Juniori de iunie-iulie 2003 (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floric_ea spune:

maadi, uff, ale mele fac acum intruna amigdalite (ieri spre exemplu eva incepuse sa faca puroi, la 2 zile dupa Taisia si am zis ca innebunesc, de-abia il gasisem pe stanciu luni la spital, daca ma duceam si marti la el ma trimitea frumos la 9, ca-i aproape). noroc ca evei i-a trecut puroiul cu un remediu homeopat ca m-am crucit, fix cand incercam sa plec spre dr m-am uitat la ea in gat si nu mai era nimic, am zis ca am halucinatii. homeopatul mi-a confirmat ca se poate, am fost baftoase acum insa de obicei se termina in spital, pe targocid si neomicina (plus ca e alergica la mai multe antibiotice si n-avem ce sa-i mai dam). acum incepe si taisia, cu puroi in gat si bube pe corp. am primit un ultimatum de la pediatru, deja am incercat si imunostimulatoare o gramada, plus prevenar ca un pneumococ ne supara, plus tonsilotren plus plus. la eva acum e augmentinul si luna, chiar 2 ultima oara. deci...stiu ca si la voi incepuse sa fie asa, pt asta te-am intrebat. speram sa fi scapat fara operatie, cu vreun medicament minune ceva (in ultimul timp s-a naruit speranta mea in pilula-minune care vindeca tot ).

catale, ecografist bun la medlife e stamate, la el ati fost? noi acolo facem eco atunci cand e nevoie. cam nesuferit dar este f bun.

pitzinuca, daca poti trimite un cv pe mail. am o prietena pe recrutare, nu promit nimic ca nu mai fac angajari dar cine stie?

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Floric_ea - Off Doamne dar si voi o tineti lant. Se pare ca totusi nici la voi nu este alta solutie. Va doresc multa, multa sanatate si multi frumoaselor tale. Si tie bineinteles. Sa treceti cu bine peste si asta cat mai repede. Daca va pot fi de folos cu ceva, macar cu sfaturi din experienta, cu cea mai mare placere.

Calin este ciupit tot de tantari. Are vreo 4 ciupituri pe obraz, vreo 3 pe mana stanga si tot cam atatea pe un piciorus. Parta nasoala ca este alergic la intepaturile de insecte si se umfla rau, se inroseste, face basicute care se sparg si ramane rana. Mi-e asa de mila de el saracutul. Fenistil gelul vad ca-i face bine siropel antialergic, dar numai seara ca-l adoarme.
Trebuie sa-i fac niste teste ca cel mai frica imi este de intepatura de albine, din care poti sa intri in soc anafilactic.

Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

maadi - of...tare nasol cu alergiile astea.si eu votez cu dr ursuleanu!
ieri stef era foarte fericit ca a reusit sa ma pacaleasca.
gio - fetelor....ne vedem maine.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

hihi

si eu cu dr ursuleanu. m-a operat de piramida nazala rupta cand am cazut in nas la 5 ani! si de polipi!

gee...I'm old:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Amik ce mi-ar placea si mie sa mai fiu "as old as you".

Pupici la toate fetele si un we frumos.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Maadi si eu zic la fel

catale, eu sa stii ca sirop de artar n-am baut/ mancat decat in combinatie cu pancakes (clatitele astea specifice de aici) dar nici ca merg cu altceva. Sunt ff bune asa in combinatia asta. E f dulce si se foloseste asa mai mult pe post de dulceata, eu n-am incercat inca sa fac diverse retete din el. Are un gust cum sa zic...de artar daca ai baut vreodata sirop de muguri de brad, ceva asemanator dar mai dulce.

pitzinuca, bafta multa cu jobul!

la noi ploua de rupe, zici ca s-au spart norii, in curte e lac deja si ieri tocami ce fusesera 14 grade si o frumusete de zi. Asta e una calda, una rece.

Apropo de role, noi n-am incercat, Razvan prefera bicicleta, are si scuter (trotineta cum se zice la noi, dar nu-i place) El merge f bine pe bicicleta si de anul trecut fara roti ajutatoare.

va pup si sanatate tuturor!

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (10 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetelor,

Noi am fost sambata la un botez unde fetele mele s-au distrat de minune. Chit ca au sarit somnul de pranz, au fost neobosite vreme de vreo 6 ore cat am stat, Sofia cel putin a avut un succes nebun. Au stat cat au stat cu clovnii, fi-mea care in general nu le are cu strainii se lipise de clovnita si nu se dadea jos de la ea din brate nici macar ca sa vina la mine - se protapise acolo cu bucati de cascaval pane in fiecare mana si ziceai ca nu e copilul meu . A mancat o tona de castraveti, nu stiu cum de nu s-a stricat la burta... Si au dansat amandoua de numa-numa, mai ales cea mica, facea figurile pe care le vede la sora-sa la balet, cu piruete, cu salturi - va dati seama transpuse la un copil de nici 3 ani, ce comica era .

M-am intalnit cu Bychi! pe care vreau sa va spun ca nu am stiut de unde sa o iau in biserica, stiam ca o cunosc dar nu stiam de unde . Noroc ca ea nu era asa picata in cap ca mine. Era cu ambii flacai, Tibi e un adevarat cavaler, iar Teo are niste ochi albastri si un par blond cum nu ati vazut nici in filme, e rotunjor ca un ingeras si tare dragalas .

Ieri am iesit in parc in incercarea de a o pune si pe Sofia pe bicicleta, dar succes = 0. Ea vroia numai la tobogane.

Stefania merge vineri cu gradinita in nu stiu ce sat si duc hainute si cadouri pentru copii. Mi se pare foarte frumos ca organizeaza activitati de genul acesta. Aseara se apucase sa stranga jucarii de donat si abia am oprit-o sa nu le dea pe toate .

Va pup si va doresc o saptamana placuta si insorita!

How wonderful that we have met with a paradox. Now we have some hope of making progress - Niels Bohr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Salutare,

dupa cum ziceam am reusit sa mergem si noi la festivalul siropului de artar, am pus ceva poze aici
Din pacate a fost ff frig si nu prea am stat.

Mai Dana mai, dar se poate ?
Frumoasa actiunea de la gradi, si aici organizeaza mereu.

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (10 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

magdone - ce blindat era razvan...
dana - frumos....
avem si noi poze...recente de la tara.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/aprilie%202009/

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

scuze de absenta nemotiva in avans, dar sigur ma veti ierta ca am fost la sinaia, la un curs de 1 saptamana...
(cursul a fost ok, cel putin cat am reusit sa-mi dau eu seama pt ca am fost atenta maxim 20% din timp, in rest am avut de pregatit niste materiale pt o conferinta care a avut loc ieri
oricum, sa muncesti la aer curat de munte si sa te relaxezi in piscina+ jacuzzi zilnic, 1-2 ore mi-a placut mai ales ca piscina era jumate acoperita jumate afara, iar innotatul in apa calda la aer curat a fost un DELICIU)

copiii sunt ok, tudor ma toot bate la cap ca vrea si el la munte, la piscina si bogdan a luat iar un B la o dictare, prin urmare socroshenia l-a pus cu burtiku pe carte si ii da dictare 2 fraze/ zi. el saracu e asa de patruns ca aseara ma intreba ce note tre sa (nu) ai ca sa ramai repetent
e si un pic racit sau are vreo alergie, nu stiu exact cert e ca behaie ca un magarush noaptea, mi-e o mila de el de nu mai pot

in we am fost la tara si am stat la bulanele goale, m-am si bronzat cu o tenta de roshu aprins cum se intampla la blonde

ieri dupa-amiaza am fost in parc cu bicicletele - prima iesire pe 2009 , a fost taaare frumos si vazandu-i pe teroristi ce bine se simteau am tras concluzia ca tare as vrea si eu o bicicleta
noi role nu avem, si bogdan nici nu vrea, a zis ca lui ii ajunge bicicleta - care de altfel e suficienta si pt bugetul meu

in rest, incerc sa va raspund oarecum pe sarite - scuze ca poate scriu chestii care nu mai sunt de actualitate dar cum am zis nu am avut timp in ultimele 10 zile sa mai intru...
DECI:

ioana - multa sanatate Catalinei si sa fii tare, ca optimismul e de multe ori cel mai bun medicament!

cornelia - sa aveti succes in alegerea cadorului de la iepu - ma gandesc ca pt binele spinarilor voastre ar tb sa optati pt playstation
pupam burtiku cum te mai simtesti?!

gabitza - felicitari 'scolerului' Stef! maine are si tudor lectie deschisa... cu el nu-i problema la lectii ca a ajuns deja la tabla inmultirii imi pare rau doar ca am auditul pe cap si mi-e teama ca nu voi putea sa ajung la lectia deschisa
cica saptamana trecuta i-a aratat unui coleg cum sa scrie corect nu stiu ce cuvinte si povestea acasa soacra-mii: "eu i-am spus asta si ailalta dar sa stii ca nu i-am spus tot ca doar nu vreau sa fie mai destept ca mine"

dana - felicitari pt 'patinatul' cu rolele mi se pare ca fetele sunt mai talentate la asa ceva... ca pe tudor zau nu-l vad in stare

pitzinuca - succes(-uri ) la gasirea unui job super-califragilistic

floric_ea & restul care dezbateti teme medicale...
'one-man-show'-ul meu e tot la budimex, si il ador pt ca este perfect pt noi!
am avut si noi momente cand il 'hraneam' practic cu antibiotice pe bogdan, mereu altele si, evident, din ce in ce mai puternice , date dupa 'ureche' si pt situatii care nu presupuneau defel antibiotice...
si lui bogdan i se umflau ganglionii la raceli, doar ca era vb de cei din jurul gatului, facea asa ca un fel de margele mari
anyway, mie mi-a explicat dr asta al noastru cand am venit fulger la consultatie la el cu diagnostic de puroi in gat si pneumonie ca nici vorba de asa ceva, ORICE raceala creata de virusi care se localizeaza la gat provoaca modificarea aspectului mucoasei, apar niste puncte/ pustule albe care NU SUNT PUROI. sigur, exista situatii cand se suprainfecteaza, dar un diagnostic de puroi in gat nu ne-a dat NEVER EVER si credeti-ma ca aveau niste kestii pe acolo... a zis ca el infectia in gat o diagnosticheaza EXCLUSIV pe baza de antibiograma, altfel nu recomanda antibiotice pt asa ceva.

cam atat... iar am scris un mesaj cat o zi de post...
va poooop pe toate, inclusiv baieti si fete de iunie iulie, bebelusi sau frati mai mari

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput