Juniori de iunie-iulie 2003 (8)
Raspunsuri - Pagina 5
Maadi spune:
Buna fetele,
Am fost in we la film cu Calin pentru prima oara. La teatru mergem frecvent, dar la film nu am incercat, si asa sta cu ochii in calculator la jocuri, plus ca are toate desenele pe dvd-uri. Sambata am vazut un documentar despre dinozauri, era 3D. A fost super misto iar Calin foarte incantat mai ales ca ii plac foarte mult dinozaurii. Dupa ce am iesit de l film vroiam sa ne mai invartim pe la mall, sa papam ceva, cand colo a trebuit sa evacuam cladirea din cauza unora "bine intentionati" si dotati cu pistoale, cutite si altele de gen. Seara am vazut si noi la stiri despre ce era vorba, deoarece cei de la BGS nu fusesera foarte comunicativi in acele momente.
Duminica ne-am dus la Bolt, tot 3D si tot cu succes. Nu ma asteptam sa stea Calin nemiscat aproape 2 ore la film.
Andra - Asteptam cu interes pozele.
Cornelia - Ma bucur ca sunteti bine. Sarcina usoara in continuare.
Dana - Intr-adevar este super bun regimul. L-am tinut si eu acum cativa ani buni si a dat rezultate. Atunci oricum slabeam foarte repede. Cand mi se spunea ca dupa 35 de ani se da jos greu, nu prea imi venea sa cred. Acum insa le dau dreptate. Nu pot scapa de 5 kg sub nicio forma. Poate doar prin infometare, dar imi este imposibil.
Anamaria - Felicitari frumosilor tai.
Dar ce o fi cu Gabitza, ca de regula ea tinea subiectul printre primele 5?
Va doresc o saptamana minunata la toate.
Maadi si Calin (19.07.2003)
floric_ea spune:
Madic, noi dam 1000 la bona, pt doi copii/9 ore pe zi. Bine, Taisia sta acasa mai putin dar sunt zile cand e si ea full. Mai sunt si eu nemultumita, gen o las pe Eva cu chilotei o gasesc cu pampers, Taisia sta numai pe Minimax cat e cu ea, uita sa-i dea medicamentele, dar m-am resemnat ca nicio bona nu va face vreodata ca mine . Ceea ce nu e un lucru chiar groaznic daca stau si ma gandesc.
Andra, Cornelia, bine ca mai aude omul de voi!
Bobi, nah ca job nu stiu si pt slabit in afara de Fibrobar la altceva nu ma bag inca,
si cam atat, poate dati si voi idei de cadouri de 8 martie pt educatoare..azi am fost in Vitan mall, am luat cate ceva, dar pt cea de 60 de ani zau daca stiu ce. esarfa am luat de Craciun..numai esarfe imi vin in cap pt o femeie de 60 de ani.
pup
Magdone spune:
Buna fetele,
sa mai dau si eu un semn de viata, chiar daca nu intreaba nimeni de mine
Vad ca a aparut si Andra si Nma, welcome back!
Chiar vreau sa ne zici Andra, cum ai ajuns in Zambia si ce ai facut acolo si pe mine ma fascineaza tare Africa, as vrea sa ajung intr-o zi pe acolo.
Maadisi eu am fost cu Razvan la film intr-o zi si am avut o experienta tare placuta, a stat cuminte pana la sfarsit, am mancat popcorn si ne-am distrat pe total, mai incercam.
Cornelia asa si Razvan cu dulciurile, e de groaza, sa vezi cum face daca il prind ca ia pe furis, pana ajung la el sa i le iau, le baga pe toate in gura , e disperat zici ca n-a vazutr de cand lumea si pamantul.
Madic ai o bafta la bone ceva de speriat . Sper sa rezolvi cu bine, sa ne spui si noua.
Anamaria felicitari baietilor!
Floric_ea o cutie de bomboane si niste flori sau o crema de maini sau altceva de genul asta ambalate frumos poate.
Magda, Gabi, Catale, Adinag toate bune la voi?
Amik, tu ce mai zici, cum se mai impaca copiii? Razvan a inceput sa fie cam gelos, cum o prinde cum o smotoceste pe Olivia saraca, si ea a prins smecheria, imediat tipa chiar daca nu i-a facut nimic.
Madishor ce se mai aude cu criza pe la voi?
va pup
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
aditzu spune:
Buna Fetele,
Si eu sunt pe aici, va citesc mereu, dar e greu cu scrisu'
Irina e bine , uimitor de rezistenta la raceli, numai 2 episoade super usoare iarna asta , tratate cu Panadolul, Nurofenul si ceai cu lamaie, remedii care pana acum mi se pareau apa de ploaie si care brusc au inceput sa functioneze.
In continuare ii place sa zica ca e tot felu de personaje care mai de care mai bizare de la papucul vorbitor la tava albastra sau la robotelul IZ, numai cand e in super de criza de imaginatie admite ca e fetitza si ca o cheama Irina.
Felicitari schiorilor, va invidez noi n-am ajuns din pacate anul asta la munte, in schimb am inceput sa mergem la patinoar in fiecare week-end si ii place destul de mult.
Pentru incepatori recomand patinoarul din Liberty Center , se fac progamari on line, intra maximum 40 de persoane la o tura asa ca nu e foarte aglomerat.
La capitolul scris si citit nu suntem prea avansati, Irina reuseste sa citeasca cuvinte cu maxim 4 litere , iar scrisul nu e pasiune ei.
Inca nu m-am lamurit cum e cu mainile ei, face unele chestii cu stanga gen desenat , scris, si mancat , iar altele cu dreapta, gen tinut paleta de badmiton; amestecata e si la picioare, merge cu trotineta ca un dreptaci dar da sut cu stangul.
In fine vom vedea, eu ii mai sugerez sa scrie cu dreapta din cand in cand , dar imi arata cat de urat scrie de parca cu stanga ar face cine stie ce caligrafii.
La cinematograf am fost si noi de cateva ori si i-a placut mult, Maadi incearca si Madagascar 2 e foarte tare.
Pitzinuca succes la gasit job.
Madic - mama , mama ce telenovele ai cu bonele.
Andra - Zambia - wow ! in alta ordine de idei am descoperi ca avem o cunostinta comuna , sunteti in aceasi barca .
Pa Adi
nma spune:
Noi am fost virusati rau. De fapt eu inca mai sunt.
Alex a lipsit o saptamana de la gradinita. Acum ii e dor tare de colegi.
Voi cat ii lasati la Tv si calculator? la noi teoretic o jumatate de ora dar mai facem exceptii cand ii punem filme la DVD
Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2
Nico, mami de Andra si Alex
poze
catale spune:
Nico, multa sanatate !
A mea n-are restrictie la TV sau PC, Tv-ul sta in permanenta deschis cand e acasa. Dar se plictiseste ea repede... prefera sa deseneze sau sa se joace.
Si la multi ani ! O primavara frumoasa !
Cornelia spune:
Va doresc din suflet o primavara minunata!
Multa sanatate Nico! Si noi suntm virusati, mai ales eu si Stefan, dar se pare ca ne ajunge si Maria din urma. Asta e, bine ca vine primavara!
Am mari dificultati in gasirea unui nume pt. bb. Maria s-a fixat pe Vladimir . Ne-a auzit o data pe mine si sora mea trecand in revista mai multe nume si peste cateva zile mi-a spus f. serioasa ca ea vrea sa il cheme Vladimir, nu accepta alt nume, ca mir inseamna pace (asta o stie de la sor-mea). Nu suntem hotarati. Doru vrea Robert. Eu nu stiu . Ne mai gandim, dar exista posibilitatea sa "imprumutam" numele baiatului lui Amik .
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
nma spune:
Cat timp serviti o ascultati si o melodie (mie mi-a placut foarte mult).
Va doresc o primavara plina de soare!
Catale, Cornelia multumesc mult. Sunt pe calea cea buna. Doar ca nu am voce si am pierdut 4 kg (asta nu e bine ca am ajuns la 54 si am 1.74 inaltime).
Alex a mers la gradi sa duca martisoare. Le-a ales singur, era tare incantat de ele.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2
Maadi spune:
O primavara minunata va doresc! Un martisor si de la Calin.
De la mine multi.
Cornelia, Nico - Sanatate multa!
La noi a fost virusat sotu, dar rau de tot. Calin a inceput si el sa tuseasca putin si sa-i smotoceasca nasucul, dar doar atat. Eu ma tin pe pozitie.
Am mari emotii deoarece Calin are miercuri recital la pian, la clubul copiilor sector 5. Nu-mi venea sa cred avand in vedere ca a inceput pianul din septembrie. Imi spusese miss ca merge bine dar nu credeam ca putem da si recital.
Si noi am dus martisoare la fetite. Era foarte nerabdator sa le ofere.
O saptamana frumoasa sa aveti.
Maadi si Calin (19.07.2003)
floric_ea spune:
Buna fetele,
NMA, Cornelia, join the club :D! Si noi tt fara voce, evident, viroza de primavara.
Vladimir suna f bine, noi aveam in plan Matia dar cum bb 3 sper sa nu mai fie vi-l imprumut :)) - daca va place.
Si noi am fost la patinaj la Liberty si multumesc mult de pontul cu Bolt, bifat si filmul - tati a fost cu ea dar a fost ff bine ca am facut linistita curat....
cadouri, in caz ca are cineva nevoie de idei, am luat betisoare parfumate si conuri intr-ul ambalaj de sticla, bifat funda martisor si gata cadoul.
o primavara frumoasa va doresc!!!