Sezatoarea canadiana (129)
Raspunsuri - Pagina 6
Ica 1975 spune:
Spuneti-mi si mie va rog, cum iau r-v la Tinu Tots ca m-am pierdut pe site .... pot sa ma duc direct acolo? Sau gasesc o clinica cu pediatri? Tocmai vin de laun walk-in-clinic din ST Laurent, frate mi-am gresit profesia, medic trebuia sa ma fac ca vad ca astia n-au nici un stress, parca trateaza cartofi nu oameni, si clasica fraza - mai veniti si in ziua X ma enerveaza rau vreau sa rezolv situatia azi sau maine nu peste X sapt de tilenol
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
cge spune:
Ica, suna la TinyTots, au nr pe site.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Ica 1975 spune:
M-am mai lamurit cu TT, sper sa ajungem maine Dar daca stiti clinici cu pediatri si fara r-v spuneti-mi va rog.
Marule, am fost aproape vecine, eu am lucuit in Micro 18, la o statie de autobuz de Spitalul Judetean
Am vazut pozele de la terapia Mtl
Noi
Ica 1975 spune:
Cge, incer la 12 noaptea asta si daca nu sun maine f de dimineata, astazi nu mai sunt r-v, toate's luate
Noi
Adaf7 spune:
Probleme mari, fetele din Missi sunt la intilnire, nu am cum sa mai ajung nici macar mai inspre 6. Nevoie de ajutorul vostru daca aveti un sfat - casa noua de 1 an jumate, imi curge apa pe pereti in main hallway!!! Se topeste zapada, dar NU este normal sa am infiltratii incasa. Chestia e ca bai, CURGE siroaie!!! Am sunat Daniels dar nu au emergency number. Aveti vreun sfat in urgenta asta? Sotul este pe acoperis si incearca sa dea toata zapada jos. Orice sugestie fie si traznita este apreciata :). Stam cu hair dryer pe pereti de 1 ora!!!!
Denisam spune:
Ada-imi pare rau ca nu tevad-uite aici ceamgasit:
http://www.inetgiant.com/AdDetails/1853938
http://www.waterproofingcontractors.ca/
Suna la ei si vezi ce poti obtine,zic ca lucreaza in weekend.Bafta!
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
ritah spune:
Ada, eu acum plec, si noi avem cam aceeasi problema, da' la noi e sub control. E in felul urmator, vedeti daca aveti gheata sau asa numite ice dam, e o movila de gheata de obicei care se produce la marginea streasinii. Daca aveti asa ceva, numai faptul ca spargeti chestia aia o sa rezolve problema. Daca nu aveti ceva, du-te in pod si vezi pe unde curge, pe la marginea acoperisului sau in mijloc. Problema e ca peretii casei care dau afara au izolatie in ei si o folie de polietilena deasupra. In cazul in care apa se scurge pe unul din peretii exteriori, mai mult ca sigur ca isolatia s-a udat. In cazul in care curge prin mijlocul acoperisului, e acoperisul de vina, daca e ice dam- de obicei forma acoperisului nu e inspirat aleasa(multa apa care se scurge in acelasi loc) si vina esentiala e ca nu aveti isolatie destula in pod de obicei. Ti-am dat un pm cu numarul de mobil- suna-ma. Relax, cred ca anul asta o sa se intample destul de frecvent(multe case), sunt conditii mai speciale ca sa se produca asta.Suna-ma si iti spun mai multe.
Rita
ritah spune:
Ada, inainte sa dai zapada jos fa poze pentru builder.Fa poze si in casa, peste tot.Suna-ma o sa iau cell cu mine.
rita
nelia spune:
Simi, pe Ana o stiu, pe Ioana (laki) nu o stiam!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Adaf7 spune:
Ritah, Denisam, , multumesc mult pt sfaturi. Acum "chipurile" ne-am linistit e 5 PM!!! Am facut poze cu apa curgind pe pereti si cu alarma si intrerupatoare pline de apa si cu lumina din hol curigind apa peste ea. Am curatat partea de acoperis si streasinile. Nu este normal zic eu asta, sa am acumulari de gheata si turturi la casa noua la streasine si gheata ramas pe acoperis. La casa de 1 an NU e acceptabil. Astept acum sa vad ce se mai intimpla, sper sa nu mai curga, dar Luni fac reclamatie la Daniels si oricum chem Tarion pt ca am forma de 2 ani de refacut. Nu ma intereseaza acum la ora asta damage pe pereti desi arata oribil cu toate vopseaua umflata, ma intereseaza sa nu mai am probleme in continuare. Eu ma intreb oare ce s-ar fi intimplat daca NU eram acasa si plecati in concediu!!!
Multumesc mult inca o data de sugestii si faptul ca v-ati gindit la mine. Sper sa ne vedem la o proxima ocazie.