Leoaicele DC*(30)*-Alaturi de EMMA!
Raspunsuri - Pagina 5
katty spune:
Emma, ti-am trimis si tie email cu detaliile contului!
Sanatate multa, si nopti cat mai linistite cu puiul mic!
vad ca iar merge forumul din doi in doi...
Va pun ce-am primit si eu pe email, un horoscop rautacios, ce scria la Leu:
LEU (23.07-22.08)
Planeta dominanta: Soarele, astrul egoismului si ingamfarii.
Animalul sacru: pupaza
Personalitate: Leul este un lider innascut si, ca toti liderii, se inalta strivindu-i pe cei cu mai mult bun-simt decat el. Subordonatii ii acorda respectul cuvenit, dar I-ar strange de gat cu maxima placere. Ambitie! ca nimeni altul. considera ca a atins pozitia cuvenita doar atunci can nu mai are vreun loc alb pe cartea de vizita. Se iubeste atat de mult pe sine incat isi pupa oglinda de cate ori se crede singur. Este asa de obsedat de onoruri ca, daca primeste o cupa la campionatul de sotron, e in stare sa umble cu ea atarnata la gat, sa vada lumea cat de grozav este. Atrage atentia in orice adunare: fie este cel mai inzorzonat personaj, fie arunca cu banii in toate partile, fie poarta o arma. Pozeaza tot timpul, doarme pe stanga fiindca profilul drept il avantajeaza mai mult si arata cu degetul mijlociu ca sa-si expuna mai bine diamantul de multe carate. In dragoste, este la fel de inflacarat ca un furnal si la fel de discret o trompeta cu amplificator.
Meseria potrivita: imparat, sef de bloc, portar de hotel, dresor, hingher
Pizza magica: Quattro stagioni.
Medicamentul norocos: toxina botulinica.
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
danyalo spune:
Bonsoire dragutelor
Sunt pe-aici prin preajma dar nu prea am asa noutati...doar ca am multe hartii de facut caci avem again inspectie pe tot felul de documente...
In rest ma invart prin casa...ba o mancarica, ba un praf, ba mai stiu eu ce ba alerg pisica sau ma alearga ea pe mmine!!!
asaaaaa
Daria si Giulik fetele !
Ledi-ma bucur ca sunteti mai bune!Face progrese scumpul de el...si se si smechereste!Daca nu i-l scoti prea des afara mai poti apela la carutz cu incredere! I-l pui acolo si i-l tragi dupa tine! Astfel incat sa te vada/ simta ca esti in preajma!Asa au facut fina si prietena mea!
Katty- 1)dar ai gatit nu gluma in we'! Waw cate saratele!Mai ai din ele sca vreau si eu cateva de pofta offf si's la regim cica...???
2)Asa referitor la hamster!! He-he ioi una ca nu-mi plac rozatoarele , doi ca nici lui Tzytzy nu-i plac si trei ca ar fi linsat in 3 secunde!!!Mai fa o incercare la Perlutza Copilutzului sau la matza lu' Annie. Daca iau si ele atunci iau si eu!!!
asa si 3) fain horoscopul... suuper ...sa-ti zic cuvintele cheie de le-am retinul asa in fuga calului: Pupaza, botulinica,hingher si dresor!!
4) multa bafta la inscriere sa fie unde vreti voi! Vazui azi forfota si pe la noi : parinti, flori, directoare..etc... lume multa!
Lilia ma bucur ca ne-ai scris cate ceva despre voi -ca sunteti in linii mari bine ! Te asteptam cat mai curand la o parola mai lunga!
Annie mai puiule iti urez sa nu mai ai parte de neplaceri de astea !Ma bucur ca esti bine acum!
Copilutzule- spor la injectoare! E bine ca ai ac. reactii ! Crede-ma nu ti-ai dori sa traiesti per. avuta de mine cu inhibarea/ stimularea: Horror. Offf.Dar cand ma gandesc ca musai mai trebue sa trec again prin asta ma ia cu rau!
Ai vizionat pozici????Ia zi-ne impresii!!!
Gabi- ma bcur de progresele lui Bodganel...ce face fratioara lui??? Bombardeaza -bombardeaza???Mai poti??
Emma- e bine ca te mai iei cu una-alta si uiti treptat-treptat! mamica si baietelul!
CAta-offf iti doresc sa ai putere sa treci peste toate acestea ! sa treaca toate asa de repede cum au venit! Hai- capul sus!
Va urez o noapte buna!
P.s.
Ce planuri aveti de valentine's day???Petreceti sau nu ? Acum sau de Dragobete? Sau de ambele???Eu as iesi undeva cu husbandu' dar nu am nicio idee! Nu vreau nici sa cheltuim mult!
Annie80 spune:
neatza
ce fac fetele ceai, lemonada ...
Mie mi-e foame, as manca non-stop Ma simt mult mai bine, dar stau si ma gandesc cum naiba sa las tigarile, daca sunt bucuroasa ..fumez, daca sunt supi- fumez, daca sunt plictisita- fumez, daca sunt ocupata - imi fac timp sa fumez- orice orice tre sa sarbatoresc cu un fum si nui nici o placere... cum sa ma las? cum sa ma las ?
Katty, mi-as lua un rozator, pt pisica, sa stii ca , chiar la Kitty a mea m-am gandit, cand ai spus daca vrem, apoi am itit ca se pot lua si pe post de jucarii pt pisici, a mea cred ca s-ar ascunde
Valentine's day ? chiar nu vreau nimic anul asta de la al meu sot .
In rest va pupic, revin mai incolo, acum mi-e foame
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
Va poftesc la si ;
Astrele spun:
Astrele iti surad astazi si te ghideaza in luarea deciziilor si organizarea planurilor de viitor.
Iti face placere sa discuti si sa muncesti aturi de colegi. Stii exact ce ai de facut si actionezi fara sa te grabesti si fara sa-ti implici sentimentele in luarea procesul decizional.
Te simti plina de succes, gasesti raspunsuri rapide la orice probleme si ai perspective originale asupra lucrurilor.
Daca vei avea nevoie de sfaturi de la o persoana mai experimentata, sa stii ca aceasta este aproape si tot ce trebuie sa faci este sa ceri ajutor.
Dany noi sarbatyorim in fiecare zi ,ziua indragostitilor,asa ca 14 februarie sincer nu inseamna nimic pentru noi.
Daria te mai dor oasele fetei?!
Cata sa-ti revii cat mai repede;
Ledi
Ema,Isa,Raluca,Aurorra,Lilia,Katty,Anca.....
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 sau
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Leditia spune:
Neatza,suntem prin zona si noi,dar momentan papam :)Se pare ca azi e frumos afara,deci iesim la plimbare cu bbmobilul:).
POZE CU NOI
de David Christian
katty spune:
Neata mandre Leoaice,
Sunt cu o mare in fata! Stau putin la munca si apoi plec in partea cealalalta unde am ceva de facut!
Asa ca nu o sa fiu prea activa azi!
Multumim Gabi ptr. horo! Frumos ca sunteti indragostiti la fel ca-n prima zi...
In zodiacul din Ring scrie :
Ar fi indicat sa amanati toate calatoriile. Sunteti predispus la accidente grave. Ideal ar fi sa ramaneti acasa si sa va ocupati de problemele casnice...
Ce cretini sa scrie asa ceva in ziare! Un coleg de birou, tot Leu, pleaca azi la o inmormantare la Tg. Neamt, si n-a avut de lucru sa-si citeasca horoscopul, basca ca a mai sunat-o si pe sotia lui sa-i spuna, saraca, si a cam speriat-o!
Valentine's Day, nu stiu daca avem cum sa serbam in mod special, doar daca-l ducem pe Andrei la mama! Sau sa iesim undeva toti trei, dar atunci nu mai e romantic!
Dany, cand ai inspectie? Tinem pumnii sa iasa bine! Ce face sotul? A fost la doctor?
Annie, daca ai inceput sa te gandesti ca indiferent de starea ta, sau de actiunile tale, tigara e omniprezenta, inseamna ca constientizezi ca-s multe! Poate fi un inceput in abandonarea lor!!! Sper sa si ai vointa sa reusesti, eu am lasat tigarile din 1993, dintr-o data si nici ca m-am mai atins de ele de-atunci! Si nici macar nu am mai simtit nevoia vreodata!
Va si va astept!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
danyalo spune:
Netzaaaa
Gabi -multumim pt. horoscop!
Ledi- plimbare placuta cu bebemobilul!!
Katty- iti urez o zi usoara !Nu a ajuns la dr. desi soacra s-a dus si i-a tinut rand nu a putut neam sa plece de la job ! Poate lunea viit.In schimb a intrat si soacra la nenea dr. si i-a zis ca in linii mari e ok dar sa lase tigarile!!Ha-ha!
Nu am inspectie eu personal ci scoala din timp in timp are inspectie la documentatie / hartzoage si alte acte...eu sunt si sefa de arie curriculara(neremunerata desigur) si muulte rahatzisuri de facut , procese verbale pt. orice...doamne ...vor toti sa se acopere de hartii dar scapa din vedere calitatea pana la urma! E TRIST/TRIST!
Annie- lasa tigarile alea ca vin acush si te bat cat esti de mare!!!Serios acum:Puterea la tine este tu trebuie sa-ti impui asta! daca nu inseamna ca de fapt nu vrei sa scapi de ele! Dupa cum am zis eu am renuntat in a-mi determina sotul sa se lase . E operatiunea lupta in zadar caci lui ii place sa fumeze!
Noi sincer nu serbam in fiecare zi "pe Valerica" cum ii zice Edy dar cand e asa o ocazie ( Sarb. americana sau Dragobetele nostru) da... altfel decat de obicei ca sa zic asa...dar idei n-am ! Edi zicea sa mergem la Rest. lui Calinescu "La misto" eu as vrea la o chinezarie...sau la Pizza Hut sa pap o pizza Hawaiana ca m-a innebunit un copil in tabara ca e f. buna si numa la ea ma gandesc!
Daaa...si treb. sa slabesc ca vad ca multa lume se ia de mine ca sunt grasa/ m-am ingrasat si deja incepe sa ma deranjeze!Ideea e ca la fel ca si Annie mie mi-e foame non stop si as manca non stop!
. DAr nu sunt stresata !Eu cand sunt stresata slabesc!NIci nu stiu ce sa mai zic!
In schimb cred ca ma ia raceala / gripa sau ce o fi... mi-e cam rau!
Bar un modafen!
Va urez o zi buna eu plec in curand si vin pe la 20.00.
szivarvany spune:
Sa scriu si eu rapid ca a iesit seful ...
Dodo, multumim de horoscop, si tie Katty
Ledi, multi pupici la voi si plimbare frumoasa, ma bucur ca ai gasit un medic competent.
Aeperju, atunci sa treaca rpd cele 6 luni !
Dany, si io as manca non-stop, de stres si nervi, din pacate.
Babyzapi, nici tu nu ne mai scrii ...
Nici restul de fete care mai scriau ... mnoah asta e. Poate nu suntem o companie placuta pentru toata lumea.
Copilutz, cum stai cu trebile ?
Annie, da`le draqu` de tigari, pune-te si fa dulcegarii, nu-ti mai tre` porcariile alea care au un gust oribil; oricat de mult am incercat sa-mi placa, tzigarile put groanic.
Adriana ... unde esti ?
Lilia, tot ocupata ?
Ziceati de SValentine ... no comment. Mi-ar placea si mie o surpriza ceva, insa prin felul meu de a ma comporta, precum un capitan de osti de sloi de gheata las mereu impresia ca nu ma impresioneaza asa ceva ... insa in suflet tare as mai accepta o invitatie la inghetata si asa poate veni si Giulia
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
adi69 spune:
Salutare de la Iasi!
Mai da mult ati mai scris..abia am terminat de citit si mi-a luat vre-o doua zile,ca deh..mai pe sarite din lipsa de timp.
Acu ma gandesc ca nu mi-am luat notite si nu mai stiu care si cum..
Da in mare asa,Danny sa-ti fie de bine mica vacanta,acusi intru sa vad si pozele.
Astept sa vad ce face sotul tau la dr,ca si eu am probleme cu tensiunea.
Si eu m-am ingrasat,am pus vre-o 6 kg de asta vara..si vreau sa slabesc insa tot aman de la o "luni" la alta.
Tu ce dieta /regim tii?
Daria,pai..am o idee,daca nu vrei sa ramai fara inghetata de sf Valentin si zici ca tu lasi impresia ca n-ai avea nevoie de invitatie..invita tu.Pune-o pe Giulia sa deseneze o felicitare cu inimioare,scrie tu invitatia ca fiind din partea amandoura si inmaneaz-o discret persoanei respective..btw nu ne zici si noua cum se numeste?
Ledi,ma bucur ca te-ai linistit si ca ai gasit un dr cu care sa te intelegi.
Emma cum e cu caninii?
Dodo,de ce esti suparata? N-am inteles prea bine,nu voiai fetita sau din cauza lui Bodo..
Katty zici ca-l inscrii deja pe Andrei?
tre sa ma interesez si eu sa vad cand se depun dosarele.
Copilutz,un numar in plus la sutien?Suuper!!
Sa-ti fie de folos injectiile!!
CAta,multa sanatate la voi,cum iti e piciorul?
dar degetul sotului? Bia e mai bine?
Annie,nu poti lasa tigarile decat daca vrei tu.Iti spui ,gata ,de azi nu mai fumez si gata.Insa,daca iti place si vrei sa fumezi degeaba te amagasti..
Am vazut pozici cu cavalerul sportiv..tare frumusel baiat are mama lui..
Va pupacesc pe toatele..