Sezatoarea canadiana (129)
Raspunsuri - Pagina 7
maru spune:
mai, noi am ajuns acasa de vreo ora, si ma tot invart pe langa calculator, ma mananca grozav destele sa scriu, da nu pot, ca inca sunt in 7 heaven!
aaaaam ca sa nu fiu inteleasa gresit: sunt onorata sa va cunosc si re-cunosc fetelor, frumoaselor, cucuietelor!
inacanada, eu una nu te cred ca tea e adoptata (ca ti-e nepoata), NU TE CRED! pai prima fata ai facut-o la 10 ani? ha? SA auzim!
Simona 73, pufuletele tau ne-a lasat drooling pe majoritatea, iar al tau Andrei e un copil exceptional!
ritah, frumoasa surpriza sa te cunoastem face to face! Sunt impresionata!
Magdone si Razvan, ma simt imbogatita sufleteste ca v-am cunoscut
Khristin, pupici! era totul ok acasa?
restul fetelor le stiam ori de la o mie de insule ori ne-am intalnit cu diverse ocazii: Denisam (cu voea de jazz, ragusita dar a zis prezent)cu printesa Emma (inca nu s-a iscat nici o cearta), mQQM si Denisa, o lady si printesa ei, try, plina de viata,si nu in ultimul rand vecina Laurajr, sarut mana de ride (si boierului Iulian), inimoasa si plina de viata asa cum o stiu
eu zic ca n-am uitat pe nimeni, da daca am facut-o nu va suparati pe mine, de vina e Roza scleroza si Martiniul savurat acolo
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
nelia spune:
Eu asteptam detalii, multe si picante, poze... dar ma bucur mult ca ati reusit sa va intilniti si sa va simtiti bine. Si cu intilnirile astea, si de acolo si de aici, chiar daca eu nu am ajuns, mi s-a facut pofta de una mai mare, la mijloc, ca ultima data...
Pentru toate prietenele de la sezatoare si pentru cit mai multe intilniri:
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Doloress spune:
Nelia foarte frumos, am valsat si eu cu bulina mea acum de dimineata! Am facut inviorarea
Ce frumos fetelor ca va intalniti! Vreau si eu sa va cunosc si sa vin la vreo intalnire, insa nu se poate cu piticul meu neastamparat. O astept pe socrela care vine din mai, sta pana in noiembrie si atunci poate vin si eu la vreo intalnire.
Andy parca tu intrebai de depunerea juramantului pentru cetatenie, daca sa mergi cu copilul sau nu. Eu am fost vineri, cu Patrick dupa mine ca nu am cu cine sa-l las. La inceput am regretat, 400 de oameni, ingramaditi intr-o sala, nu ai voie cu carutul inauntru, al meu in scoica nu sta decat in masina, asa ca a fost destul de greu. IN plus exact cand a inceput ceremonia si se facuse liniste Patrick a inceput scandalul. L-am pus la san in plina adunare ca altfel nu se potolea si am depus si eu juramantul cu el la san. Bine, l-am acoperit cu geaca. Acum sa ma intrebi, nu cred ca se putea vreo amintire mai frumoasa de la asemenea eveniment important. Deci nu regret deloc ca l-am luat, e un moment destul de emotionant si imi pare bine ca Patrick a luat si el parte.
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)
ange spune:
nelia,pana ne mobilizam pt o inatlnire mare,tu fa bine si participa la astea mici
To.unde-s probele intalnirii vostre?poze.vrem poze.
ana,perdelele alea nu-s de la Dana de acasa(am impresia)
Dar le stiu.Sunt la "bouclair".Si mai stiu ca sunt foarte inguste.Nu stiu daca ating 1 m latime.Si mie mi-au placut dar pt ceea am vorbit noi ca-ti trebuie tie ai avea nevoie de mult mai mult decat doua.Mergi sa le vezi.
simi,noi la 22,00 abia ne-am dezlipit de scaunele de la crasma
sa-ti spun la cat am ajuns acasa?
mi-ai placut rau de tot.Esti tare draguta.Si chiar nu te cred ca poti sa ai baiat atat de mare.Si tu tot la 10 ani l-ai facut?
mimitete,de vineri seara nu-mi sta gandul decat la prajitura aia "ferrero rocher".Ai idee daca o gasim si in cofetarii sau numai la restaurantele macaronarilor? Doamne ce nebunie!
Katrinel,ce face Julia?zi ceva
laki,nu fi jenata.pune mana si scrie mai des.sunt cu ochii pe tine
pupici tuturor.pe maine.azi am program de shopping
A! si inca ceva.pe cand urmatoarea intalnire?
nelia spune:
Pai, daca stiam ca stati pina la 10, nu veneam si eu!?! Ca la 8.30 eram libera, la 9 eram acolo, cu voi. Dar eu am zis ca daca va intilniti la 6, mai mult de doua, hai trei ore nu veti sta!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
maru spune:
am pus poze de aseara
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
Magdone spune:
Buna fetele,.
eu gata am fost la yoga si am dat jos kilogramul pus aseara cica.
Si mie mi-a facut deosebita placere sa va cunosc Maru, Laura, Inacanada si Ritah si sa va revad pe celelalate fete . Ma bucur tare mult ca am reusit sa ajung.
Imi pare rau insa ca n-am apucat sa stam mai mult de vorba, sper ca n-ati discutat chestii importante dupa ce am plecat eu
Am si eu vreo 3 poze, o sa le pun sa le vedeti.
Adaf, imi paere rau de necazul care l-ati avut cu casa.
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Ktrinel spune:
buna ziua minunate sezute, vorba cuiva .
multumesc ca m-ati urnit la intalnire. m-am simtit bine, desi mi=a cam amortit fundu ultimele 2 ore .
ange, am trecut pe antibiotic...ca ieri a facut 40.7C si doctorul a zis ca e o mica pneumonie...asa ca da-i cu antibiotic ..io stiu ca perdelele alea sunt de la Ikea
Ktrinel spune:
ce dame bine prin Ontario!! ..mai mult de ghicite v-am recunoscut pe unele..dar imi da cu virgula ca ultima poza (3324 , maru ..cine e ?)
maru spune:
3324 e ritah
Doamne'ajuta!