusi de ce se tot repeta problema asta a lui

Katty , ce horoscop morbid !

revin de acasa, va

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Annie din toooata inimioara…. Donez…
Ii spuneam sotului cu ceva ani in urma ca vreau sa fac operatie esttica … sa mai scap de tzitzisoarele astea mari . Iar el … zicea ca el .. vrea mai mari!! Dar oricum mie mi-e cam sila sa ii vad pe “masculi” mereu cu ochii in sutioanele mele
Katty ,Dany, sar’naaa !!! "Perlutzei “i-am cumparat un soricut cu coada din pene . Soricutu il mai are … dar penele de la codita .. le-a papat.
Mi-as dori un hamster dar.. nici papagalul nu a rezistat in aceeasi casa cu Perlutza.
Intr-o zi , saracul papagal chiraia de mama focului. Cand am intrat in balcon .. ce imi vazura ochishorii??? Perlutza era in colivie , papagalul catzarat pe “tavanul “coliviei ( agatat cu capul in jos..) si chiraiaaaaa. Iar Perlutza… papa mei… foooarte nevinovata.
Ca sa nu faca foo crima felina, am fost nevoiti sa dam papagalul unui prieten.
Trebuia sa duca si el o viata linistita. Nu??
Daria abia sunt in ziua a 5 de Dipherilie . mai am pana la cuibarul cu outze..
Dodo pup burticutza si pe purtatoarea ei dar si pe Donu!!
Ledi sunte maari daca gangurim!!! “mghe,pff maa,mggg,eeee,aiiii” Pup eu flacaul!!!
Cata
Emma bine ca s-a terminat cu bine!! Si bine ca sunteti voi bine!!! Sanatate multa va doresc!!!
Dany am vazut pozicile .Superbe!!! Noroc ca am vazut si eu zapada , in iarna asta.. in pozicile tale.
Adi Multumesc!!!

Cam atat… va pup , leoaice dragi!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Katty , la noi au inceput de azi inscrierile. Mergi la scoala sau da telefon ca se pare ca au inceput mai devreme inscrierile anul asta.

Copilutzu , mai faci injectii? E tare rau perlutza ta cu papagalul ei

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

iar sunt necajita (cand se vor termina oare problemele astea?!? stiu ca nu sunt mari dar totusi ma necajesc rau) Mihai a fost in seara asta sa schimbe pansamentul si avea puroi acolo asa ca iar 2 injectii in deget iar la curatat acolo...iar bani deja saptamana asta sau dus mai mult de 100ron pe doctori si medicamente iar fata mea are o singura pereche de ghetute dar lasa ca ne revenim noi!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

neatza

am venit si eu sa ma laud cu vizitat spitale la urgenta, da m-am dus pana la urma pe la 2.30 noptea ca la 11 al meu facea crize, sa vina cu mine, si eu vroiam sa stea cu Clau acasa, nu asa ar fi fost normal? totusi nu trageam sa mor, eram constienta si mobila.
La primul spital, s-au suparat ca am protesta sami faca injectie, fara sa m-a atinga, si sa desfaca o seringa in fata mea, (aici abia iti spune si ce tensiune ai )

LA al doilea, am capata iar ECG, raze, care a scimbat diagnosticul din spasm muscular in.... habar n-am, dr zicea ceva de bronsita, si ca membrana plamanului e putin inflamata, si de aia am dureri, dar mi-a dat antibiotic, acuma nu stiu.. bronsita e mai veche, si antibioticul e pt "membrana sensibila" , ca stiu ca antibioticul nu e folositor la bronsita, ma rog, am sa urmez trat.

mie somn de vad numai perne, tre sa fac si curat, si mopuit, si bate un vand cu nisip afara....

Cata, pt sotul tau nu ar fi bine de intretinut unghia la pedichiurista, dupa ce rezolva dr, cu infectia? tu ai gria de picior , Bia cum e la gradi?

Copilutzu, astept cu placere donatia, Ma scutesti de alti doctori injectatul e pt stimulare ovariana, hormoni ?sau pt ce? scuze ca intreb...sunt doar curioasa si nu stiu cu ce se mananca ce urmeaza dupa?

Lilia te mai asteptam, pe la noi

Ledi... pup flacaul vorbaret

Dany, Adi , Katty, Dodo, Emma, Daria si restul , va pup, merg la nani un pic..macar pana la 10-11

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare rapid.
Annie, bine macar ca ai primit tratament ! Sanatate muuulta !
Copilutz, e ziua 6
Of, Catutza, ce de belele pe voi
Va pup si eu, revin mai incolo.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...

Eu sunt "fresh"... nu pot dormi azi nopate abia am atipit cca 2 ore.
Acum am dus copil la gradi.

Aici a plouat cu galeata cateva ore bune.

Nu am chef de "vorba" azi si sigur revin.

Astrele spun:

Esti foarte apreciata pentru capacitatea ta de a reactiona si de a face lucrurile sa mearga.

Idealurile si visele tale intra in conflict cu nevoia de a fi diferita. Sa nu pierzi din vedere ca ideile bune nu au intotdeauna succesul garantat.

Este nevoie de multa munca si rabdare pentru a ajunge acolo unde-ti doresti. Nu ezita sa ceri sfatul apropiatilor pentru a iesi din impas.

In acelasi timp este posibil sa faci compromisuri la nivel emotional pentru a-ti cladi prietenii trainice.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

O zi buna va doresc!

Eu sunt racita cobza, cred ca am baut putintica apa cam rece. Astept sa-si faca de cap si sa plece raceala de la mine.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Aeperju, sanatate multa si tie
Dodooo, ia vezi ca nu te-ai uitat bine, "paharul" e jumatate plin, nu gol

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Multam! AM luat un paracetamol sinus si mi-e putintel mai bine.

emma

Mergi la inceput