Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

si eu si eu...nu ca as fi dormit vreun pic....dar deja e la ordinea zilei...sau a noptii...da mai am 4 zile, ar fi si culmea sa ma plang

pt Luana si Ayla...de-abia astept sa ma tina si pe mine de manuta al meu rotofei...

fetelor multumsc mult de sustinere, de agitate..eu n-am pierderi de dop, contractii ioc...sincer nici nu mi le doresc...
asa ca maria agitam pt tine deocamdata . Si-ti tin pumnii sa fie pe 10 cum vrei tu

am citit as pe sarite din urma intreba cineva iar dc fac cezariana...iertati-ma ca nu mai stiu cine...dar raspund oricum: initial am plecat la drum cu gandul ca voi face cezariana la cerere, apoi s-a dovedit ca asta va fi si solutia potrivita medical pt bazinul meu mic si rotofeiul meu sarit de 4 kile sigur

vb de pompe...eu am avent electrica, se poate folosi si manuala, va voi spune f curand probabil cat de utila e...mai asteptati nitelus

aris de medela am auzit si eu numai lucruri minunate (tu intrebai nu?)

pup

corina 37+ Robert Andrei

mai am 4 zile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Buna mamici de ghiocei,

Cum sunt scutecele BIO ,da-mi si mie un link sa-i vad

Va poftesc si eu cu drag la si ceva

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Neata burtici!
Am venit si io cu cafeaua mea cu lapte. Io am baut toata sarcina ness cu apa si lapte (si-un firicel de zahar), slab dar bun :) Beau cam un litru pe zi.
Dodo, iaca scutecele din bumbac BIO

http://www.bebe-au-naturel.com/eveil,pack-eco-bio,packs-complets,page,zoom,mod,boutique,bio,2461-35.fr.html

Fille du Sud 33 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Dorana, medicul meu a zis ca in momentul de fata pot incerca o nastere naturala...dar daca vreau cezariana, facem cezariana. Am ca temere nasterea naturala, pentru ca eu sunt mica in bazin si ma gandesc sa nu pateasca ceva copilul la expulzie (sa fac vreo fractura de ceva ), ca ii omor pe toti, dupa 4 ani de tratament crima fac daca aud ca imi trag copilul cu forcepsul, sau..fereasca Dumnezeu, ca numai tampenii am in cap
Pisigrisi mama mea are 2 cezariene, nu stiu sa ma exprim medical..dar praporul care ii tine intestinele s-a rupt...si a mai desfacut-o si cusut-o odata, iar acum a revenit problemea si tb sa-i puna plasa . Este singurul exemplu pentru care as renunta la nasterea prin cezariana.
Eu cred ca cezariana este mai riscanta pentru mama, dar mult mai sigura pentru copil.

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

florinela, daca zici ca ai BB mare si bazin mic, ca nu vrei forceps... nu stiu daca e indicata nasterea naturala. In orice caz, daca ai peridurala ai si forceps in majoritatea cazurilor. Fa-ti si tu socoteala cu ce e mai important, daca vrei risc ZERO pt BB, atunci fa cezariana cu anestezie locala.

Fille du Sud 33 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Rivali, de ce sa te opereze?....vrei tu cezariana programata?..pentu ce sunt injectiile...poate ai povestit, dar scuzama nu mai tin minte.
34+

fbruma

Florinela eu mai am o cezariana. Trebuie sa ma opereze mai devreme (sper sa nu ma operezea 36 sapt) pentru ca eu si sotul avem incompatibilitate de grup si am cam multi anticorpi. Injectiile sunt (in cazul meu)pentru anticorpi ele se mai recomanda in caz de nastere prematura pentru maturarea plamanilor.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Mie mi se pare ca daca dorm dezvelita imediat se pune carcelul - si asta de 2-3 luni. Am auzit atatea variante - vitamina B6, magneziu, calciu, nu mai stiu ce alte minerale - si toate 'validate' de doctori, incat am luat de buna explicatia asta a mea cu dezvelitul. Macar e a mea

mi se intampla la fel si analizele imi sunt bune. eu personal evit sa-mi intind prea tare picioarele. mie la gambe mi se pun acesti carcei

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

novus - din cate am citit nu e musai sa il elimini inainte, se poate la fel de bine sa il elimini pe masa de nashteri. poate sa fie de la alb pana la maro. de obicei are nishte vinishoare de sange. se paote sa il elimini tot o data sau pe bucatele. il poti elimina cu 2-3 saptamani inainte de nashtere sau in aceeashi zi...groaznic, nu ne ajuta cu nimic informatiile astea. tare bine ar fi sa avem un cronometru electronic pe burta care sa ne indice in orice secunda cate zile,ore mai avem

si mie mi-ar place tare mult...din pacate suntem atat de diferite ca organisme si bebelusii la fel de diferiti incat nu pot fi stabilite reguli generale

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui cocufan

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Mie mi se pare ca daca dorm dezvelita imediat se pune carcelul - si asta de 2-3 luni. Am auzit atatea variante - vitamina B6, magneziu, calciu, nu mai stiu ce alte minerale - si toate 'validate' de doctori, incat am luat de buna explicatia asta a mea cu dezvelitul. Macar e a mea

mi se intampla la fel si analizele imi sunt bune. eu personal evit sa-mi intind prea tare picioarele. mie la gambe mi se pun acesti carcei

Dintre "mineralele" alea, responsabil de crampe musculare poate fi si potasiul (care nu se face de rutina, deci analizele pot sa fie "bune" daca pe asta nu il cauti). Eu nu am patit nika in timpul sarcinii din cauza asta, dar mi l-am tot masurat, ca am patit-o vara, din cauza deshidratarii...si acum suflu si in iaurt. Si astfel se verifica si observatia practica a Nicoletei, ca bananele (bogate in potasiu) fac bine.

Denisa-Madalina 29+ cu Adela-Marisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Neata fetelor, de fapt recunosc si eu ca nu e chiar acum dimineata mea..(cu o pauza de pe la 4 pana pe la 8, in care am recuperat ce ati mai scris am dormit si eu)..am reusit sa recuperez inca o ora jumatate dar ma pisca ochii ingrozitor...drept urmare am luat si eu. Sper sa imi revin
cat despre nastere...recunosc si eu...mi-e o frica de mor..incerc sa ma tin tare pt barbatel sa nu ii spun cum ma simt, pt ca din cate vad lui ii e si mai frica decat mie de moment..asa ca nu zic nimc..si tot merg pe naturala fara anestezie...poate ma mai razgandesc dupa ce scapa Maria (sa ne zica si noua cum e)
Pliciam vazut bine?mai ai 4 zile pana la intalnirea cu puisorul? uauu..nu cred ca as mai avea stare.
Fetelor mi-am luat si eu pompa manuala de la Chicco, de aceea nu stiti cum e?n-ati luat nici una? si biberon la fel numai ca noi tot am cautat de sticla (mai zicea una din fete) ca am auzit ca sunt mai putin daunatoare ca si plasticele. Sper sa fie ok, mai am unul la pompa si nu am de gand sa iau mai multe deocamdata. Daca o fi, ies mai tarziu cu tot cu "mazaroaia" la plimbare si cumparam ce ne place mai tare.
Luana esti , ma bucur ca papi tot mai bine si iei in greutate. Multumim si mamicii pt multele sfaturi, si pe mine ma ajuta f mult. .
ahhh..am schimbat si semnatura azi

Cristina 34+ si Ana

http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/Bebelush#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Neata fetelor!

Vaaai, asa frumos am visat... Am adormit gandindu-ma la voi, la Ayla, Luana, la ce bine ca am putut impartasi cu cineva temeri, nevoi, stari, informatii... ma rog, de-astea de mame/viitoare mame! Si am visat ca aveam toate niste super bebei, imbracati tare haiosi si dadeam un party de toata frumusetea, undeva la iarba verde! Minunat, va zic!

Ayla, multumim ca din timpul tau iti iei ca sa ne "educi" cu info pe care tu le ai si eu, cu cat citesc mai mult, cu atat ma simt mai linistita ca... voi si ce am de facut! Adu-ne vesti bune despre Luana!

FETELOR, va rog, nu am lasati balta cu PM-ul ala... ziceti-mi si mie ce este... Si cum sa-l folosesc!

ILINCA, in vacanta si somezi???

O zi excelenta! La cat e de frumoasa, cred ca asa va fi...

30+ Brisees

gia

Mergi la inceput