Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(130)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Azi am iesit afara!!!!!! cu tati si cu marsupiu si am stat ceva..ca am fost in vizita si la matz si ne am intors.Sunt ceva pozici la semnatura mea.Va pup

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

irinac acum m-am uitat si eu la pozele voastre ... sunt minunate ... imi plac tare mult ... un bebe frumusel chiar si atunci cand e suparici .... ahahahahah ....

eu am inceput sa ma simt din ce in ce mai greoaie ... si ma ridic din ce in ce mai greu ... respir la fel de greu ... si deja au aparut durerile de coloana pe care pana acum nu le-am avut ... doar sunt in saptamana 40 ... incep si eu ca lisa, miere si cele care au depasit termenul sa ma intreb ... OARE CAT MAI DUREAZA??????

JASMIIIIII tu cum mai esti???? cum te mai simti????

39+
AMR 6 zile pana o vom cunoaste pe ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

si ceai de anason am luat

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

Alina, Irina, Naty ..si care mai aveti ID pe mess si il tineti deschis..

dati-mi si mie - eventual pe PM - ID urle voastre sa ne convorbim
(cand avem timp desigur)

Eu am pe msn: alinapopa86@hotmail.com si pe yahoo messenger am: alina09102006@yahoo.com.
Zi-mi pe care il folosesti mai des? Eu sincer pe cel de hotmail.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Porumbita, tot laptele de mama se comporta la fel, adica dupa un timp de stat grasimea urca la suprafata si restul ramane jos. Nu numai al tai este asa! Deci nu asta e problema. Copiii fac frecvent ceea ce spui tu. Incearca in continuare cu glicerina dar nu boraxata, am auzit ca nu este recomandata.

Alinuk, suna bine cursul. Eu iti garantez ca acolo la D-na Musat nu este lume multa, nu este nimeni bolnav, este totul OK. So, MERGEM? I luam si pe Billy?

Miere ...asta am facut eu in timp ce vizionam fimul tau...evident de emotie nu de suparare . BRAVO!! FFF frumos!

Cristi, te rog stai linistita! O sa treaca perioada asta....si eu am fost la fel, ce-i drept mai la inceput. Gandeste-te ca TRECE!!! Fa si alte lucruri decat alaptat, schimbat, stat cu bebe...iesi singura (sau cu sotul) 2 ore undeva...fa ceva ce faceai inainte sa vina bebe pe lume...si RABDARE!

IRINA, tot asa cu bebe? Te-ai mai odihnit?

Fetelor, am testat INFACOL. Azi e a doua zi. Pana acum pot sa va spun asa: aseara a papat mai usor laptic, adica in mod continuu nu urland din 3 in 3 min ca inainte. Dupa papa a tras niste parturi groaznic de puturoase ...si apoi a mai tipat dar numai vreo ora, fata de 3 cat facea inainte. Azi pana acum a fost agitata...dar cred ca de foame ca are varful de crestere de la 6 sapt. Sa vedem la masa de seara cum se prezinta.

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Azi am iesit afara!!!!!! cu tati si cu marsupiu si am stat ceva..ca am fost in vizita si la matz si ne am intors.Sunt ceva pozici la semnatura mea.Va pup

Bravo!! Foarte bine ati facut.
Vazut poze....Grumetel e SUPERB!! Si dulcic si falcos
Sa va traiasca!!!

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

ttenzika, stiu eu, ca si noi am avut problema asta, si a durat, mai omule bun. Glicerina boraxata, daca nu contine nistatin sau stamicin, n-are efect. Iti recomand, dupa sfatul Irinei.C, Planta Gingival. Este o solutie naturista.

Cum faci:

Iei o compresa sterila, ti-o infasori pe deget, inmoi degetul in Planta Gingival si efectiv raclezi - nu foarte usor, dar nici ca si cum ai curata covorul - limbuta copilasului. Faci asta dupa fiecare masa.

La fel poti face si cu solutie de bicarbornat de sodiu - o lingurita dizolvata in 100 ml de apa.

Noi am scapat de problema cu astea doua.

Sa pastrezi si sanii curati - adica spala-te si tu pe sani cu apa cu bicarbonat, inainte de a-i da sa suga.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Buna fetele,

Intru si eu , cam tarziu ce-i drept, dar am avut o zi plina astazi: smotru, vizita la maternitate, vizita unor prieteni etc.

Am fost la noua maternitatea de la CMU: toate arata foarte bine, am discutat cu reprezentantul medical care ne-a facut un tur al maternitatii si ne-a prezentat ce contin pachetele de nastere.

A ramas ca saptamana viitoare sa merg acolo pentru a face analizele dinainte de internare si pentru a discuta cu anestezistul. Urmeaza vineri intalnirea cu doctorita mea si atunci vom hotari modalitatea de nastere.

In cazul in care ramane cezariana voi ce anestezie recomandati?

Nu-mi vine sa cred ca mai am asa putin, cred ca mi se face frica

Crisspy 38+ sapt Razvan Andrei

AMR 2 SAPTAMANI

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stellutza spune:

Mara, Karula, va multumesc din suflet. Mesajul vostru m-a ajutat enorm. Am cautat pe net initial mancarimi asa ca nu am gasit mare lucru util, insa am bagat dermatita de sarcina si am gasit cauzele acestor mancarimi si mai ales, tratamentul. Am luat Claritine si deja simt o ameliorare .
Saru'mana inca o data

+40 cu Maya Maria-Ayeneea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Felicitari noilor mamici.Sa va traiasca bebeii , sa fie sanatosi si mancaciosi.
Noi suntem mai bine acuma, nu am lapte, depresie din cauza asta, incerc toate posibilitatile, intre timp bebe este si pe suplimentare cu formula ca e f mancacioasa. A recuperat f bine greutatea pe care a pierdut-o , in 2 zile a pus 260g. Sper sa sa nu fie cazul sa o hranesc doar cu formula,as vrea f mult sa o alaptez.
Am pus cateva pozici pe contul comun sa facem cunostinta.

Si pt. mamicile in asteptare.

Pe 1 februarie a venit pe lume Arianna Timea

Mergi la inceput