Mamici si Gravidute de Italia (48)
Raspunsuri - Pagina 7
ely2304 spune:
sal fetele..azi am fost la gine..totul ok:col inchis..rezultatul la urina ok,alarma falsa nu avem infectie urinaratrebuie sa stam atente la dulciuri in general..in rest suntem OK!
GEORGYANA-ma bucur k sunteti bine sanatoase,tine-ma la curent k mai ai putin pana la "arrivo"iti tin pumnii!spor la cumparaturi cand ai terminat posteaza-le sa vad si yo!ce trece timpul..mai ai 5saptamani...
IRINA-ma bucur k fabi e bine...o sa vz k incet o sa-si revina!
KATIA-am facut sarmalute k de,pofta e pofta si nu aveam pe nimeni care sa se ocupe,sincera sa fiu mie imi place sa le fac ma distrez cumva la impaturit,apoi la mancat nu-ti mai spun!giulia ta ce-ti combina?
ely 29 sapt ....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
ely2304 spune:
NELIA-ma bucur k stai cu noi,sper sa reusesti sa-ti indeplinesti toate dorintele..in anumite privinte are dreptate sotul tau,italienii(nu generalizez)au darul de a minti,asta e fiecare avem calitati si defecte!
RALUK-dintisorii astia va da mari dureri de cap,sper sa ii fie mai bn atat tie cat si IASMINEI
ANDREEA-CE FACETI?SUNTETI BN?AMBRA CE-TI MAI COMBINA DE NU REUSESTI SA SCRII PE FORUM?aveti grija de voi!
sper k am recuperat cu raspunsurile...o sa rasfoiesc pagina precedenta mai tarziu,acum ma duc sa pregatesc ceva pt sot,k se face tarziu si incepe filmul meu!
Berarpiri spune:
irina-ma bucur ca e mai bine Fabian.Bine ca
nu are secretie in gat,ar fi mult mai rau.Sa se faca bine cat
mai repede!
georgiana-chiar ca mai este putin...parca ma
iau emotiile cand ma gandesc la tine,ca peste putin imp vei naste.
ely-ce bine ca nu e infectie!!!!
Eeeee...ziceam noi ca o s-o dezveti greu pe Briciola,dar mai
bine acum,ca mai incolo va fi mult mai rau...
andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
katia-pediatra ce zice?E normal sa aiba
atata timp tusea asta?E si ciudata vremea asta,schimbatoare...
e numai bine pt. virusi,si mergand la gradi cred ca-i colecteaza.
Nu prea am avut vreme sa scriu,ba Ambra,ba sotiorul...si trece
vremea.Ambra face de toate,numai o secunda sa nu ma uit la ea,si
face ceva ce n-are voie.Nu ma plang deloc,e f. cuminte,cateodata
mi-e ciuda pe mine ca sunt asa severa,dar stiu ca e pt. binele ei.
Aseara a inceput pt. prima data sa vorbesca pe limba ei,ii explica
la tati ce am facut noi doua.Ii arata inspre balcon,si ii zicea
(cred )ca am fost sa aranjez antena de la tv.E f. scumpa,ne
vine s-o mancam...
Ma zapaceste de vreo 2 sapt.(de cand nu-i mai dau lapte noaptea),
imi cere f. des ,,tzata,tzata".Nu prea e bine,nici cand era mica
nu o alaptam asa des.Nu stiu ce sa fac...Am inceput sa iau vitamine
de azi,spre sa ma simt mai bine.
Gata,ca deja va plicti'...
andreea, Ambra
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
Berarpiri spune:
Sa aveti o seara placuta!
pe toate!
andreea, Ambra
bionda spune:
Buna seara fetele!Amsi eu o clipa libera si am intrat sa va salut si sa citesc din urma sa vad ce ati mai facut.
Noi suntem bn,bebe un pic cam galagios,se agita toata ziua iar cd adoarme incep sa fac curat,mancare,calc etc,etc.Din pacate avem si noi un pic de probleme baiatul care a stat cu noi a plecat si acum ori cautam pe altcineva ori ne cautam un bilocal pt ca 800 de eur sa platim singuri va dati seama ca nu putem plus vine si asigurarea si suntem faliti off cd ma gandesc ca am venit sa strangem bani pt casa si nu reusim deloc ma apuca crizele
Voua v-a venit menstra imediat dupa nastere pt ca mie nu mi-a venit inca si sunt stresata ma gandesc ca poate iar am ramas cu toate ca ne-am protejatam facut test de sarcina si ies invalide nu stiu de ce
Va pup !
Polia
bebele meu
39+
http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/
ely2304 spune:
iata-ma iarasi...gata treaba,gata filmul!
BIONDA-din cunostintele mele generale,stiu k mestra poate veni imediat dupa nastere sau poate veni chiar si dupa 8-9luni depinde de organism!am o prietena care a avut 2nasteri..la-1-a i-a venit dupa 9luni..cand inca mai alapta..la a-2-a nastere inca nu i-a venit,are doar 6luni fetita!mai multe nu stiu sa-ti spun,,sper k ti-am fost de ajutor!
800euro sunt banii nu gluma..platiti mult..sanatate la bb ALBERT!
Roxali spune:
Biondino ma bucur ca santeti bine...esti o mamica activa...stai linistita cu mestra ca iti poate veni mult mai tarziu mai ales daca alaptezi...daca alaptezi e greu sa ramai gravi ( prolactina), dar daca v-ati si protejat e ok
Katia i-au trecut muci Soniutei si are fratello , dar le vin de hac cu o baie calda si balsam pe piept...tusea fetei e cataroasa sau numai noaptea o deranjeaza
Georgy inca nu ne-ai aratat poze noi ca sa te credem ca esti in 35 sapt
Irina bine ca are numai rosu in gat.
Raluk tiam mai spus ca asa am patit cu primul...daca ii dadeam o faramita mai mare imi vomita si micul dejun...rabdare...dai cum ii place numai sa manance
pup fetele cucuiete
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze
ely2304 spune:
fetelor eu ink mai bantui pe net..acum ma retrag..k ma lasa bateriile nu as vrea sa raman in mijlocul drumului!
la toate..noapte-buna!!
http://bd.lilypie.com/4Clup1.png
Irina20 spune:
Salut!ce mai spuneti?
Bionda,mie mia venit la 7 luni de cand am nascut.
Roxali mie mia explicat doctorul ca trebuie sa ma protejez chiar daca alaptez,pt ca multe femei zic ca daca alapteaza nu raman dar e tocmai invers,mia spus ca pot ramane foarte rapid.
Ely e bun ca analizele sunt bune
Mai citesc si revin
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo