Mamici si Gravidute de Italia (48)
Raspunsuri - Pagina 6
Berarpiri spune:
kemsy-bine ai venit in !
Am vrut sa scriu mai multe,dar nu ma lasa Ambra...
andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
ely2304 spune:
sal fetele..am intrat cu chiu,cu vai si in seara asta,sunt ff obosita...am dormit cam rau ieri-noapte nu din cauza MARINEI,ci din pricina catelusei si a sotuluio sa radeti cu siguranta dar asa m-am enervat,k erau amandoi gramada pe mine,sotul cu ambele picioare si brate era inconvoiatsimteam k ma sufoc,il impingeam dar dupa putin tp era iarasi gramada peste mineiar BRICIOLA mititik s-a simtit rau asa k era agitata iar eu fiind "mamik"mi-am facut griji k o nebuna!plangea saraca cum as fi putut fi indiferenta?uff ce greu este cand te atasezi de un animalutzAzi am fost in "priza"toata ziua..am si ceva bunnnnnnnsarmalute in foi de vita!va invit pe toate care sunteti pofticioasefetelor nu exagerez dar cred k am mancat vreo 10acum la cina cu un borcanel de smantana..asa de pofta imi era vroiam sa le fac de saptamana trecuta dar nu am avut chef..si am facut si o painica de casa k sa fie sotul fff fericit k atat de mult ii place painea de casa cu sarmale zici k ar fi mancat de la nstere!gata v-am plictisit destul....
voi ce a-ti facut astazi,am vz k a fost slaba miscare pe aici...
ely 29 sapt ....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
ely2304 spune:
KEMSY-BINE AI VENIT IN NOSTRU.EU SUNT DIN FIRENZE,DIN PACATE NU SUNTEM APROAPE DE TINE..DOAR AICI PE FORUM CU GANDUL SI SUFLETUL!SPUNE-NE MAI MULTE DESPRE TINE..cu ce te ocupi?de cat tp esti in italia?eu ma bucur k te-ai alaturat nostru,asteptam de mult o altasa marim cercul!momentan suntem 3 cu tine..o sa o cunosti si pe GEORGYANA o alta de-a noastra!ce sa-ti mai spun,dk ai curiozitati intreaba...k noi din iti vom rasp cu drag..cu siguranta te vei simti bine printre noi!
SARCINA USOARA IN CONTINUARE,BB SANATOS SI CUMINTE IN GARSONIERA LA MAMI!TE ASTEPTAM CU NOI VESTI
IRINA-ma bucur k FABIAN se simte mai bine..multi aveti grija de voi..
ely2304 spune:
nu reusesc sa vad ce scriu..sorry..dk continua asa net-ul asta ma apuca nebuneala..scuze rasp maine la restul..
Roxali spune:
Kemsy bine ai venit....nu stau aproape de tine, dar foruml mai micsoreaza distantele...ce mucesti?? mai spune-ne cate ceva despre tine
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze
katiapam spune:
neatza
Roxali-vad ca si tu intri tirziu
cum mai e Soniuta?
la noi tusea mai bine dar tot e.......oare vin timpul frumos sa nu mai tuseasca atita?
si de vin altele da macar nu mai aud tuseeeee pina la iarna
e maledetta ca se scaa f greu de ea
Irina-ma bucur de Fabi ca e mai bine
ti-au zis de la ce a facut asa mare febra? doar de la rosu in git nu fac asa febra mare si deaia nici nu maninca
Nelia-nu stiu cu ce te pot ajuta in leg cu mama ta
eu sint dn cj dar nu cunosc pe nimeni sa-ti recomand daca e sa mearga
tu ai fost in cj?
Kemsy-bine ai venit in grup
sarcina usoara si bb sanatos
poti sa ne intrebi si tu ce vrei,acum eu nu-ti mai pun intebari ca deja ti-au pus fetele
mai sint fete din milano
cind am timp te trec in listuta sau cine are timp sa o faca cu placere
Oana-cum mai e Eduard?
Raluca-incepe sa-i dai saguste din incarea voastra dar sa nu fie condimentata f tare,o sa vezi ca le place mai mult
Ely-ce harnicuta esti,chiar as minca si eu sarmalute numai ca e mult de lucru pe ele si nu am chef ca tmp poate as gasi
cred ca tre sa astept sa-mi pofta mai mareeeee
Berarpiri-e-ti combina Ambra?
a mea atitea lucra......
_
ticker
deGiulia (20/06/07)
Raluk31 spune:
Salut,gagici!Nu prea mai apuc sa scriu,ca Anais e tare agitata peste zi,cu dintii astia.Ieri a dormit doar 40 de minute.Asa ca ba ma plimb,ba ma joc
Roxali,da,cred ca n-am sa ma grabesc cu mancarea.Ieri ,de ex,i-am pus galbenusul de ou si i l-am amestecat in pappa cu lingurita,fara sa-l mai mixez,s-a cam strambat..deci trebuie sa fie toate marunte,marunte
Kemsy,sarcina usoara si bebelus sanatos!
Nelia,ma depaseste subiectul postat de tine..In rest,mi-am amintit ca intrebai la un moment dat de laptele de vaca.Mie mi-a zis dr sa-i dau dupa 11 luni,cate putin la inceput,latte intero fresco..2 masuri lapte si una apa si sa adaug ori o lingurita rasa de zahar,ori un bicuite,ori o lingurita de miere.Pt ca laptele diluat nu are suficiente zaharuri.
O zi buna!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
Irina20 spune:
Salut fetele!
Ce mai spuneti, ce mai faceti?
Fabi e bine,are rosu in gat dar tot nu mia dat nimic sai dau ca nu are secretie deloc,in rest e totul bine,nu a mai facut febra si a inceput sa manance un pic mai bine.Dintisorii se vad dar nu ies la lumina
Va pupacesc pe toatecand pot mai intru
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
georgyiuly spune:
Buna fetele..sunt si eu pe aici!
Va scriu de la net ca acasa al meu e in concediu medical ( calculatorul). Mai trec si eu sa vad ce mai faceti si sa citesc noutatile!!!
Ely: vad ca bebelina ta isi face de cap prin burtica...bucurate de fiecare moment ca o sa le duci lipsa mai incolo, cand se va face mai mare si nu va mai avea loc ai sa simti altfel de miscari, frumoase si astea! Fiecare etapa are farmecul ei!
Am uitat sa-ti spun ca nu inca nu am cumparat mare lucru ( doar cateva lucrusoare), cred ca saptamana viitoare ne ducem si noi, nu de alta dar mai e putin si eu nu stiu ce tot astept.
Irina sper ca Fabian este mai bine. sa se faca bine cat mai repede!
Kemsy bine ai venit printre noi si sarcina usoara!
Raluca, Roxali, Katia, Andreea ...
Poze nu am cum sa pun momentan!
georgiana
33+ Giulia
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/sarbatori%202008/
georgyiuly spune:
Am uitat sa schimb semnatura!!!! 35 de saptamani!!!
AMR 5 SAPTAMANI!!!
georgiana
35+ Giulia
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/sarbatori%202008/