copiii si animalele
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/IonescuOana/IonescuOana.jpg)
IonescuOana spune:
Pt. perioada concediilor acum sunt, cel putin in Buc., cateva pensiuni unde se pot lasa cateii. Costa insa destul de mult. Noi avem noroc ca al nostru este mic si il putem lasa la o ruda.
In problema cu latratul cred ca tine de rasa de caine - n-o sa ia nimeni la bloc in apartament un lup sau un rotweiler (in fine, poate sunt si exceptii) care latra de se zguduie peretii. Atat timp cat catelul este de talie mica/medie, nu se trezesc copiii daca latra, dar noi de mici i-am obisnuit sa doarma cu un radio sau televizor dat incet ca sa aiba un fond sonor.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ruthie spune:
Noi de cand avem catelul l-am luat cu noi. Am fost anul trecut la mare si peste tot a fost cu noi...am gasit cazare unde ne-au primit cu el. In afara de mizerie nu face alte stricaciuni, e chiar cuminte. In general luam un cearsaf si un prosop special pt caine. Are bagajul lui cand plecam.
Daca e sa plecam din tara, atunci o sa fie dus la parinti sau intr-o pensiune...desi sunt usor sceptica. Eu nu suport sa vad ca cineva loveste animalele...cu atat mai mult daca e vorba de al meu si din cate am inteles ii mai "ciupesc" acolo. Noi ne-am gandit la problema asta inainte de a-l avea. Cand nu era copilul, mergea pe bancheta din spate, cand s-a nascut bebe, am schimbat masina, am luat una cu portbagaj mare si acolo are domiciliul cand plecam la drum.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dianad/dianad.jpg)
dianad spune:
Latratul depinde de caine-al meu e collie si latra doar daca cineva ne umbla la usa. Am auzit insa ore intregi pekinezul vecinei latrand cand era lasat singur acasa. Avem si o pisica siameza care, atunci cand suntem plecati, ii tine de urat cainelui si invers-apropo, pana sa ma casatoresc si sa ma mut cu pisica la sot si caine, mai lasam uneori pisica singura si facea un scandal....Copilul a venit dupa 7 ani de la casatorie, am pastrat ambele animale. Se inteleg de minune si copilului nu i-ar conveni sa dam vreunul; l-am pacalit intr-o seara cand tocmai se intorsese de la bunici ca am dat cainele si l-a apucat plansul, apoi bucuria cand am deschis usa camerei cu animale si l-a vazut acolo.In concedii animalele raman acasa si vin pe rand rudele sa-i vada sau sa locuiasca la noi.DianaD & Alexandru