Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(130)
Raspunsuri - Pagina 9
crysyana spune:
buna fetelor,
chiar daca nu am mai scris ieri sa stiti ca v-am citit din urma si sunt la zi cu noutatile
ieri nu am avut o zi prea buna, in sensul ca nu m-am simtit prea bine... si de aceea nu am fost in stare sa scriu
in schimb azi-noapte am dormit bine si azi am fost in forma ... de dimineata am facut curatenie, mancare etc, iar apoi fiind o zi superba am fost la finii niostri la curte la un gratar... chiar a fost o z reusita!!!
bebe vad ca nu imi da emotii deocamdata, se pare ca nu se grabeste sa iasa afara
asa ca ella si cami sunt si eu alturi de voi in asteptare
crispy si eu merg la control saptamana viitoare si sper sa aiba vesti bune nenea doctoru ...ca nu mai am rabdare ... si mie mi-a recomandat tot cezariana si nu stiu ce fel de anestezie ar fi mai buna... poate fetele care au nascut ne vor sfatui
crysyana 38+ Andrei Valentin
cami_antonia spune:
crysyana da tie de ce ti-au recomandat cezariana????? ca m-ati innebunit cu atatea cezariene ..... dar e drept ca noi trei suntem inca pe metereze .... plus jasmi ... surioara meaaaaaaa
eu ma rog la Dumnezeu sa nasc repede si apoi sa nu ma mai doara nimic .... ca stiu ca la cezariana doare rau dupa ....
offfffffffff ... sa avem rabdare ...
eu fug la ...
va pupic si bun venit celor din schimbul 2 ...
39+
AMR 6 zile pana o vom cunoaste pe ANTONIA IOANA
Camelia
crysyana spune:
cami mie mi-a recomandat cezariana deoarece eu sunt scunda si bebe e mare... totusi i-am zis dr sa incercam intai naturala si apoi daca nu se poate sa recurgem ca si ultima solutie la cezariana
iti dai seama ca nici eu nu sunt incantata de cezariana ... dar daca nu se poate asta e .... important e sa fie bebe bine pana la urma... o sa ne refacem noi
somnic usor
crysyana 38+ Andrei Valentin
DarkBendis spune:
Seara buna!
De ieri dimineata pana azi la amiaza nema internet ... fir-ar sa fie de Virgin! Da' macar am terminat de vizionat sezonul 1 si aproape tot sezonul 2 din "Keeping up Appearaces"
ANCULET, BEBELUSI, felicitari, sa va creasca mari-mari licuricii, sa fie sanatosi si norocosi, si sa aveti numai bucurii si impliniri impreuna
Cami, Jasmi, Crisspy, Ela, Cryssyana, Daiopri, pentru voi
Crisspy, Cryssyana, eu am nascut prin cezariana de urgenta si mi s-a facut epidurala... a prins 100% si nu am avut nici o problema "dupa". Dar daca nu aveti vreo problema medicala care "cere" cezariana, nu as recomanda-o... e totusi o operatie si recuperarea nu e usoara.
Off.. Daiopri, rau imi pare de problema cu masina! Sper ca au trecut problemele de sanatate ale familiei.
Ledi, voi ce mai faceti?
Cu intarziere... bine ai venit la noi Korruccia!
Miere, impresionant montajul tau! Deosebit! Si sunteti atat de frumosi toti trei
Aryia, frumoase poze Multumim pentru sfaturi.
Cristi... bafta multa la examen si distractie faina la botez!.
Fil-lily, pune bebelina la san cat de mult poti, asa o sa vina si lapticul... stii cum e, "cerere si oferta". Tare frumoasa e Arianna
Lisa, la cat mai multe "pounds" la grasunica ta
Irina, ma bucur ca ati avut o zi buna. Ce frumoase poze... tare dulce Andrei al vostru, si ce nostima sepcuta are el
Flowerbee, Porumbita, Cristi baby-blues sunt normale, intr-adevar sfaturile fetelor sunt bune, iesiti la plimbare/faceti o baie relaxanta/cititi ceva haios (recomand blogurile Olgutei12 pe DC ) si rugati sotul/mama/soacra/prietenii/catelul/pisica sa fie intelegatori - iar daca nu-s, incercati sa nu puneti la inima. A, vreau sa va spun ca pe mine m-a rugat FOARTE SERIOS health assistant-ul ca in cazul in care ma simt deprimata iar "tratamentele" obisnuite (gen baie/plimbare/scarmanat matza/traznaile Galushcai) nu dau rezultat, sa o anunt, caci Post Natal Depression e o conditie deseori intalnita, care poate deveni serioasa...dar care se poate trata foarte bine.
Aalina, multumim pentru poveste frumoasa.
Stellutza, sper sa treaca repede mancarimile... si sa vina si bebe cand e vremea potrivita
Fetelor, am un zambaret de baietel... azi mi-a tras Lachlan niste zambete de m-am topit (inclusiv la schimbat de scutece ). Neaparat trebuie sa umblu cu aparatul foto dupa mine...si sa trimit poze si la bunici sa se bucure si ei. Si e asa de interesat de jucarelele de la bouncer...se uita, se mira...mai atinge cu manutza...A, si ca tot vin cu vesti bune... tata lu' bebe va avea un job-interview saptamana viitoare pentru o slujba tare buna in Health Promotion... si mai ales permanenta Bine ar fi sa o si prinda, ca ar scapa de stresul contractelor pe termen redus. Si tot saptamana viitoare va trebui sa il duc pe bebe la spital pentru testarea auzului si la clinica la GP pentru controlul de 6 saptamani...6 saptamani! ce trece vremea!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cristi_2003 spune:
morning ladies
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png
miereamara spune:
Mey, da tu nu ai somn?
Io is ca si teleghidata noaptea, ma trezesc, dau sa manance, schimb diaper, pun la loc in patut, ma asez la loc in pat. Intr-o noapte am adormit cu biberonul in mana si nu imi mai aduceam aminte dc i-am dat sau nu sa manance la cupil:)). L-am vazut ca doarme asa ca am concluzionat ca ii satul:)))
Avem pozici noi la semnatura (photo album).
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
IoanaN spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brendamitran Ziua buna,proaspete mamici si viitoare! Am intrat sa va mai scriu cate ceva despre pusyketa....a plecat ieri intr-o mica vacanta de o saptamana in Italia,recuperarea fizica merge bine,desi a revenit lactatia si e nevoita sa ia din nou Bromocriptina. Din punct de vedere psihic.....a fost tare greu la inceput,mai bine nu va povestesc anumite aspecte,pentru ca nu vreau sa intristez....va trebui sa treaca mult timp,foarte mult timp,ca sa putem spune ca e bine,desi nu va mai fi niciodata ca inainte,o asemenea durere lasa urme,cel putin asta este parerea mea. Noi suntem oricum langa ea,rude,prieteni,nu este niciodata singura,prietenii ii viziteaza des,incercam sa readucem totul la normal.Ii este dor de Andrei,desi nu l-a avut niciodata,asta spune mereu. Alaltaieri au luat necropsia.....numai hematoame,creier,inima,cordon ombilical,pline de hematoame,presupun ca s-a chinuit micutul.....in rest,un copil perfect sanatos,drept pt care medicul legist i-a incurajat cu toata increderea pt un viitor bebe,caci fac copii sanatosi. Cam astea sunt ultimele noutati,eu va multumesc in numele ei,al sotului ei,al meu,ca ati fost cu gandul alaturi de noi,sa va ajute Dumnezeu sa aveti copii sanatosi si sa va bucurati de fiecare clipa alaturi de ei! Numai bine,tuturor! |
...desi nu fac parte activ si nominal... ca sa zic asa, din grupul mamicilor de licurici... imi exprim regretele si durerea pentru ceea cea i s-a intamplat pusyketei...imi pare extrem de rau ca asa accidente continua sa franga inimi de mame in lumea larga...
Dumnezeu sa-i odihneasca sufletelul micutului Andrei si sa-i dea putere de vindecare mamicii lui...
...normal ca-i e dor de Andrei...si-a pierdut puiutul, era al ei...este al ei...
te pup mult, esti o surioara tare buna Brendamitran...si asta o s-o ajute mult... e extrem, extrem de uriasa durerea cu care sora ta trebuie sa traiasca de acum incolo... e supraomeneasca... Dumnezeu sa-i dea putere... eu sunt aici daca pot ajuta cu ceva orice... chiar si cu o vorba buna... din pacate, ca nu pot sa zic altfel, am ceva experienta pe fenomenul asta trist, accidental...:( stillborn babies...pot vrb cu sora ta la orice ora daca simte nevoia sa vrb cu cineva, o pot ajuta...:( imi pare extrem de rau...
o sa ma rog pt ea...
ttenzika, fetita ta are candida... aici infectia asta fungala se numeste thrush si e destul de comuna...in general nu e nimic grav si trece de la sine, nu se intervine... dar ca se se scurteze perioada de developare si discomfortul cauzat noului nascut...care e si oral si rectal, se adm Nystatin... e o suspensie orala antifungala cu care se bandijoneaza gurita si restul de tract intestinal...tu nu ai disconfort mamelar? nu ai o jena atunci cand bebe suge? tre sa tii sanii la aer o data pe zi macar si sa folosesti local tot nistatina...
Miericico am mai spus...Colic Calm e bagheta magica in colici...le ia durerea imediat dupa adm...e putin neplacut ca solutia e neagra datorita carbunelui med, tre sa fii atenta si s-o adm cu grija sa nu patezi... in rest e ok, are un gust tare bun, bebeilor le place si e sigura, eficienta si non-medicamentoasa....incearca cateva zile cu mylicoln ca ai zis ca-l ai in casa...da-i de cate ori are nevoie...daca vezi ca nu are efect, sau are efect, dar dupa o anumita perioada de cateva sapt nu mai e eficient...ia colic calm...s-a scumpit, sticluta e destul de mica dar merita toti banutii...cca 25$ o sticulta cu 24 de doze... eu ii dau lui lucas dim si seara, e mai usor ca la matei, matei era colicos rau de tot...ii dadeam de vreo 4-5 ori pe zi si asa am reusit sa nu innebunim...
chiar ieri am fost cu matei si lucas la control si dr lor...verificandu-le scrotul, putza si etc...vede la lucas (care tocmai facuse caca :) ) pe langa bilirubina aia care inca o elimina si care arata ca bobitele de susan galbene...vede si bobite negre...si zambeste si-mi spune...l-au luat colici...ii dai colic calm? cam atat...
va pup si inca o data transmit toate gandurile bune si curate catre fetele care si-au pierdut copilasii....
numai bine!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Ajutati-l pe Darius
cristi_2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Mey, da tu nu ai somn? Io is ca si teleghidata noaptea, ma trezesc, dau sa manance, schimb diaper, pun la loc in patut, ma asez la loc in pat. Intr-o noapte am adormit cu biberonul in mana si nu imi mai aduceam aminte dc i-am dat sau nu sa manance la cupil:)). L-am vazut ca doarme asa ca am concluzionat ca ii satul:))) Avem pozici noi la semnatura (photo album). www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery |
acuma invat
da cand se trezeste pe la 4 sa suga nu prea mai adorm - era mai bine cand se trezea la 1. ca io functionez de dimineata - si cad ca palita seara. pe la 9.30
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png
Aalina spune:
Cristi bafta la examen si la botez sa fie totul cum vrei tu.
Fetelor .
O zi buna!!
Ma duc sa citesc in urma.
37+ cu Fabian si Dorian
AMR 3- saptamani