Mamici si Gravidute de Italia (48)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

IRINA-MULTA SANATATE LUI FABIAN,SA SPERAM K II VA FI MAI BN..AZI CUM S-A SIMTIT?A MAI FACUT FEBRA?

RALUK-multumim

NELIA-Noi vom ramane pe aici pin italia,slabe sanse sa mergem in rom,in vacante doar!

ANDREEA-DK ESTE NEVOIE trebuie sa mergi sa stai si la coada la medic,nu uita k AMBRA depinde de tine cel mai mult,tu esti cea care o alaptezi iar dk te simti rau se simte si ea...ai grija de tine..fa-o pt fetita voastra si nu in ultimul rand pt tine!va pe amandoua!

ely 29 sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

ROXALI-ce de problemute cu cei mici,va tin pumnii sa ii fie bn piticei,pt baiat bafta la test!

KATIA-sunt senzatii ffff frumoase nu credeam vreodata k este atat de placut,cu siguranta le voi duce lipsa dar o voi avea langa mine pe MARINA ceea ce ma va face si mai fericita!pt giulia...nu-ti mai doresti un bb?

ely 29 sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Salut fetelor!
Am intrat repede sa va spun ca Fabi e mai bine.Mia facut azi noapte si azi ,pana acum seara febra,dar acum ia scazut,sper sa nu mai faca temp.
Va pup si sper ca voi sunteti bine,eu sper sa dorm in noaptea asta ca zi noapte am stat de paza

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Irina bine ca ia mai scazut febra...tachipirina o poti folosi si din 4 in 4 ore daca creste repede.

Raluk daca mananca macinat nu te omora cu retete speciale

Nelia nici noi nu vom pleca in Ro, poate doar ca turisti

o zi buna

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

neatza fete...deci asa sunteti destul de multe care vor deveni italience cu drept azi maine....ma bucur ca aveti curajul sa stati aici...si mie mi-ar placea enorm dar sotul meu e nationalist....uraste italieni...pt ca a luat multe tepe de la ei si ....asta e...eu voi pleca in ro...dupa ce voi termina casa care inca nici nu am inceputo...deci peste vreo 3 ani...pana atunci ma bucur de fiecare parc din italia,de fiecare lucru bun si incerc sa imi fac viatza frumoasa ...abea astept sa plec in tara pentru ca am ramas fara scoala si imi pare tare rau...vreau sa incep facultatea si sa progresez cumva nu imi place rorlul de intretinuta sau bona sau menajera fie el si pt binele familiei....deci trei ani mai indur pe urma plec ...sa nu fiu gaina batrana peste cativa ani si sa ma las de facultate....de ideile astea pe care le am acum...

noi suntem bine...nu am chef de iesit din casa dar e musai...ma duc sa ma machiez macar asa ma consider si eu mai frumoasa ..de cand cu silueta asta a mea de 60 de kg incerc sa ma imbartbatez macar cu frumusetea fetei ....ce modesta---
irina ma bucur ca fabi e mai bina...
mai stiti ceva de ginger...se pare ca a luat lucrul fr in serios
eu plec pe afara in primul rand la farmacie sa ma cantaresc ...cred ca cantarul meu imi joaca fitze...mai jos de 60 nu se duce..
pup la toate

pentru tine mi-as da si viatza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna ...pe fuga ca ma asteapta muncuta

Nelia atunci inca esti italianca...poate se va razgandi...60 kg nu sant multe depinde cat esti de inalta...acu si eu am schimbat prefixul...ma indrept spre 5...as vrea 45

Pup fetele

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare fetelor,
Ma alatur si eu voua, deoarece sunt mamica in devenire din Italia. Vad ca sunt cateva mamici pe aici, sunt curioasa daca e cineva de pe langa Pavia, sau Milano! Sunt insarcinata abia in 7 saptamani, inca nu am fost la control, trebuie sa astept 8 saptamani, si nu mai am rabdare.
In ce priveste intoarcerea in Romania, uneori ma satur de stat aici, imi lipseste familia si viata sociala, insa sunt constienta ca din punct de vedere financiar e mai bine aici, deocamdata.
Voi cum va distrati in general?Noi stam intr-un satuc mic, nu prea am unde sa ma plimb ....E adevarat ca ajung seara la 8 de la serviciu, nu stiu cand as avea timp, poate doar duminica!!
Ok, va salut si ne mai auzim. Mai este vreo viitoare mamica aici? Sa mai facem schimb de experiente

7

Mergi la inceput

buna kemsy...binee te-am gasit...sunt si viitoare mamici pe aici care o sa se bucure enorm ca s-au mai inmultit!!!!ca nr....logic...eu sunt din bergamo...daca i-au A4 ajung direct la milano....1 ora de mers daca nu prind coada...mAI pove despre tine..cati ani ai?esti de mult prin italia?iti doresti fetitza sau baietel?si mai am multe intrebari sper sa mai intrii

Fete,eu scriun acum un subiect si il postez la generale....am nevoi de jutor poate imi dati voi...va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Salut gagici!

Kemsy bine ai venit printre noi,Nu sunt pe langa Milano dar pot sati spun ca sunt din IasiAsteptam sa ne mai povestesti cate ceva despre tine.

La noi e totul bine deocamdata nu a mai facut febra,ma duc maine la pediatru ca sa vad daca mai are rosu in gat.

Nelia acum ma duc sa citesc sa vad ce ai scris

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

Mergi la inceput

sub e la femina intim
roxali...am 1,62...preferabil ar fii sa am 52...dar burta bato vina

Mergi la inceput