Juniori de iunie-iulie 2003 (8)
Raspunsuri - Pagina 7
Magdone spune:
Nma, te-am votat, bafta la concurs.
si merci si pentru site-ul cu retete, eu ma uit mereu pe net in cautare de idei, adevarul ca de cand stau acasa am tot incercat chestii noi, unele imi reusesc, altele nu.
Amik, ce norocoasa esti cu mamicile aproape.
abia o astept si eu pe a mea sa vina, nu mai misc nimic in bucatarie, macar o saptamana
chiar mi-au trimis mesaj cei de la servici sa vin mai repede ca au multa treaba.
Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (9 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
nma spune:
Magda multumesc pentru vot.
Eu am facut cateva retete de acolo si au iesit foarte bune.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2
martta spune:
Buna, fetelor!
Cornelia: felicitari pentru sarcina! Sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina fara probleme si un bb sanatos si reusit ca si fratiorii lui!
Nma: am votat si eu zborul printre pescarusi. Fotografia chiar e reusita.
Anamaria: tonica si delicioasa ca de obicei...Postarile tale binedispun chiar daca situatia descrisa nu e una roz! Sper ca sunteti deja sanatosi cu totii!
Despre noi...Vladut a invatat sa schieze f. bine(zic eu[). Am fost in week-end la Predeal si a facut 5 coborari/zi, fara ajutor, pe Cocosul si Clabucet. L-am tot dus la patinoar si acum e la stadiul in care face si pirueteIl mai duc la inot(Maadi, merci pentru recomandare)de 3 ori pe saptamana...In schimb, nu gasesc remediul pentru a elimina unele injuraturi din vocabular. Asta e problema majora la noi. Are 3-4 expresii cu care poate ingrozi audienta oricand. Am fost indiferenta o perioada, gandindu-ma ca nu o sa le mai repete, dar fara succes. Stie ca nu e frumos dar persevereaza. Ceva sugestii?
Magdone: ai mei ma omoara cu supa, de am ajuns sa variez felul intai prin alternarea celor 3 supe preferate, iar la felul 2, dintre mancarurile care tin 2 zile, fac musaca(cu carne de vita, neprajita), tocanita, mancare de mazare, pilaf sarbesc, sarmale(nu sunt prea inventiva, din pacate) si am noroc ca se mananca pestele f. bine si pregatesc cam de 2-3 ori pe sapt. plus fripturile salvatoare, chiar daca nu rezista mai mult de o masa
M-am intins ca o placinta...
Va pup pe toate!
nma spune:
Martta multumesc pentru vot. Ce atlet e Vladut. Mie imi pare rau ca Alex nu a vrut sa incerce sa schieze. La patinuar nu am ajuns, de la tenis l-am retras. Acum merge doar la gimnastica medicala. Cum se incalzeste vreau sa il duc iar la dansuri si poate la tenis. Am vrut la baschet dar nu vor sa se incurce cu copii asa mici.
Alex e tare mofturos la mancare. Daca ar fi dupa el ar trebui sa fac doar supa cu taitei, supa cu galuste, ciorba de fasole boabe, cartofi prajiti, gratar din piept de pui si carnati.
eu incerc sa variez si ne cam certam la masa. azi o sa le fac supa de pui cu taitei si fasole pastai scazuta.
poze
Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2
alinuta spune:
Vine, vine, priiimavaraaa...
Ori m-am tacanit ori am dat in mintea copiilor, dar sincer va spun ca de citeva zile tot asta fredonez de dimineata...si zau daca nu ma binedispune! Alex se uita la mine intr-o parere, dar nu-mi pasa, ca-s vesela ca vine primavara...Ah fetelor, asa frumos au inflorit copacii si asa frumos miroase a verdeata si a primavara, am asa un sentiment ca viata-i frumoasa iar...Abia astept sa se mai si incalzeasca sa scot gargaritele la parc, la alergatura, ca ne-a ajuns atita ploaie.
Noi sintem bine si trebuie sa impartasesc si cu voi, si chiar daca o sa va sune a lauda io tot spun, ca-s mindra tare de "scolarita" mea: a felicitat-o invatatoarea si mi-a spus ca Alex citeste ca un scolarel de clasa a II-a...Na, asa fericita am fost si-asa mindra de ea...e un copil asa de bun...Sa nu mi-o luati in nume de rau, chiar nu vreau sa ies ca paduchele-n frunte, dar e lucru mare, sint primii lor pasi de la o alta virsta, si cum sa nu-ti umple inima de bucurie?
Anusca-galusca e in faza de "ce face omul face si maimuta" - o imita pe Alex in toate cele, invata tot mai multe cuvinte, e tare sugubeata si independenta. Am reinceput gimnastica cu ea si e tare incintata, e ca o caprita si peste tot se urca. Creste, ma uit la ea si nu stiu cind trece timpul, mai are putin si face 2 anisori si parca ieri eram cu ea cit un ghemotoc...
Altfel, ce sa spun? Ne confruntam si noi cu criza asta urita si amara, speram, ca toti dealtfel, sa nu pice si pe noi magareata, dar daca o fi si-o fi, cu Dumnezeu inainte, n-am fi nici primii nici ultimii atinsi. Sanatosi sa fim!
Bobi - bafta multa la gasirea unui job, stiu ca nu ti-e usor, dar tu intotdeauna ai fost o tipa puternica si descurcareata! Tinem pumnii!
Cornelia - frumos nume ati ales - daca ramineti cu el! E un nume cu rezonanta, e rar si deosebit! Chiar frumos!
Dana - si Alex maninca clatite intr-o veselie, de cele mai multe ori le prefera goale, fara nici un fel de umplutura, e topita dupa ele, cind ii spun ca facem clatite, ii sticlesc ochisorii de bucurie...Dovleceii umpluti suna bine, ai o reteta si pentru mine?
Magda (Magdone) - incerca si site-ul lui Annabel Karmel (nu stiu daca am voie sa scriu aici numele site-ului, da o cautare pe google cu numele ei). Gasesti foarte multe retete pentru copii, si pentru galusca mica si pentru Razvan, Sint multe chestii faine, eu de multe ori fac din retetele ei si nu-s nici complicate si nici nu necesita mult timp. Sigur gasesti ceva sa-ti placa! (Te sun zilele astea )!
Maadi - multe, multe felicitari micutului pianist! bravo lui si bravo tie!
Felicitari skiorilor curajosi! Sfaturi ceva pentru mamicile mai gainacioase si cu inima-n git?
Pup la toata gasca!
Maadi spune:
Buna fetele,
Miercuri Calin s-a descurcat foarte bine la "miniconcertul" de pian.
A primit si o diploma, de care mami este tare mandra, mai ales ca este un "martisor muzical" de la Calin.
Seara insa ne-a luat durerea de urechiusa, joi ne-am dus la dr. si verdictul a fost otita su cu foarte mare parere de rau am ratat serbarea de 8 martie.
Nma - Votat pozici. Chiar mi-au placut mult.
Alinuta - Felicitari pentru micuta scolarita. Este absolut normal sa fi asa mandra de realizarile puiutei tale.
Martta - Mare sportiv aveti. Tare m-as fi bucurat sa ii placa si lui Calin sa patineze. Abia asteptam sa creasca si sa pot patina cu el. Daca ar fi dupa mine nu mi-as mai scoate patinele sau rolele din picioare.
Va doresc un 8 Martie cu sanatate, ganduri bune si vise implinite!
multi si
Pana la urma unde mergeti la inot?
Maadi spune:
Nu stiu ce am facut, dar finalul era pentru Martta - "pana la urma unde mergeti la inot?"
martta spune:
Buna, fetelor!
Maadi: mergem la Tenis Club 2000. Poate reusim sa ne si intalnim(asta in situatia in care continuati sa mergeti tot acolo).
Felicitari pianistului si sa va treaca repede otita!
Nma:ai dreptate cu baschetul. M-am interesat si eu si numai dupa 7 ani ii primesc(fiind sport de echipa), daca e suficient de inalt copilul...
Alinuta: wow...asta da performanta cu cititul. Cu Vladut ma straduiesc din greu sa scriem cateva cuvinte pe felicitarile de 8 martie. De citit nici nu poate fi vorba(poate e si vina mea ca nu l-am mobilizat in sensul asta). Felicitari!
Va pup pe toate si va urez o primavara frumoasa si un 8 martie fericit!
nma spune:
La multi ani! Va pup pe toate virtual si va urez un 8 martie frumos si plin de
poze
nma spune:
Maadi .
Eu ma gandeam ca Alex e singurul care nu stie sa citeasca. de fapt el nu stie decat vreo 5 litere. Pur si simplu nu vrea sa invete. Eu ma bucur ca reusim totusi sa facem semnele grafice ce le-am primit de la gradinita (la gradi nu prea scrie asa ca doamna ne-a data sa facem acasa). In schimb ii place sa lucram din Pipo. Si la engleza invata doar ce vrea el. Imi e si groaza cand ma gandesc ce ne asteapta la scola. Acum vrea sa invete sah. Vineri i-am cumparat si acum joaca cu toata lumea. Sper sa invete si sa ii placa.
poze