Juniori de iunie-iulie 2003 (8)
Raspunsuri - Pagina 6
anamaria spune:
salutare fetelor !
raportez si eu si totodata ma inscriu pe lista cu virusati, cu 2 bucatzi pacienti: tudor + tac-sau
tudor a facut febra vineri si sambata noaptea, plus are nas infundat si tuseste, ba ii mai curge si sange din nas de atata suflat. azi noapte nu a mai avut insa febra si am dormit binisor, agitat si cu multa apa dar am dormit.
acum la pranz a raportat socrella ca a mancat foarte bine, la cerere asa ca sper sa fie spre vindecare
de tratat l-am tratat - EVIDENT! fara antibiotice, caci sunt contra din printzip... antitermice si vit. C + oscilococcinum
cu tac-sau e alta belea, nu'sh ce are ca raceste cel mai des din familie, tre sa il bag pe o cura intensiva de vitamine ceva ca ma dispera!
acu ce sa ma mai fac... ca socorshenia mi-a dat lista sa-i cumpar carmol sa-i fac frectie, sa-i pun tampoane cu alcool in urechi si caciula pe cap, sa-l infofolesc bine bine ca sa transpire TOATA noaptea
ceea ce n-ar fi rau pentru el cel putin (sper sincer sa-i treaca!!!)dar buba este ca pentru mine prevad o intreaga lista de efecte adverse cum ar fi:
1. nu voi putea sa adorm prea usor de ras cand l-oi vedea cu caciula in cap la 25 de grade (sa nu uit de tampoanele din ureki )
2. va trebui sa fac de veghe si sa-l sterg+ schimb din ora in ora cam asa... pana dimineatza!
in concluzie, cred ca am sa ma bag la o noapte alba de jucat cartzi pe net, macar sa am parte si de-o distractie pe cinste!
a si sa nu uit, bogdan de cand cu raceala lui frate-sau are niste crize de gelozie cum n-a avut demult, una peste alta a zis ca el nu mai suporta sa vada ca il ingrijim pe tudor si ca numai el este in centrul atentiei... si ca vezi doamne cum sa faca el (bogdan) sa se imbolnaveasca si el...
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
amik spune:
o primavara superba va doresc!
noi suntem relativ bine. spun relativ pt ca am inceput anul tooot pe la doctori. deja cu copiii din 2 in 2 saptamani sutntem vazuti de medic. vladimir a racit deja de 2 ori de cand l-am nascut, bronsiolite nasoale care, cica, in alte cazuri s-au rezolvat numai cu internare in spital. am avut noroc si el a scapat doar cu inhalatii!
alexandra se tot vaita de buritca...am facut ecografie, nimic in neregula. acum are febra. eu sunt fiarta. a plecat cu razvan si soacra-mea la dr. are 39,4, ceea ce nu i s-a mai intamplat niciodata.
razvan a fost si el internat, suspect de afectiuni ale inimii. conform examinarilor de la Fundei, ar fi "in regula"- trebuie sa mai slabeasca vreo 30-40 kg, totusi!
eu sunt bine- exceptand conjunctivita cu care m-am trezit de dimineata! oricum nu am timp sa ma plang!
Cornelia, eu sunt foarte mandra de numele ales pt vladi al meu. ne bucuram sa il "imprumutati"!
cred ca voi tine si eu cura aceea draconica dupa ce incetez alaptarea. am vreo 10 kg in plus, dar mananc dulciuri la greu! burta este imensa, parca as fi insarcinata in 4 luni. uneori mi-e rusine sa ma uit in oglinda:((
alexandra nu este geloasa pe vladimir, nu are manifestari rautacioase la adresa lui, inca. o enerveaza insa atentia centrata asupra lor, de unde pana acum ceva vreme ea era vioara intai.
ieri, spre exemplu, am fost la o intrunire mare de familie. toata lumea calare pe vladimir si pe fetita de un an pe care o sarbatoream. ada a suferit tare mult! a iesit ta-su cu ea in parc ca sa ii treaca amarul- si s-au jucat de-a rapunzel si printul! hihihi!
si ea a fost indragostita. intai de colegul dimitrie de la gradinita. apoi, la patinoar (mergea aproape zilnic) s-a inamorat de un ...tigaus mai msricel, cu coama in cap si cercel in ureche, tot un zambet si-o ranjeala!
s-a sculat flacaul. va pup!
nma spune:
Cornelia, Floric_ea multa sanatate.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2
nma spune:
Mi-a trimis Andra mesajul fara sa il termin.
Madi abia astept sa ne spui cum a fost la recital. Pup dulce micutul talentat.
Anamaria multa sanatate si sa treceti cu bine fara antibiotic. Si Alex a gelos daca ma ocup mai mult de Andra. Si cum ea a fost bolnavioara (el tocmai isi revenise) azi mi-a spus ca stie ca pe el nu il mai iubesc. Acum ca sa ii trecac suparare face o baie cu spuma singur. Pt ca Andra vrea si ea am inchis usa cu cheia.
Amik vad ca si la voi sunt multe probleme de sanatate. Multa sanatate! Cu slabitul mai ai putintica rabdare. Daca renunti la dulciuri e bine. si eu incerc sa nu mai mananc desi la mine nu era zi fara ciocolata.
poze
Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2
Maadi spune:
Multi bolnaviori pe aici. Va doresc foarte multa sanatate.
De Gabitza ce mai stiti ca nu a mai intrat de mult? Dana, voi sunteti bine?
Kehleyr spune:
Bine, bine, multumim de intrebare :). Sa bat in lemn, pe noi ne-au ocolit momentan toate virozele de primavara si nu ne putem plange de nimic.
Maadi, va tinem pumnii maine la recital, o sa vezi ca o sa fie bine si o sa fii foarte mandra de Calin. Foarte frumos ca l-ai dat la pian, e obicei din familie? Cantati si voi?
Noi am trecut prin asta la o scara mai mica asta vara cand a avut spectacolul de balet cu scoala de balet, dar ea nu era solista asa ca nu era acelasi lucru...
Anamaria, din experienta proprie sotii sunt pacienti mai dificili decat orice copii :). Asa ca, iti doresc multa rabdare...
Amik, si Stefania a suferit de crampe asta toamna. O apucau brusc, fara o cauza evidenta, erau destul de dureroase dar cedau in 10-15 minute maxim. La indicatia homeopatului noi am tratat-o cu tinctura de rostopasca - 21 de zile, 10 picaturi dizolvate in 10 ml de apa cu 1o min inainte de masa, de 2 ori pe zi. La noi a functionat...
Ai grija mare cu greutatea sotului daca are probleme cu inima. Pune-l la dieta!
Am fost la munte sambata si duminica, am prins probabil ultima zapada. A fost taaare bine, am facut un om de zapada imens, de 4 adulti ne-am chinuit sa ridicam "mijlocul" peste bulgarele de baza, ne-am dat cu sania si din astea. Deja abia astept sa vina vara, vreau sa incep sa merg mai mult cu fetele in excursii pe jos, vrem sa urcam in Ciucas, la Sapte Scari, din astea mai usoare. Culmea e ca prevad ca Sofia va rezista mult mai bine decat sora-sa, merge pe jos fara nici o problema, nu se plange, e o adevarata sportiva.
Aseara am facut clatite ( cine e la regim, scuze!) si a mancat Stefania 4 clatite, am crezut ca i se face rau, cred ca daca mai erau mai manca. Asta dupa o portie cu supa de galusti si una de dovlecei umpluti. Zau ca nu stiu unde intra atata mancare, ca tot ii ies coastele .
Va pup si multa sanatate!
Magdone spune:
O primavara frumoasa cu multe bucurii!
Sanatate multa bolnaviorilor!
Pe noi sa zic Doamne ajuta ne-a ferit anul asta de chestii nasoale, cel putina saraca Olivia e tot timpul cu mucii curgand, dar mi se pare tare rezistenta, doar o data a facut febra. Ce cred eu e ca Razvan vine cu virusii de la gradi la care el e imun, iar ea face o forma usoara de raceala, cine stie.
Off ca nu se mai termina odata vremea asta rece, azi dimineata -26 din cauza vantului eu tot zic ca e martie si e primavara dar natura tine sa ma contrazica
Maadi, vai ce frumos recital de pian, bravo lui Calin! sa ne spui cum a fost, poate faci si niste poze sa ne arati.
Eu nu mai pot de oboseala, nu prea dorm noptile, asta mica se tot foieste, dar si ea saraca din cauza noastra ca ne tot aude, de-abia astept sa-i fac camera ei si s-o mutam de la noi, poate doarme si ea mai bine.
mai fetele, ce mai faceti voi de mancare dar care sa tina 2- 3 zile, eu m-am tot saturat sa fac in fiecare zi alt fel de mancare, si a doua zi sa o iau de la capat.
Bobi, ce mai faci, ai gasit ceva?
v-am pupat
Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (9 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
amik spune:
of, dana, crezi ca e prima oara cand incepem regim de slabit (adica razvan!)?? nooo...bine macar ca s-a lasat de sucuri! la dulciuri mai scapa daca avem in casa... ce sa fac?incerc sa nu mananc in fata lui, sa nu ii fac pofta...dar unde sa le bag sa nu le vada???
de-abia astept si eu vara sa plec din bucuresti. noi avem case la tara dar din doua niciuna nu are incalzire. asa ca trebuie sa se incalzeasca binisor timpul ca sa putem sta acolo. nu mai pot!
mi-e din ce in ce mai sila de orasul asta imputit! imi plimb copiii prin praf si masini, e un zgomot infernal...cand intru in casa si il schimb pe vladimir gasesc pe fata lui muuulte muuulte particule de praf!'' de lui de zile nu am mai fost la bunica-mea- sta visavis de dinamo, din cauza drumului. mi-e groaza!
contrar aparentelor, sunt bine dispusa sa stiti!
de gatit nu mai zic nimic, ca in afara de gratare, piept fiert si salate nu am mai gatit. primesc mancare la pachet de la mamele noastre.
hmmm azi mi-am luat niste costita afumata sa fac o mancarica de cartofi, cred ca si o ciorba cu zeama de varza miam miam!('')...
nma spune:
daca aveti timp pentru gatit va recomand sa aruncati un ochi aici. Eu am facut ieri broccoli si a iesit o mancare delicoasa.
Amik aglomeratia, praful sunt motivele pt care prefer sa stau intr-un oras mic. Anul acesta sper sa reusesc sa imi conving sotul sa ne apucam de casa. Avem teren la 3 km de centru, aproape de padure.
poze
nma spune:
Nu stiu daca urmariti sau nu concursul Clipe de viata 2008. Am si eu poze. Daca va plac poate le votati .
poze