Juniori de iunie-iulie 2003 (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Salutare dragi mamici,

Ne-au venit ieri rezultatele de la testul dat de copii mei la "gifted education" si am ajuns exact in pozitia de anul trecut. Anul trecut Matei era admis iar Ana era pe lista de asteptare, anul asta Ana este admisa si Matei e pe lista de asteptare.
Partea buna este ca au luat testul amandoi, de unde trag concluzia ca amandoi au o gramada de creier, diferenta e ca unul il foloseste la invatat si celalalt ca sa evite invatatul.
Partea proasta e ca iar avem doi copii in doua locuri si pe cuvant ca e un mic cosmar logistic.
Ca sa fiu sincera, as renunta de tot la ideea de scoala speciala, pentru ca scoala de cartier e destul de buna, doar ca scoala publica de la noi e numai pana la clasa a 6a, pe cand "scoala speciala" e pana la sfarsitul liceului (in cazul in care stam noi atat aici si nu ne apuca strechea din nou). Plus ca Ana e de parere ca are nevoie de o scoala la care se invata mai mult, pentru ca aici se plictiseste. (No comment)
Asa ca stau ca magarul lui Buridan intre doua scoli.
Acum, ca m-am plans de propria nehotarare, pot sa va spun ca a venit primavara. Am vazut branduse alaltaieri (stiu ca sunt flori de martie pe acolo, dar aci la pol e mare bucurie) si au inceput sa rasara buruienile in curte (acolo unde nu mai e zapada). Nu pot decat sa sper ca o sa tina vremea buna pana la sfarsitul lunii cand incepe sezonul de fotbal, altfel o sa avem meciuri in zapada.

pe curand,
madishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floric_ea spune:

buna fetele,

Dana
, m-am distrat cu povestirea ta, ma gandesc la eva cum o imita ca o maimuta pe taisia si imi imaginez ce a fost pe capul vostru. zau ca in momente ca astea ma felicit pt ca am facut 2 copii.

madishor, in caz ca va e dor sa va intoarceti aici mai spune-ne sa va povestim sa va treaca. felicitari pt scoala.

anamaria
, apropo de dr l-am vazut si pe al vostru la un curs, este fff tanar si prezentabil. are si el dreptate pt ca tot uitandu-ma in gatul alor mele am inceput sa fac si eu diferenta intre puroi si veziculele specifice unei viroze. am fost acum la baia-mare si am vbit cu o tipa dr infectionist si mi-a explicat exact dc fac ale mele asa des - s-a localizat microbul in amigdale, tesutul limfatic a ramas f putin si la fiecare viroza recidiveaza. mi-a zis ca ori incerc cu tratament homeopat sa "scoatem" microbul de acolo ori le scoatem si gata. asteptam sa vedem.

in rest inca ma plimb cu trenul, azi dimineata am venit si sunt varza varza varza.

in schimb mi-am testat limitele si am evaluat 16 copii cu autism in 2 zile. sunt zombi acum.

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor !

a iesit bine tudor la lectia deschisa... a capatat ca premiu niste BAHUGANI (cica-s razboinici da zau ca arata ca niste... bile inofensive )

ai dreptate floricico, faptul ca e tanar si oarecum simpatic are contributie semnificativa in alegerea si pastrarea pe piedestal a stimabilului doctor.
tu de ce mergi asa mult cu trenul?! de unde-pana unde?! scuze ca poate ai povestit si n-am cetit eu la timp da-s curioasa ca o pisica

azi merg cu tudor la o petrecere, a trebuit sa iau cadou jucarie de fete. vanzatoarea cand i-a vazut pe teroristi se uita crucish la mine cerand cutia roz:
''da.... stiti?!... asta e pt fetitze..."

fetelor ce mai stiti de crisa?! n-a mai scris de-un car de vreme?!

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Anamaria, felicitari lui Tudor! Bravos

Floric_ea, nici eu n-am prins ideea, pe unde te plimbi cu trenul? sanatate multa fetelor, sa scapati de microb.

Madishor, uite inca o chestie diferita de aici, la noi testele pentru gifted se dau numai pentru clasa a-3-a, sau cel putin asa stiu eu, vad ca la voi se dau si pentru gradi. Misto. Si eu ma gandeam sa-l duc pe Razvan dar trebuie sa mai asteptam 2 ani. Deocamdata sunt bucuroasa ca ne-a spus educatoarea ca a vazut ceva imbunatatiri la scoala, in sensul ca sta mai mult si-si face treaba, si scrie si mai bine.
Nasol ca sunteti impartiti intre 2 scoli, imi dau seama cum e.

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (10 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floric_ea spune:

ah, am fost in delegatie pana la baia-mare cu trenul. ieri inca simteam ca merg, asa eram de varza dupa 12 ore inapoi la bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catale spune:

Buna si la multi ani de Florii !

Floricea, multa sanatate !

Bobi, bafta sa-ti gasesti un job, iti tin pumnii. Nu am terminat limbi straine, ci Comunicare, dar am multi ani de experienta in traduceri. Insa daca tot m-am apucat de invatat, am constatat ca m-a cam lasat memoria... Cred ca am nevoie de lecitina, ceva, sa pot retine atatea informatii.

Ce e cu "gifted education", ca nu am inteles...

Nu mai stiu cine m-a intrebat de Stamate de la medlife... Marti mergem la el si mai mergem la Ulmeanu in mai.

Va pup, ma intorc la munci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor !

ieri am fost la pescuit: ziua unui florin, maare pescar, serbata pe balta

ce sa va povestesc, bogdan a pescuit din greu toata ziua (numai regine ) iar tudor se cam plictisea; si pt ca eu am insistat sa-l luam si pe el, a trebuit sa-i gasesc de lucru. asa ca... am inceput cu o bat in balta, care evident a devenit plictisitor rapid. asa ca varianta 'B' a fost castele din noroi - care noroi a devenit dupa tudor 'cel mai fin nisip'; moment in care era murdar pana la coate (ca orice constructor respectabil) iar adidasii nu i se prea mai zareau din cei 5-6 cm strat de noroi

asta e, cre' ca aruncam pantalonii... dar macar am un cupil fericit

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna fetele,
Dupa 3 zile minunate petrecute langa Sighisoara, cu calarit, pescuit, gratare si altele de gen, aseara a venit si verditul - varicela. Asa ca suntem consemnati in casa pentru 3 saptamani. Este plin de bubite pe cap, pe pleoapae, in nas,....dar vad ca nu il mananca, desi este a 3 a zi de cand a erupt. Noi initial am crezut ca iar l-a muscat vreun tantar, ca este alergic, dar cand am vazut ca deja se inmultesc cam rapid si a inceput si febra am fugit direct la dr.
Mai nasol este ca nu stiu daca al meu sot a avut sau nu, ca soacra mea nu-si aminteste. Vom vedea peste 2 saptamani.

Anamaria - Felicitari lui Tudor pentru lectia deschisa. Si lui Bogdan pentru pescuit.

Floricea - Cu intarziere "La multi ani!". Ce-ti fac printesele, cum sunt cu gatul? Va operati pana la urma?

Pupici la toate fetele si o saptamana frumoasa sa aveti.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

Salutari si de la noi!

Sintem in vacanta, o saptamana doar ce-i drept, dar e binevenita. Mi-am propus sa ies cu fetele afara cit cuprinde, sa mergem la muzee, in parcuri, sa hoinarim cit ne tin papucii. Doar ca azi a trebuit sa ajungem la stomatologie ca s-a apropiat vremea de curatare a dintosilor si cum Alex e cu scoala, nu prea prindeam o fereastra sa merg cu ea. Bine am facut c-am dus-o caci se pare ca avem o carie ce va trebui curind tratata. Brrrr!
Cum e sezon de raceli, Anna mea a tinut-o intr-un nas curgind vreo 10 zile, fara alte simptome dar suficient asa ca s-o vad ca nu e deloc in largul ei. Tare mi-e ca e si pe fond de alergie si deja am vorbit cu pediatrul sa-i fac un test sa vaz ce-i cu ea. Aici e de groaza citi copii cu alergii sint. Alex n-are nimic, sper ca nici zuza sa nu fie afectata.

Madishor - felicitari pentru asa copii! Bravos si iar bravos!

Anamaria - bravos si pentru Tudor si felicitari de premiu! Frumos ati sarbatorit Floriile! Ce mi-e dor de-o iesire "pe balta"...

Maadi - sanatate lui Calin!

Floricica - pupici tie si la fete si ca s-o zic ca pe-aici "I feel for you!"

Dana - tare frumoasa initiativa de la gradinita, uite ca rar auzi de asa fapte bune!

Magda - ce-a crescut Olivia....si ce dulce si bucalata e dulceata mica!

Gabitz - am vazut pozele, impreuna cu Alex, care nu ma slabea din intrebari - ce si cum invata copiii de acasa? Dar sint si ei in kindergarten? Dar cum sint cartile lor? Dar cum e invatatoarea? Dar, dar, dar...oare ce si-o imagina ea?

Ioana - patimesti si tu nu gluma! Bine ca e Catalina bine acum! Ziceai c-ai terminat Comunicare? La litere? Ce promotie? Te-ntreb ca si eu tot pe-acolo mi-am petrecut tineretile. Eu am terminat in '97.

Pup la fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ziua buna tuturor, desi e cam urata vremea!
maadi - insanatosire grabnica lui calin.
alinuta - hehehe...cred ca e dulce alex.spune-i ca nu fac nimik deosebit..invata literele, cifrele...adunari, scaderi pana la 10.
pupare.

Mergi la inceput