*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (18)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Citat:
citat din mesajul lui alra

sarumana sarumana! vine baba tare din urma, da

ginye, am vazut poza cu stefanut. in curand nu o sa se mai observe mai nimica, stiu de la o prietena cu un copil cu probleme mari care a vazut multi copii operati de buza de iepure cat a stat cu baiatu in spital in Leuven. dar nu inteleg operatia urmatoare pentru ce mai e, ziceai ca au reparat si palatinul acuma. eu credeam ca e una pentru buza si cealalta pentru palatin. aaa, inca ceva - vor fi probleme ulterioare cu dintii? cand eram eu mica am purtat aparat si era un baiat cu buza de iepure (nimic la buza insa) care facea si el tratament ortodontic. nu stiu daca fusese sau nu operat.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Operatia de acum a fost la buza si gingia si i-au inchis nara care comunica cu cerul gurii sa nu-i mai vina laptic pe nasuc. A doua operatie pp refacerea palatinului. Din pacate, da, vor fi probleme cu dintisorii. va tb sa poarte aparat dentar, va avea nevoie de implant dentar, i se va pune os in gingie(unde a fost despicata lipseste os, automat nu va creste dinte si se ajunge la implant dentar) si va avea nevoie se de logoped de la 3-4 ani pt ca vorbirea ii va fi afectata. Pana va intra la scoala toate aceste probleme vor fi rezolvate.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

....offf...... va asteapta un drum lung, dar e bine ca exista solutii!
vom fi langa tine, sa te suntinem, nu ezita sa ne spui prin ce treceti!
orice calatorie de 1000km incepe cu un pas!

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

VA multumesc tuturor pentru urarile la adresa lui Sebi!

Alra, LA MULTI ANI! Copilarie fericita! Sa-ti traiasca printesa Laura!

Eli... of, tu patesti ca mine la primul bb cu mastitele... stiu ce rau este... dar sunt sigura ca n-o sa te lasi invinsa!

Dandusa, doar 300g? Bine ca esti relaxata; nu ca ai avea altceva mai bun de facut... Oricum, tot noi detinem 'recordul' cu doar 200g in luna a 3a. Partea buna, dupa ce v-am innebunit pe voi, este ca, de cum am vazut ca incepe iar sa ia in greutate, mi-a trecut obsesia cantarului.... si pana la 4 luni, cand oricum mergem la vaccin si o sa ne masoare/cantareasca, am decis ca nu ma mai agit.

Babyzapi, ma bucur taaaare mult ca Raphael e mai bine!!! Bravoooo!!!!!

Amalia, Olivia, Otilia... ce frumos ati scris despre puiuti!!!!

........nu mai stiu ce/cui vroiam sa spun... pic de somn...... noapte buna!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Bubulina, a dat trezirea la papa la 4, ultima masa fiind la 19:30.
Am fost la dr si zice"poftiti domnisoara Calinescu", da' eu da' de unde domnu' dr. domnisoara...?
Ma urca pe masa, baga degetul/mana si zice"ce ziceai, ca nu esti domnisoara?Cica s-a refacut nu stiu ce pe acolo si sunt ca noua...nu mai incapea decat un deget
Ma intreaba daca ne-am impiedicat, ii zic ca nu, ca am asteptt ok-ul lui.
La eco, toate bune, ovarele inca nu functioneaza, a zis ca nu pot sa raman gravi acum, n-a vrut sa-mi dea anticonceptionale ca a zis ca tre sa mai treaca 3-4 luni, sa se refaca organismul...pt. ca au fost hormonii de sarcina...bla bla bla si nu vrea sa mai bage asa repede in mine hormoni.Abia dupa ce o sa inceapa ovarele sa fumctioneze normal, sa fie ciclu regulat atunci imi da pastile sau punem sterilet
Si uite asa vin acasa fac pregatirile pt. azi, calc rochie, camasa, fac bagajul bebelinei, ma spal pe cap ca sa mai scutesc din timp la coafor si ne impiedicam n-a mai avut soata rabdare.A fost ok...ma asteptam sa ma doara dupa ce mi-a spus dr. dara soata a avut rabdare...
Si acum faza tare, ieri la ora 17:30 AM SCHIMBAT BISERICA SI ORA BOTEZULUI.O sa ziceti ca sunt nebuna in conditiile in care scria pe invitatii ora si biserica.Pai da, am schimbat-o pt. ca s-a dus mama ieri sa vb . sa fie apa calda si surpriza...biserica plina de schele, fara covoare pe jos si nu le mergeau gazeleCand s-a dus soata cu nasul sa dea avans erau doar cateva schele si au crezut ca vor fi scoase pana acum...Banii de avans 250 Ron i-am pierdut...a spus preotul sa merg sa scriu un pomelnic de ei...
Si uite asa alearga sa gasesti alta biserica...facem la 2 strazi de noi (nu stiu de ce nu ne-am dus de prima data ), e biserica super, renovata de curand, am botezat finutul acum 2 ani aici.
M-am dus la 16 si nu era preotul si disperata l-am sunat acasa si am vb. cu preoteasa, i-am explicat si mi-a zis sa stau linistita ca se rezolva...si-a dat seama din vocea mea ca sunt disperata si o iau razna.
M-am dus apoi la 17:30 din nou la biserica si am vb. cu preotul si am aranjat pt. ora 15 in loc de 16.
Si pune-te si suna invitatii care stiam ca vin la biserica...si tot asa.
Sunt stresata pt. ca la 9 am progr. la manichiura, pedichiura, tuns, coafat si machiat...si la 13:30 cel tarziu tre sa fiu acasa.Salonul e in Rahova si eu stau pe Grivita... o sa fiu Schumi
Ma bag la somn ca peste 2 ore pitica da din nou trezirea si atunci chiar ca nu ma mai culc la loc.
Maine sigur nu o sa intru, ca o sa-i luam mirul...musafiri, masa si toate cele...va povestesc luni.Tineti-mi pumnii sa iasa toate bine.
Va pup pe toate

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Alra, la multi ani printesei Laura!
Otilia, Amalia ce frumos povestiti despre cum e cu 2 copilasi... si eu ma gandesc uneori sa nu fac diferente intre gemenasi... mi-s dragi amandoi de mor!
Apropo, am mai pus pozici in albumul de pe "Cozonacei"... sper sa apuc zilele astea sa mai descarc din aparat.

Mie mi-e dor de cateva fete care n-au mai intrat demult... wndycitygirl, cherieactiv, VonHelen, Cata Myky, Vrabiuta... dati o veste, fetelor!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Amalia felicitari de vestile bune de la dr , e un bebe voinic Luca. Si ce ma bucur cand aud de asa dragoste intre fratiori , ai 2 baieti minunati .
Lauramiron foarte frumos balansoarul sa-l folositi cu placere.
Leeloo multumim. Cum mai stai cu lapticul?
Eliza ce faci sorooo? tot rau cu tzitzisoarele? poi yo le pup si ele fac bubite? na ca le iau la bataie atunci , na! na!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

'neatza!

Dati-mi voie sa raportez o noapte f linistita. Am dormit atat de mult ca nu-mi vine sa cred ca e adevarat.Probabil ca lamentandu-ma pe forum de agitatia lui David am inceput sa ma si gandesc, de fapt, la problema.Pana acum doar m-am plans.Asa ca...l-am culcat aseara la 21.15 ca de obicei, era cam marait, fiind foarte obosit (4 ore de stat afara, Cora, Mall, etc). La ora 2 a inceput sa se foiasca prima data si i-am dat sa pape pana a adormit.L-am schimbat de scutec ca sa-l trezesc si sa mai pape o tura, pana a adormit din nou, l-am ragait si l-am pus din nou la san, dar nu mai tragea de loc, asa ca...o sa ziceti ca-s nebuna, i-am dat 60 de ml de lapte praf, pregatiti de tati.Desi aparent dormea, i-a ras dintr-o rasuflare. Dupa ce a papat sticluta de lapte praf l-am pus din nou la san, a mai tras de cateva ori si a adormit.L-am pus in patut si nu s-a mai miscat pana la ora 4 cand a inceput din nou sa se foiasca si sa se agite. Siiii...i-am dat suzeta, i-am dat drumul la muzica si copilul meu s-a linistit si a dormit nemiscat pana la ora 7.30.

Mi-am dat seama ieri ca copilutul meu adoarme seara cu muzica si doarme foarte bine asa, pana ne bagam si noi in pat si o oprim.Si mi-a dat DD gandul bun sa-i dau drumul la muzica, sper ca manevra asta sa tina in toate noptile ce vor urma.Va pup si va doresc o zi cat mai buna

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Ramo ce de schimbari pe ultima 100 de metri....o sa ai azi o cursa contracronometru. Multa bafta sa reusesti sa le faci bine pe toate si sa aveti o petrecere frumoasa frumoasa!

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav

ginye draga de tine! nu am reusit sa citesc capitolul curent..... am avut musafiri si azi (de fapt, tot musafirii lui sebi) si am fost toti in priza. azi, anto nu mi-a mai refuzat tzatzica (desi a supt tot putin dupa mine)... dar asta pt ca l-am tinut cam 4 ore jumate intre mese (adik mai mult flamand).....
trebuia sa ajungem la dr pt cantarire, dar am preferat sa stam in parc, la aer.....
am vazut pozica cu printul mic si curajos! e un scump si sper din tot sufletul ca pana intr-un an, sa va linistiti definitiv cu toate problemele cu gurita!
...nu prea imi gasesc cuvintele, dar sufleteste sunt 100% alaturi de voi!
... chiar si sotul meu zice in fiecare seara... DD ajuta-l pe stefanut sa se faca bine!!!!

Multumesc!
Ma bucur ca Anto a acceptat tzatzica si chiar daca a supt putin e un pas inainte!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Malinas deci muzica era vinovataaaa. Super tare ca lui bebe ii place sa doarma cu muzica, sper de acum incolo sa aveti numai nopti linistite

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Ginye voi cum ati petrecut noaptea?

Mav

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput