ciroza hepatica - recomandare dr bun?

ciroza hepatica - recomandare dr bun? | Autor: madau

Link direct la acest mesaj

Hello!

Am si eu nevoie de o recomandare pt un medic bun in tratarea unei ciroze hepatice. Tratamentul pe care l-a urmat pana acum persoana in cauza a fost ok, nu zic, dar vreau sa o mai vada un medic, sa-si mai dea cu parerea, sa-i mai faca o evaluare dupa aprox 5 luni de tratament. Stiti pe cineva? Multumesc

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meli567 spune:

Iti pot recoamnda un medic de medicina interna, D-na Dr. Gabriela Spalatelu, este un medic foarte bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

buna.unchiul meu a avut ciroza hepatica dar nu prea a tinut regim , a mai si baut, el avand si virus hep b,si din pacate azi dim a murit.
stiu ca el mergea la un dr f bun de la fundeni, cristian gheorghe il cheama,se pusese problema de transplant dar era realizabil doar dupa cel putin 6 luni de regim asa ca la unchiul meu nu a fost cazul.
oricum din ce stiu este un medic f bun,este in pavilionul B gastroenterologie,dr. cristian gheorghe.
multa sanatate va doresc.

Mergi la inceput