Copilasi de Iulie-August 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Brei, io recunosc ca-s batrina si uituca ... da' cine-i Caroline ??
Olivia, tz-as da o medalie pentru treaba asta cu schimbatu continentului si a meseriei !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Alice unde pusei mama pozele cu ginerica,ca nu le vaz dilocm-am babit asa de tare?
edit ca uitai sa va povestesc cum imi antreneaza mandra neuroniimai nou se joaca cu niste omuleti din aia mititei de la lego,si io trebuie sa le caut palariile si ochelarii,care-s miici...daca nu gasesc ceva iese razbel!in seara asta am iesit bine la inventar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Alice...he,he,..zau ca merit ca deh..se intimpla la 40 de ani ..nu la 30! Caroline...este un nou film, acum a aparut pt copii, producator acelasi cu The nightmare before Christmas...

Ioana...ai grija cu inventarul ala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Repede pin mai am timp de scris, ca tre sa ma joc de-a "hello kitty magazinu de inghetata" ...
M-am lamurit cine-i Caroline ! Io-s fan desenele alea animate, nah ca am uitat acu cum il cheama p-al de le-a facut !
Cuscro, recunosc ca-i vina mea, am ales niste poze cred ca facute mai demultisor si dropshotsu le-a pus in ordinea datelor, asa ca nu ai sa le gasesti puse primele !! M-am prins cind am intrat pe site sa vad daca merg !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

si Luca este mare fun ..Jack the scheleton!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

hop si io ..am culcat prima tura ...
mai , da' ce aveti dragutzelor ??Lia , mama ..esti ok ?
eu nu am decat un singur regret ... ca nu am o fetita ..dar cum asta nu tine de mine ...inseamna ca asa a fost sa fie ...sanatosi sa fim ..
altfel , am fost deajuns de capoasa in viata sa fac exact ce mi-a casunat ..chiar daca asta a insemnat in unele momente sa ma gandesc mai mult la mine ..si sa-mi fie bine ...ca eu am o teorie ..daca mie imi este bine ..atunci si celor din jurul meu le este bine ...

ma duc culc pufu si revin

Mergi la inceput

asaaa, culcat si tura 2 ..moment de respiroooo
Olivia , sora mea vroia sa-si construiasca o casa tot acolo in zona ...dar din lipsa de timp au renuntat si au contractat o casa la cheie ..care nu este gata inca ...asteapta si ei cu nerabdare ...

Andreea , trimite si aici putina zapada ..ca noi si acum tinem sania afara ..poate , poate o folosim ..
Alice , nici io nu m-am prins care sunt pozele ...dar am vizonat cateva ..
Luca acum e fan Veronica si Veronica se intoarce ... si din seara asta Ratatouile ...bine ca am scapat de wall -e ...si de fulger ...
am tras si Dumbrava minunata ..sa vedem daca il atrage ...
mai era un film ..dar nu-l gasesc pe nicaieri ...se numea "MAMA" si avea ca tema capra cu trei iezi ...va aduceti aminte ..cand canta lupul :sa ma prezint , sunt Titi suru' si nu ma mai huliti ...

noi am jucat in seara asta .."nu te supara frate "..si m-a batut rau de tot ..a trebuit sa scotocesc printre dulciuri sa-i dau premiul

hai ca am incarcat si niste pozici cu minunile mele ..enjoy
http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu/Febr2009#

pupam toata trupa

Mergi la inceput

Vai ce minuni de copilasi! Spuneai ca nu ride Luca...Ce conteaza sexul lor cidn ai doua minuni!! Sa sufar eu ca am doar unul

Mergi la inceput

eu zic ca nu-i timpul pierdut ...zau ca merita putin sacrificiu ...
dar tu stii mai bine ...
coco il soarbe din ochi pe Luca ... e topit dupa el ... ma joc si eu cu el ..dar cand vine Luca acasa freamata tot ... rade in hohote la orice gest pe care-l face Luca ...sunt tare haiosi...

Mergi la inceput

nu mai este nimic de schimbat, asa cum ziceai ne multumim fiecare cu ce avem...

ciudat mi se pare ca au contract casa si inca nu s-au mutat!

Mergi la inceput