Spalatorie de covoare in Bucuresti!
Stie cineva de o asemenea spalatorie in Bucuresti? Ati apelat la serviciile uneia pentru spalarea covoarelor? M-a intrebat si pe mine o prietena si n-am stiut ce sa-i raspund, deoarece eu n-am avut nevoie. Site-uri, preturi, adrese, orice informatie este binevenita.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Raspunsuri
valentinag spune:
Noi le-am spalat la nufarul,am fost foarte multumiti!Nu mai stiu cat am dat,dar caut chitantele daca vrei si-ti spun!Si pe la anumite spalatorii auto poate sa incerce!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Delidana spune:
Valentina, e vorba de orice magazin "Nufarul" sau e unul anume? Preturi ma intereseaza orientativ, ca banuiesc ca depinde si de marime.
Claujro,
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
MirelaV spune:
la m'c donald's -ul de pe Bd. Basarabia intersectie cu Morarilor este o spalatorie de covoare.
Delidana spune:
Multumesc, Mirela.
valentinag spune:
Delidana,Nufarul cred ca oricare spala,eu le-a spalat la mine in zona 1 mai,sor-mea la ea pe langa plazza romania,e pe mp,nu mai gasesc chitanta dar am intrebat consortul si mi-a zis c-a fost 3 mil pentru 2 covoare de 18 mp amandoua!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Micaela06 spune:
eu le-am spalat de curand la nufaru, 18ron/mp daca le duci tu la ei sau 20ron/mp dc vin ei sa ti le ia de acasa. Eu am ales varianta a 2-a, au venit le-au luat si au venit de le-au adus ei.
Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
alexacoroi spune:
Stiti cumva daca s-au mai schimbat preturile?
Eu am cautat pe internet si am gasit la o spalatorie oferta (te inscrii la ei pe site pentru voucher), insa nu stiu care sunt preturile la alte spalatorii. Am spalat acum 2 ani covorul la o spalatorie auto si mai rau am facut, nu mi l-au scuturat si l-au imbibat cu noroi de la praf.
Prefer sa dau un pica mai mult, dar am siguranta calitatii (am un bon fiscal in mana)
Va multumesc
Mamibiutza spune:
La Nufarul tot 18 lei/mp e...
Am avut doua covoare la ei inainte de Sarbatori si am avut surpriza sa nu ni-l mai gaseasca pe unul dintre ele... Pana la urma a fost ok ca ne-au platit despagubire...
Mai spala si cei de la Ecoclean, 12 lei/kg...
Acum, in functie de greutatea si dimensiunile covorului vezi daca te avantajeaza pretul la mp sau cel la kg...
Mamibiutza si bb Nora (3 mai 2007)
dicirstea spune:
Pe bd acela cu facultatile de constructii (ceva cu Tei) e o spalatorie unde primesc si covoare dar cu 40lei/mp, dar cica le spala cu apa si detergent, nu chimic, si le usuca la aer, in nusce fel de hala. E o firma care ridica covoare de la domiciliu si ia din anumite zone.
Mie mi s-a parut fantastic pretul, ptr as da pe spalat mai mult decat am dat pe covor.
Dar am luat si eu plasa si cu spalatoria auto, de unde a venit covorul mirosind ingrozitor a otet, dar si cu cea chimica de unde a venit mirosind a ...nici nu stiu ce, dar ma ustura nasul.
Am mai gasit in H&D Mall, din Ghencea, un magazin de covoare care are si spalatorie, dar mi-au cerut sa duc la ei covorul. Nu am mai intrebat pretul ptr ca nu puteam cara covorul la ei indiferent de cost.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare