Copilasi de Iulie-August 2004 (11)
Raspunsuri - Pagina 14
philip spune:
ioana, aici se nasc copii la greu, nu se da nici o alocatie :(
philip
24weeksbabyboy
mommyandreea
Dorsilia spune:
hello
azi am avut o zi heavy...dea s-a constipat urat, si nici un remediu stiut n-a mers, am ajuns la microclisma la recomandarea dr, asa am reusit acu sa o scoatem la capat cu scaunul
toata ziua a plans tinandu-se de burta si de fund si n-a mancat nimic decat cateva lingurite de fructe cu cereale
nu inteleg de ce se constipa, nu-i lipsesc fructele si cerealele, n-am trecut-o pe lapte de vaca desi mai bea cate o juma de cana peste zi uneori, cu Danut, zilnic are legume in meniu sub forma de piureuri potrivite ca si consistenta, carnea e cantarita, nu mananca in exces, apa nu bea cata trebuie si nici alte lichide- ceaiuri, sucuri, insa sa se constipe in asa hal.....peste puterea mea de intelegere
imi pocneste capul de durere la propriu
carmenp spune:
simona, ierea musai sa fac, da` asta e alta poveste; jurnalism?? nush cum de`ti veni ca n`am talent, ma simt eu bine cu voi aici si poate d`aia ca altfel io mi`s cu stiintele iegzacte;))
am reusit sa incarc pozele din decembrie;)) si de saptamina trecuta de la vatra dornei
http://good-times.webshots.com/photo/2545659600082489038fFHnuD
http://family.webshots.com/album/570062128agXtRx
alice2004 spune:
Telefonul lui Kro ?? Eu una nu il am ..
Lia, imi pare rau, oricum, bine ca s-a rezolvat intr-un fel ! Nu stiu ce sa iti spun, ca am citit ce ai scris, nu inteleg de unde constipatie asa de rea, poate a fost doar un episod izolat ! Pupici si sanatate multa !
Va doresc o noapte linistita, ca s-a intors shefu peste pisiu !!
Aaa, Olivia, ca vroiam sa te intreb ceva - Andreiushu e ragusit si mai tot ce i-am dat nu a facut decit sa amelioreze olecutza ragusheala. O farmacista mi-a spus sa ii fac un exudat, ca s-ar putea sa aiba vreo dracovenie in git, si de aceea nu ii trece ! Acum gizmoul vorbeste mereu in fortaj, zici ca sint doar surzi pe linga el, si la gradi nu mai zic cum tipa copchii intre ei si unii la altii ! Ai vreo idee despre ce ar putea fi vorba cu ragusheala asta trenanta ?? Ii dau homeovox, dare e homeopat pentru laringite si se face ceva mai bine, dar cum vine de la gradi e iar varza cu vocea ...
Gata, acum chiar am plecat ! Va pup cu drag pe toate !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
philip spune:
carmen, ce-au crescut tucureii si zici ca ilinca e numai fiica lui pasa...tu te-ai vopsit? arati f bine.
alice, sanatate multa lui andrei.
philip
24weeksbabyboy
mommyandreea
kim222 spune:
Lia constipatia nu este intotdeauna efectul unei alimentatii necorespunzatoare(deci nu te mai stresa) totusi incerca mai multe fibre , smochine ,bai calde...Debridat ai incercat?
Alice ,ragusala de novo poate apare ca urmare a difunctiei laringelui,.in urma unei suprasolicitari (tipat,etc) sau a unei inflamatii virale sau chiar bacteriene (trebuie antibiotice si antiinflamatoare) si in fiecare caz..repaus vocal..asta este cel mai greu! Gaseste cauza mai intii..poti face si exudat dar nu cred ca vei gasi ceva..dar pt linistea ta.
Intre timp m-am plimbat intre City Hall (primarie) si politie, noroc ca sint lipide de casa mea..sa cer permis de parcare pt container(asa mi s-a spus)..Nici daca eram de pe alta planeta nu eram privita asa..in final mi-au zis sa stau in banca mea...ce permis! Sa parchez si gata!Asta dupa ce mi-a venit sa scot pusca ..pt ca nu era nimeni la politie decit eu..si angajatii mincau, vorbeau intre ei..nimeni nu se sinchisea sa vada daca vreau si eu ceva..poate raportam o crima!
o alta concluzie ..angajatii la stat sint la fel ca cei din Ro!...nici o diferenta!
roxanaz spune:
neata mandrelor
eu iar am avut program de discoteca intre 3 si 7.... in consecinta acum ma pregatesc de o noua zi minunata.
Oliv hahaa, da, experienta asta cu functionarii publici am avut-o si eu in italia... i-den-tici!! cred ca e o chestie comuna indiferent de natie si culoare
Lia imi pare rau de constipatia Deei. sper sa nu se mai repete.
sa avem o zi buna!
leeloo2004 spune:
Neata fetele!
Ieri am lipsit motivat - din pacate nu am avut o zi prea buna...alaltaieri tata a cazut din nou in casa, de data asta insa credem ca s-a combinat cu un nou accident vascular (el a mai avut doua) - l-a gasit sora mea, era dezorientat, nu stia cum ajunsese acolo, cum a cazut...desi totuswi vorbea, a si mincat, pina seara insa cind a venit mama s-a simtit din ce in ce mai rau - nu se mai poate tine pe picioare, se vaita, plus ca ieri dimineata cind am ajuns eu la ei ave atemperatura foarte mare. Am chemat evident salvarea - l-a controlat - avea febra 39, tensiune 18/10, glicemia ii sarise la 295...in fine pina la urma l-au internat la Colentina la reanimare la neurologie...Ieri i-au facut investigatii, l-au pus pe tratament cu antibiotice (asta pentru ca dr. de garda, dupa ce l-a ascultat la plamini, i-a luat temperatura si l-a controlat de spasticitate la git a zis ca e suspect de meningita virala - va dati seama ca m-am luat de ea - i-am spus sa nu se mai joace cu diagnosticele ca tata sta numai in casa si nu are contact decit cu mama, iar eu am copil de 9 luni acasa si mama vine sa vada de el, asa ca sa nu-mi arunce diagnostice de-astea pina nu stie sigur! - vroia sa cheme salvarea inapoi sa-l duca la spit de boli infectioase - nu va spun ca filmul cu Moartea Dlui.Lazarescu este in continuare la fel de actual...). In fine, dupa ce ieri am cumparat antibioticul pe care mi l-au recomandat (unul mai puternic, ca ce aveau ei pe sectia de reanimare (!) era un fel de frectie la picior de lemn) si pe care am dat o caruta de bani, dupa ce am fost "draguta" in stinga si in dreapta in speranta ca vor avea grija de el acolo ca nu poate sta nimeni cu el fiind sectie de reanimare, am aflat ca dr. neurolog nici macar nu exista - era doar o rezidenta si o dr. generalista, cu dr. neurolog sper sa poata sta de vorba mama acum, dimineata, asta daca i-au terminat toate investigatiile si ne pot da niste informatii despre diagnostic, tratament, etc.
Singurul lucru care m-a surprins oarecum placut, a fost ca asistentul sef si medicii au iesit sa vorbeasca cu noi, sa ne dea detalii despre tratament si despre investigatiile pe care i le vor face - nu am fost obisnuita pina acum cu astfel de "tratament" - de obicei sunt toti foarte ermetici si zgirciti cu informatiile...
In fine, ce sa va mai zic - cu jutorul lui Dumnezeu sper sa trecem si peste cumpana asta si dupa aia vom vedea ce mai este de facut...
Am citit si in urma, dar nu imi mai amintesc mare lucru...
Simona - despre ce fel de sistem de drenaj vorbeai? Stiu ca ai intrebat si despre asigurarea de studii - noi i-am facut lui Stefan una cind avea 1 an, la AIG (ma rog, atunci era o alegere buna...) eu as vrea sa o continuam, sper ca in timp sa fie ok. As vrea sa-i fac unua si lui Tudor, ma gindeam sa i-o fac de data asta la ING, dar deocamdata, cum va spuneam, nu stam pe roze cu banii, asa ca probabil vom mai astepta cu asta.
Kim - am citit si despre "aventurile" voastre - stii cum e, un lucru rau nu vine niciodata singur...dar conform unei teorii pe care tocmai o citesc, chestiile negative care ni se intimpla sunt atrase de care noi insine, asa ca sfatul lor (si pe care eu am inceput deja sa-l aplic) este sa gindesti numai lucruri pozitie, ca sa le atragi pe astea spre tine!
Am vazut si poza cu d-nsoara Eva in balansoar - sa se legene cu placere!
Ma duc ca am putin treaba la birou...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Buna dimineata din zapada
Kim, succese maxime cu impachetatul si sanatate multa la voi toti
Rox, wow, ce nopti albe are deja don`soara Sper sa treaca usor azi si sa dormiti la noapte
Leeloo, sanatate tatalui tau
Andreea de Pupi ...
Carmen vazut copiii frumosi-frumosi Eu te astept sa ne povestesti mai multe despre voi
Revin ... sper ....
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
BLUE ANGEL spune:
neata si de la noi ...
e soare , e inceput de wknd , nu-mi pasa de criza
iar merge netul prost asa ca nu potsa vad poze ...poate maipe seara ...
Gabi , iti spuneam de siste de drenaj ...ca atunci cand ploua torential sa nu va inundati ..noi nu am facut si ieri am at de tras ..
poate la i sa fie pamantul mai bun ..dar ca sa nu ai neplaceri ..ar f bine ..din pacate costa ceva ...
s imi place ca gandestipozitiv ...si eu voi lua ciza asta ca pe o provocare ..doar probleme fnanciare am mai avut noi ..
si nu in ultimul rand muuuuuuuulta sanatate tatalui tau ?
GABI , tatal tau ce face ?
Olivia , draga mea ..iti doresc sa treci cu bine peste toate hopurile si sa ajungeti cu bine in Ro ?
Lia , sanatate multa micutei !
ce mai era ..hai ca m-am sclero
revin
pupam