Copilasi de Iulie-August 2004 (11)
Raspunsuri - Pagina 15
BLUE ANGEL spune:
scuze de litere lipsa ..dar am ceva probleme cu tastatura de la laptop...si ma grabesc sa scriu sa trimit msg ...
intelegeti voi ...
leeloo2004 spune:
Tocmai am vorbit cu mama care era la spital. Vestea buna este ca se pare ca nu ar fi un nou AVC pentru ca CT a iesit ok, vestea proasta este ca exista bronhopneumonie (radiografia la plamini a aratat ceva pe un plamin) si in plus, si cel mai nasol, este ca radiografia de sold a relevat o coxartroza foarte avansata care de fapt este si cauza de fapt a cazaturii...si se pare ca asta este cea mai naspa parte a diagnosticului...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
carmenp spune:
gabi, sanatate multa tatalui tau! off
roberta, al tau cum se mai simte? sanatate..
caro, cerea olivia numarul tau de telefon; ce fac fetili?
BLUE ANGEL spune:
Gabi , tinem pumnii sa se finalizeze cu bine situatia tatau tau ...
Carmen , abia astept sa vad si eu pozele ..
ce frumos doarme coco ..ar trebui sa-l trezesc sa-i dau sa manance..dar doarme ca n ingeras
kro spune:
Carmen, am luat legatura cu Olivia ... Multumesc.
Am vazut tzucureii ... Mi-au placut toate, dar aia cu mana scrisa a lui Ionut e bestiala ... Ilinca e o frumusete ...
Fetele sunt bine, cu treburile lor la gradi sau scoala ... Alessia e in plina criza de personalitate, face numai ce vrea ea si cand vrea ea ... Noroc ca s-a mai "cumintit" Feli ... se vede ca a mai crescut, e mai intelegatoare, mai putin "recalcitranta" ...
Si apropo de copii care cresc ... stiti unde merge fata mea de (nici) 9 ani azi? ... La paintball ... Asa se fac aniversarile la clasa a II acum
Va pup pe toate si va urez toate cele bune ... Sa stiti ca am citit tot si sunt si cu pozele la zi, dar am fost mai lenesa cu scrisul ...
Dorsilia spune:
hello
Gabi, sa treceti si peste cumpana asta cu bine!
si numai bine tuturor, io-s cu copiii blindata, afara ninge, dar bate prea tare vantul ca sa putem iesi asa ca spunem povesti la pervazul ferestrei despre oameni de zapada si saniuta....
multumesc pt raspunsuri, Dea e cu fundul mai bine cred, nu se mai vaita, si s-a inveselit, a dormit bine, cu mancatul inca mai scartzaie treaba
nu stiu ce pot sau daca pot face ceva in sensul unei probleme ... Deei ii cresc tare greu dintisorii, caninii de sus de exemplu au strapuns gingia de mai bine de o luna insa nu au mai crescut in lungime, ca sa devina si utilizabili, iar setul 2 de molari nici nu se intrevad inca....pediatra spunea ceva de metabolismul cuprului in organism, ca ar fi poate deficitar, oricum nu a insistat pe treaba asta ca fata avea laringita luna trecuta si a tratat-o specific, dar spunea ca nici fontanela nu e inchisa inca, asta chiar ma sperie, cum sa mai fie deschisa la 2 ani si 2 luni acusi ? zicea ca e 1/1 inca ...Olivia ma poti sfatui ceva in sensul asta oare ?
merci
ps: indragostitii, care sunt, cum va sarbatoriti de dragobete?
leeloo2004 spune:
Lia, noi ne sarbatorim in fiecare zi ca existam unul pentru altul... asa ca nu ne trebuie Valentine's Day! Sa stii ca si eu sunt ingrijorata cu fontanela lui Tudor, bine, el are doar 9 luni (aproape), dar o are foarte mare (cam de 4/7) si desi mi-a prescris pediatra 5ml Ca/luna cite 10 zile aproape in fiecare luna (doar in ianuarie nu i-am dat) plus 4 pic de Vigantol/zi, afara ca i-au dat in decembrie 2 dinti nu am vazut vreo alta imbunatatire relativ la fontanela...pe de alta parte mi-a spus ca nu e cazul sa duc baiatul la eco transfontanelara si nici sa-i fac nu'sh ce analize de singe... si ca sa ma ingrijorez dupa 1,5 ani...Dar tu nu poti sa pipai sa vezi daca se simte sau nu??
Carmen - am vazut pozele postate de tine - acum de Ionut nu pot sa zic decit ca e deja maricel si ca-mi apre ca seamana cu tatal, dar de Ilinca pot sa-ti spun ca e o scumpa - imi place de ea ca deja pozeaza cochet!
Fetele, va multumesc mult pentru incurajari - sper ca tata sa-si revina cit mai repede!
In curind ma duc dupa Stefan sa-l iau de la gradi asa ca va urez un weekend frumos si linistit!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Dorsilia spune:
am tot pipait-o, dar zau daca o simt deschisa...dar poate stie dr mai bine sa simta...oricum nu a avut lipsa de calciu in analizele facute pe la 10 luni si nci la 5 luni; si atunci am dus-o tot pe tema asta ca fata parea medicilor anemica si fara calciu, dar nu avea nici una nici alta, era in parametri noamali, asa ca n-am mai dus-o la intepat de atunci. Medicii au ridicat din umeri cand au vazut rezultatele, si au zis "dar pare asa alba la fata si parca are si coastele evazate"....de felul ei nu e o roscovana cum nu e nici taicasu
szivarvany spune:
Si eu am scos analizele Giuliei, hemoglobina 12,3, calciu 9,63, insa are diferente fata de cat ar trebui la neutrofile si limfocite, o sa intreb pediatra cand ajungem la ea ... nu stiu cand.
De sfValentine ... ca tot a intrebat Lia, mergem la "chef" la o Valentina, asa ca eu am pregatit pt plozi baloane - inimioare
La noi ninge in continuare ...
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)