Oradea(39) alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

raportez o sambata cu leneveala si o duminica petrecuta la Debrecen.
Cris, daca iti da numai okelari de citit, eventual poti cere lentila speciala pt monitor daca stai mult in fata calculatorului.
Pupici, sa avem o saptamana faina si ceva soare daca se poate...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salutare oradeni, sper sa aveti o zi mai buna decat cea de afara...

Imi pare rau ca nu am raspuns la apel vineri, am avut o perioada foarte nasoala, am fost terminata si fizic si psihic, dar mi-am revenit, in cele din urma am inteles ca nu sunt nici superwoman, nu-mi ridica nimeni statuie si nici nu sunt o mama sau o sotie mai rea daca il las din cand in cand si pe sot sa doarma cu copilul si sa aiba nopti albe iar eu sa dorm ca oamenii. Dimpotriva, cred ca faptul ca sunt mai relaxata si mai zambitoare si nu artagoasa si plina de nervi (cum ajunsesem sa fiu) face mult mai bine si relatiei cu copilul meu si celei conjugale. Si sper sa il tina si pe sotzache noua atitudine de sotz model .

La intalnire oricum n-as fi putut ajunge ca am vazut ca a fost destul de tarziu si noi avem program destul de strict de baita seara, dar imi pare rau ca n-am intrebat daca sta cineva prin apropiere cat de cat sa ma fi intalnit sa dau si eu contributia la pachet. Cum a fost intalnirea? Ati venit cu copii cu tot banuiesc?

Pupici si o saptamana buna!

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Moni pt ca ai gasit o solutie!
La McD am ajuns.Ne-am vazut cu Daria si Giulia si o prietena de-a Dariei.
Andrei vrea sa ne mai vedem, dar sa vina si Andrei mare, baietoi de Laura.

Am ocheri si nu-mi plac si trebe sa-i port tot timpul.

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io`st de acord ! Mie tare mult mi-a placut sa stau cu fetele si sa stiu ca si plozii se dixtreaza

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Sper ca data data viitoare vom fi si noi prezenti. Astept cu nerabdare reactia copilasului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Sper ca data data viitoare vom fi si noi prezenti. Astept cu nerabdare reactia copilasului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare.
Dar unde sutneti toti ???
Ati plecat in vacanta ???

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

vacantaaa??? ce-i aia?
n-am plecat, ca-i criza!
Pana si Andrei zice, nu cumparam nimic, mama, ca e criza economica!!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Am facut o descoperire care mi se pare tare ciudata.
Perusul Raducu e de fapt o "Raduca". A facut azi noapte un ou, imediat dupa ce am stins becul.
Adio puiuti daca eu in loc de o pereche de perusi am doua femele. Si culmea...mai fac si oua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salutare!

Am tot vrut sa scriu, dar nu am prea mare lucru de raportat. Am avut 4 nopti bune, dupa care azi noapte s=a intors la vechile obiceiuri, cu sculat din ora in ora.

Auziti mamici, cand au fost copiii vostri bebei ati avut problema sa nu manance legume nici in ruptul capului? Ca mie imi vine sa ma dau de pereti, cand am inceput diversificarea manca orice, chiar ma miram ce copil model am, acu' mananca din toate mai putin dar legume si carne pot sa ma omor, sa le fac in toate felurile si combinatiile posibile ca nu mananca (ma rog, maica-mea ma tot bate la cap sa pun sare ca n-are gust dar am eu pasarica mea, pana la 1 an fara sare, da in rest am incercat cam orice). Oare o sa-i treaca faza asta cand o fi mai mare? Adevarul e ca nici mie nici la sot nu ne prea plac legumele, deci avea pe cine sa mosteneasca. Da totusi, eu cand eram mica mancam, ca de, asa trebuia.

SIMINEL, ce chestie, dar cand i-ai cumparat ti i-au vandut aia pe post de pereche? Ei nu stiau sexul? Si pot sa faca femelele oua asa, ca gainile, nefertilizate??? Scuza-mi incultura, dar eu pasari nu am avut si chiar nu ma pricep. Nici nu imi dau seama cum poti sti ce sex au .

O zi buna va doresc!

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput